PINKA25
mama razy DWA;-)
witam słonecznie

własnie skonczyłam tanczyc lambade

dla małego on miał niezły ubaw i mnie wszystko boli o zadyszce nie wspomne........
Tulip- dziewczyny maja racje nie słuchaj sie kolezanek sama wiesz co dobre dla dziecka a co nie
głowa do góry.....
Ola- jak ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój zjadł wczoraj o 19:30 i obudził sie o 24:30 na papu potem o 3:30.......brrrrrrr moze jak kaszki zacznie jeśc to pośpi dłużej??????????
Malina- u nas to samo ja wózek jedzie na prostej drodze( nie może byc kamieniczy dziur) bo nie lubi jak mu wózk telepie to spi a jak tylko sie zatrzymam to 15 min i juz oczka otwarte...
wierka-witaj
moje dziecie od 2 dni tak sie slini ze szok!!!!!!!!! normalnie balony mu z buzi idą
gryzie pięsci koce co tylko mu pod usta podejdzie czyzby na zeby???????? moja córcia pierwszego ząbka miała jak skończyła 4 miesiące moze u młodego tez tak bedzie.................

własnie skonczyłam tanczyc lambade

dla małego on miał niezły ubaw i mnie wszystko boli o zadyszce nie wspomne........Tulip- dziewczyny maja racje nie słuchaj sie kolezanek sama wiesz co dobre dla dziecka a co nie
głowa do góry.....Ola- jak ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój zjadł wczoraj o 19:30 i obudził sie o 24:30 na papu potem o 3:30.......brrrrrrr moze jak kaszki zacznie jeśc to pośpi dłużej??????????
Malina- u nas to samo ja wózek jedzie na prostej drodze( nie może byc kamieniczy dziur) bo nie lubi jak mu wózk telepie to spi a jak tylko sie zatrzymam to 15 min i juz oczka otwarte...
wierka-witaj

moje dziecie od 2 dni tak sie slini ze szok!!!!!!!!! normalnie balony mu z buzi idą
gryzie pięsci koce co tylko mu pod usta podejdzie czyzby na zeby???????? moja córcia pierwszego ząbka miała jak skończyła 4 miesiące moze u młodego tez tak bedzie.................
no chociaż ola mogłaby zaszaleć w tej kwestii