Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!!!W nocy Malwiś nie robi kupek ... albo zdarzają się takie małe kleksiki po bąkach ... duże kupy robi zazwyczaj w południe, średnio 2 na dzień.chyba tak,a jak ja przewijasz w nocy to ma zawsze kupe? bo moja juz w nocy nie robi i dzieki temu jest cisza i sie nie budzi

podobno to normalne przy karmieniu piersią ... ale spokojniejsza byłabym gdyby jednak ta kupka była regularnie.lokata u mnie to samo z kupka od wczoraj od rana jeszcze nie robił
myślę że to nie kwestia kupki bo pręży się i stęka nawet kiedy normalnie robi kupki w ciągu dnia. Sama już nie wiem.Lokata no to moze to ja tak meczy? chce zrobic a nie moze i przez to tak sie prezy itd
u mnie to samo sie dzieje tyle ze prawie codziennie i doszłam do wniosku ze to z tego powodu ze jest głodna a na tyle leniwa ze nie ciagnie efektywnie i jej nie leci jak powinno, dlatego od półtora tygodnia po kąpieli dostaje cyca a potem jeszcze butle...no i potem jest juz spokojnaPoza tym drugi dzień coś niedobrego się z nią dzieje ... po kąpieli zamiast się wyciszyć jest podenerwowana, przy cycu chwile spokój po czym wyk z cycem w buzi, następnie rzuca się z powrotem na cyca. Wierzga nóżkami i rączkami, brzuszek miękki. Proszę, powiedzcie że to nie kolki (?!)
Lokata moja robiła i robi dokładnie to samo,zawsze,za kazdym razem przy cycu jest awantura,juz w szpitalu tak było,ona poprostu jest zbyt leniwa na jedzenie z cyca a jak juz jadła to sie potwornie tym meczyła wiec dla jej i mojego komfortu psychicznego jedziemy na butli z odciagnietym mlekiem.wierka podobno to normalne przy karmieniu piersią ... ale spokojniejsza byłabym gdyby jednak ta kupka była regularnie.
ola.80 ... myślę że to nie kwestia kupki bo pręży się i stęka nawet kiedy normalnie robi kupki w ciągu dnia. Sama już nie wiem.
Poza tym drugi dzień coś niedobrego się z nią dzieje ... po kąpieli zamiast się wyciszyć jest podenerwowana, przy cycu chwile spokój po czym wyk z cycem w buzi, następnie rzuca się z powrotem na cyca. Wierzga nóżkami i rączkami, brzuszek miękki. Proszę, powiedzcie że to nie kolki (?!)