Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!!!W nocy Malwiś nie robi kupek ... albo zdarzają się takie małe kleksiki po bąkach ... duże kupy robi zazwyczaj w południe, średnio 2 na dzień.chyba tak,a jak ja przewijasz w nocy to ma zawsze kupe? bo moja juz w nocy nie robi i dzieki temu jest cisza i sie nie budzi

podobno to normalne przy karmieniu piersią ... ale spokojniejsza byłabym gdyby jednak ta kupka była regularnie.lokata u mnie to samo z kupka od wczoraj od rana jeszcze nie robił
myślę że to nie kwestia kupki bo pręży się i stęka nawet kiedy normalnie robi kupki w ciągu dnia. Sama już nie wiem.Lokata no to moze to ja tak meczy? chce zrobic a nie moze i przez to tak sie prezy itd
u mnie to samo sie dzieje tyle ze prawie codziennie i doszłam do wniosku ze to z tego powodu ze jest głodna a na tyle leniwa ze nie ciagnie efektywnie i jej nie leci jak powinno, dlatego od półtora tygodnia po kąpieli dostaje cyca a potem jeszcze butle...no i potem jest juz spokojnaPoza tym drugi dzień coś niedobrego się z nią dzieje ... po kąpieli zamiast się wyciszyć jest podenerwowana, przy cycu chwile spokój po czym wyk z cycem w buzi, następnie rzuca się z powrotem na cyca. Wierzga nóżkami i rączkami, brzuszek miękki. Proszę, powiedzcie że to nie kolki (?!)
Lokata moja robiła i robi dokładnie to samo,zawsze,za kazdym razem przy cycu jest awantura,juz w szpitalu tak było,ona poprostu jest zbyt leniwa na jedzenie z cyca a jak juz jadła to sie potwornie tym meczyła wiec dla jej i mojego komfortu psychicznego jedziemy na butli z odciagnietym mlekiem.wierka podobno to normalne przy karmieniu piersią ... ale spokojniejsza byłabym gdyby jednak ta kupka była regularnie.
ola.80 ... myślę że to nie kwestia kupki bo pręży się i stęka nawet kiedy normalnie robi kupki w ciągu dnia. Sama już nie wiem.
Poza tym drugi dzień coś niedobrego się z nią dzieje ... po kąpieli zamiast się wyciszyć jest podenerwowana, przy cycu chwile spokój po czym wyk z cycem w buzi, następnie rzuca się z powrotem na cyca. Wierzga nóżkami i rączkami, brzuszek miękki. Proszę, powiedzcie że to nie kolki (?!)