K
koncia
Gość
A ja z młody wyleżałam dziś w łóżku do 12, bo coś znowu nie mogłam usnąć w nocy :-( za często się to moje dziecko budzi, a ja za długo zasypiam... ledwo przymknę oczy, a tu już pobudka. Ale to też dlatego, że sobie wkręciłam, że na wczoraj mieliśmy umówione szczepienie i nie dawało mi to zasnąć, a okazało się, że na 20.04 dopiero 
Teraz sobie tradycyjnie marudzi, bo musi sam być na leżaczku, bo matka bezczelnie je śniadanie
Jak pójdę pod prysznic, to pewnie wyskoczę po 2 min, bo zacznie płakać... Ale niestety nie da rady inaczej z tym moim szkrabem.
Ile wasze dzieci zjadają dziennie ml około?
Bo mój powinien 6x 120ml, a tyle to obala przez noc (dziś od 12 do 12)
Młody przy jednym karmieniu dziś chlusnął taką fontanną, że oboje się wystraszyliśmy. Ratowałam w panice, bo się zachłysnął mocniej niż zawsze i już mi po głowie chodziło jak się robi usta usta.
Na szczęście zaczął po chwili beczeć...
A ja tą kolkę mogłam mu jeszcze pogorszyć nagłą zmianą mleka, ale już trudno, stało się.
Mój młody też już sobie unormował pory, ale niestety to działa tylko od kąpieli o 20 do 12 rano. Zasypia o 20:30-00:00 i potem pobudka co 2h, a od 6 musi spać ze mną, bo sam nie zaśnie.
A w dzień maniana!
I młody od paru dni odmawia smoczka...
A dziś znowu nie możemy iść na spacer, bo deszcz :-( A po spacerze jest grzeczniejszy...

Teraz sobie tradycyjnie marudzi, bo musi sam być na leżaczku, bo matka bezczelnie je śniadanie

Jak pójdę pod prysznic, to pewnie wyskoczę po 2 min, bo zacznie płakać... Ale niestety nie da rady inaczej z tym moim szkrabem.
Ile wasze dzieci zjadają dziennie ml około?
Bo mój powinien 6x 120ml, a tyle to obala przez noc (dziś od 12 do 12)
Młody przy jednym karmieniu dziś chlusnął taką fontanną, że oboje się wystraszyliśmy. Ratowałam w panice, bo się zachłysnął mocniej niż zawsze i już mi po głowie chodziło jak się robi usta usta.
Na szczęście zaczął po chwili beczeć...A ja tą kolkę mogłam mu jeszcze pogorszyć nagłą zmianą mleka, ale już trudno, stało się.

Mój młody też już sobie unormował pory, ale niestety to działa tylko od kąpieli o 20 do 12 rano. Zasypia o 20:30-00:00 i potem pobudka co 2h, a od 6 musi spać ze mną, bo sam nie zaśnie.
A w dzień maniana!I młody od paru dni odmawia smoczka...
A dziś znowu nie możemy iść na spacer, bo deszcz :-( A po spacerze jest grzeczniejszy...
czasami tez je co 2h ale wtedy po 90ml