tulip
Fanka BB :)
X
My kąpiemy się w olejku Balneum i po kąpieli oliwką J&J w żelu i nic ale pyśka w krostkach po nabiale - usunęłam z diety, przemywam przegotowaną wodą i ładnie schodzi.
U mnie całą noc świecą się 2 lampeczki w oknie - M przywiózł ze Szwecji coś takiego IKEA | Oświetlenie zintegrowane | Oświetlenie regałów | DIODER | Oświetlenie wielofunkcyjne
Współczuję - moje dziecię zasnęło wczoraj o 21:21 a pierwsze karmienie miałam o 5:11 - caluśka noc.
Vetuś śliczne stópki Nadinkowe w avatarku.
Martus, balneum jest super, bo podobno na naturalnych olejkach nei parafinie- jak oilatum i emolium
Dzieki za namiary na lampke
Hehe i niewspolczuj mi nocki, bo mi mala wczesniej co 2-2.5 godziny sie budzila! Teraz marze o tym, zeby tak sie nierozbudzala oodczas tych pobudek. Niestety nad ranem ' idzie jej kupsko' wiec steka wierci sie i sie wybudza
Kochane ja dzis i wczoraj zaszalalam z jedzonkiem! Wczoraj zjadlam ravioli z bekonem, cebulka , pieczarkami, smietanka , a dzisiaj lody z najlepszej lodzialni w wawie ( malinowej) o smaku cookies z czekolada :/ zobaczymy jak mala zareaguje
Kurcze coraz wiecej truskawek na bazarku sie oojawia, a ja zadowalam sie arbuzami i jablkami..
.

kimac nie chce tylko by sie do mnie chichral jak tylko podejde do niego
moze jakies 10 minut... moze źle coś pomotałam???
aż mi ślina pociekła po brodzie.. i jak ty tego dokonałaś? ja ledwo potrafię jakiś obiad sklecić kiedy obydwoje chłopcy są w domu. Dzisiaj udało mi się jedynie upiec francuskie ślimaczki z rodzynkami na deser.