Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aa i mam do was pytanko, ktore non stop zapominam zadac, czy myslicie ze postepuje dobrze? Otoz w nocy moja mala wierci sie i steka co jakies 2,5 godziny. Do tego potrafi namietnie ssac dlon i paluszki. Wtedy wyjmuje ja z lozeczka i karmie- nie czekam na placz bo mlaskanie mnie wybudza. Moze powinnam jednak poczekac i ' wydluzyc' jej drzemki? Do tego mam problem z pielucha. Jak ja zmieniam przed karmieniem , to mi mala ryczy z powodu glodu. Jak zmieniam po, to sie rozbudza albo ulewa..
katjusza i jak tam po pierwszej uroczystej imprezie? jak Natalka sprawowała się w kościele? robiliście impreze w domu czy w jakimś lokalu? jak miło patrzeć jak nasze maleństwa zaczynają reagować na nasze twarze, moja Zosia też się uśmiecha i nawet nie musze specjalnie się wysilać żeby posłała szeroki bezzębny usmiech![]()

calutenki dzien nie spi normalnie probuje go oduczyc lulania na recach bo tylko tak chce spac w dzien a tu sie nie da bo ca ja z nim bym zrobila ani herbaty nie specjalnie jedna reka da rade zrobic:/ co go odloze gdziekolwiek to mialczy i tak w kolko
z sil opadam m dzwonil z pracy to mu sie rozplakalam bo nie wyrobilam a on tak jak twoj paticzku ze mam nie przesadzac ale pocieszal jak umial
tylko ze ja z jednym bablem a tyz dwoma - kosmos to by byl dla mnie chyba!!jeszcze malego ta zgaga refluxowa meczy i przy karmieniu placze ipo karmieniu i tak mi go zal oczy cale zalzawione bo spiacy a tu na rekach glupia mama mnie nie chce juz nosic...mam wyrzuty sumienia ...chyba do d...py ze mnie mama