Cat Ballou
Fanka BB :)
Kupiłam NUKa z żółtym cyckiem 0-6. Z tej leci malinowo ale własnie mały się krztusi.. ;/ Nie zawsze ale jak jest zdenerwowany to za łapczywie próbuje jeść i taki jest efekt.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Panna Stella po pobudce o 6.00 rano spała tylko na spacerze i bezpośrednio po, od 12.00 do 15.00 +/- kilka minut na rączkach. Ja dzisiaj zaganiana, bo od rana walki z nieśpiącym dzieciem, potem do pracy na 3 godziny, potem do ZUS-u, bo w pracy się dowiedziałam, że już czwarte wyjaśnienie odnośnie moich zarobków składają, bo ZUS nie może przeżyć, że musi mi kasę płacić i kombinują. Póki co dostałam za niski macierzyński, nie uwzględniający stałych premii miesięcznych i nie uwzględniający premii rocznej. Zła jestem jak diabli, bo to mi nieźle zmniejszyło wysokość zasiłku. Niestety w ZUSie niczego się nie dowiedziałam, a tylko wkurzyłam.
nam też trzymał się 3,5 tygodnia, aż się już denerwowałam, że to coś za długo.

Jak jadł już pięknie co 3 godziny, to wymyślił sobie wstawanie co 1-1,5 godziny
za każdym razem zjadał 100-120 ml. W szoku byłam, tyle co zjadł w nocy, to przez całą dobę zjada. Nie robiliśmy nic innego tylko ancymona karmiliśmy. Jedne pocieszenie, to że z brzuszkiem lepiej, nie ma płaczu przy jedzeniu. Może dlatego apetyt dopisuje;-)