reklama

Marcóweczki 2011

Tulip- moze u ciebie takowych problemów z laktacją nie bedzie wiec nie martw sie kochana na zapas:tak::tak:
Malina- ja nie wiem czy u was jest ale ja dzis kupiłam kropelki Calpol do noska bo małemu ta sól nie pomaga wcale:no: zobaczmy jak bedzie po tych kropelkach......

wspołczuje wam laseczki tych problemów z koleczkami u nas jak narazie cisza i szczerze mówiąc wypatruje kolek bo z córcia mielismy masakre bite 4 miesiące wycia od 18:00 do 24:00 takze wiem co przeżywacie:-(

u mnie maly narazie kimnoł po jedzonku wiec mam chwilke spokoju zaraz męzus bedzie z pracy wiec ja kompiel relaksacyjna:tak::-D

reklama
vecia- i jedno i drugie dawałam na zmiane..........
olcia- u na tez małemu harczy najgorzej na wieczór i w nocy............. jak mu sciagne to jakis czas spokój a pozniej na nowo

Ostatnia edycja:
No to widzę, że dużo małych nosków ma problemy katarkowe..
Ja dotąd psikałam NoseFrida izotoniczny roztwór soli morskiej o,9%, dzisiaj na noc psiknę Euphorbium i zobaczymy..

wpadam tylko na moment powiedziec że zyje wypróbowałąm dosłownie wszystkiego co by mogło mała szybciej wypędzić i efekt jest taki że wszystko mi przeszło jak ręką odjął haha jutro tylko m przekreci mi przewijak na drugą strone bo po przestawieniu łóżeczka nie pasuje mi tak jak jest a odrazu mówie że rano nie wejde na kompa bo zamierzam sie byczyć we wyrku do oporu

Ja sobie pisze z Rubim spiacym na brzuchu :)
Czytam caly czas na biezaco,ale z odpisywaniem tak niezbyt...

Papcia, jestes szalona! Mowie Ci, lez i odpoczywaj teraz, bo moj maluch ma 5 dni, a ja zaluje, ze na dupsku nie usiadlam ;-) Chociaz z drugiej strony to wiem jak chce sie cos zrobic i to nas meczy...i ja to czasami spac nie moge...

reklama
No to witam się pierwsza ... Dzień dobry ...
Nie spałam całą noc, wczoraj ból gardła a w nocy bonus w postaci kataru :/ Nie wyobrażam sobie w takim stanie rodzić ... jestem mega padnięta. M już w szpitalu "walczy" z pacjentami. Ja po śniadaniu i chyba wróce do łóżka. Miłego dnia życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry