lokata
Fanka BB :)
patik, malinaa, ola ... dziękuję za odpowiedzi. Pocieszyłyście mnie troche. Cholernie sie boję kolek u Małej!
Zasnęła niby spokojnie ze smokiem w ustach, kilka razy sie przebudziła ale padła sama.
Zobaczymy jak bedzie jutro, jeśli to sie powtórzy to dostanie butle albo z moim mlekiem albo Nan1.
A tym czasem uciekam spać, pewnie i tak długo nie pośpie bo Małą głód obudzi.
Dobranoc Kochane.
Zasnęła niby spokojnie ze smokiem w ustach, kilka razy sie przebudziła ale padła sama.
Zobaczymy jak bedzie jutro, jeśli to sie powtórzy to dostanie butle albo z moim mlekiem albo Nan1.
A tym czasem uciekam spać, pewnie i tak długo nie pośpie bo Małą głód obudzi.
Dobranoc Kochane.

;-)
;-)
Ale juz o tej 7 obudziły się obie płaczem bo żadna nie robiła kupki od przed wczoraj!! no i od rana strzelają biedne baki i stękają. Posadziłam je na leżaczkach i gapią sie słodko w okno
mój Bartosz jest dokładnie taki sam, przechodzę z nim załamkę:-( najchętniej cały czas by na mnie wisiał, a jak oddalam się na 0,5 m to jest od razu przeraźliwy ryk. Czasem jednak ani tak, ani srak mu nie pasuje i nic tylko buczy bez powodu. Strasznie to stresujące i irytujące. Najgorsze jest to, że przy takim samym postępowaniu, w takich samych warunkach wychowywałam Piotrusia. To było dziecko anioł. Spał pięknie, jadł cudnie, a jak nie spał, to się śmiał, albo potrafił sobą zająć. Wszystko przy nim mogłam zrobić. Dlatego chyba musimy przeżyć ten okres i nic się nie da zrobić, bo wszystko zależy od charakterków naszych dzieci.