madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
jej! ile tu osób trzyma za nas - nierozpakowane - kciuki - dzięki serdeczne:-) mi w przeciągu 5 dni szyjka się skróciła (pije herbatkę) i dzidzia nisko zeszła więc proszę powiedzcie, że jest nadzieja na sn
tylko skąd wziąść skurcze???
futrzak ja się strasznie boję powrotu emka do pracy dlatego, że zabraknie mi siły i cierpliwości do Zosi:-( i pewnie będę chciała by bawiła się sama i była grzeczna
, ale może wyzdrowieje przez tydzień, pójdzie do przedszkola a po południu będziemy już w komplecie...z nią zostałam sama dwa dni po przyjściu ze szpitala i wszystko było w porządku
tulip u mnie dziś króluje kwaśne, wczoraj było słodkie;-) ogóry kiszone w każdej postaci!
jej! ile tu osób trzyma za nas - nierozpakowane - kciuki - dzięki serdeczne:-) mi w przeciągu 5 dni szyjka się skróciła (pije herbatkę) i dzidzia nisko zeszła więc proszę powiedzcie, że jest nadzieja na sn
tylko skąd wziąść skurcze???futrzak ja się strasznie boję powrotu emka do pracy dlatego, że zabraknie mi siły i cierpliwości do Zosi:-( i pewnie będę chciała by bawiła się sama i była grzeczna
, ale może wyzdrowieje przez tydzień, pójdzie do przedszkola a po południu będziemy już w komplecie...z nią zostałam sama dwa dni po przyjściu ze szpitala i wszystko było w porządku
tulip u mnie dziś króluje kwaśne, wczoraj było słodkie;-) ogóry kiszone w każdej postaci!

można to zaliczyć do koszmarów? Taka syzyfowa praca 

ja mam doła jak młody wyje godzinę, bo go gazy męczą, nie chcę wiedzieć przez co Wy przechodzicie :-( Za to możesz mi przesłać trochę mleka, nie pogardzę ;-)
piję kawę zbożową, ale jak do tej pory żadne cudowne specyfiki mi nie pomagają. Może to kwestia wiary