reklama

Marcóweczki 2011

no to was doczytalam

Scarletko- zazdroszcze ci ze Batrus tak ladnie spi- czy robilas cos specjalnego , zeby mu sie odmienilo? dzieki za info o smoczkach. Ja mam aventu- i jeden taki ze scientym czubkiem- jakiejs holenderskiej firmy- niestety oba niedzialaja. moze sprobuj Nuka albo lovi

malina- twoj Jas to jak moja Laura najdluzszy sen- ma ten pierwszy nocny po kapieli. potem nad ranem budzi ja kupka- i zajmuje mi kolejna godzine , zeby ja do snu ululac. niestety nie zasypia jzu tak gleboko i budzi sie max po 2 godzinkach. Na spacerach- byl czas , ze spala mi ladnie. Niestety ostatnio jest ryk, domaganie sie wyjecia z wozka- i bardzo czesto cyca :( heh . jak ja marze o tym, zeby moc przewidziec kiedy - i jak dlugie bede jej dzienne drzemki

koncie- zaszalal twoj Max z tym ptaszkiem, moze polityk z niego wyrasta- i cwiczy slownictwo juz od malego

Ola- moja Laura to domatorka jak twoja Gosia. Jak ma nadmiar bodzcow zewnetrznych to potem jest marudzonko

Vetka- z jakiej firmy jesz kozi serek? Ja kiedys znalazlam jedna francuzka ( bardzo dobry ser, nie smierdzacy i nie gorzki) ale male opakowanko kosztowalo 13 zl

reklama
dzieńdobry po weekendzie:-) nie wiem czy was nadrobię ale przesyłam buziaki:* :-D

my dziś wstalismy o 7 rano:-) potem od 8.20 do 9 drzemka a od 9 i ciągle teraz gadanie i gadanie:-D to nawet ja tyle nie gadam co Piotruś:-D a niektóre głoski wydają się tak podobne do naszego języka:-D np: o jeju, u lala :-D hehe:-) śmieszek jest straszliwy!

tulipku nic poza wymianą tego smoka nie robiła. dziecku musi się najwidoczniej odmienić i tyle. nic na siłę człowiek nie poradzi:baffled:

Futrzaczku najwidoczniej wszystkie Piotrusie takie śmieszki, starszy był identyczny, byłam nim oczarowana:-D a przy tym się przeraziłam:-D

skarlet - ale czym się przerażać? :-D my tylko się zastanawiamy ile on będzie gadał jak już będzie mówił po naszemu:-) no i tak czasem się zastanawiamy czy to gaworzenie ma jakiś związek z czasem kiedy zacznie mówić...

tulip - u nas też nuk się sprawdził... przed nukiem próbowałam różne modele lovi i tt ale małemu nie pasowały kompletnie

futrzak przeraziło mnie to, że nie zdawałam sobie sprawy z tego jakie dzieci są różne. jeden śmieszek, drugi płaczek hihihi:-D
ciekawe jakie byłoby trzecie:-p

Madzik nic nam chyba nie pozostaje jak poczekać aż nasze pociechy same się uregulują..

Scarlet przerażające są te smoki z Nuka, gigantyczne!!

Futrzak to Ci rośnie mała gaduła ;p

A my od 6ej mieliśmy tylko półogodzinną drzemkę, może teraz się uda, bo Jasiek woła mnie już z leżaczka ;) A w nocy się zadrapał i ma krechę na pół policzka, wygląda jak po walce z dzikimi kotami ;p

Malinka Aventy moim zdaniem są większe, przynajmniej te plastiki, bo sięgają mojemu aż do noska:tak: Nuki są zgarbniejsze

Mój młody od 9 śpi sobie na balkonie, a ja zamiast zabrać się za jakieś życie póki mam szansę, siedzę z Wami:nerd: a roboty mam po pachy. O 14 mamy szczepienie, aż się boję jak na nie zareaguje, mam nadzieję, że obejdzie się bez gorączki..

witam sie i ja

kurcze kregosłup od 3 dni tak mi daje popalić ze ledwo codze a juz nie mówie o tym jak mam małego wziaść wczoraj na prochach byłam dzis chyba znów muszę wziąsć bo nie jestem wstanie normalnie funkcjonowac.........

zazdroszcze mamuską którym dzieciaki tak słodko i dlugo spią u nas max 4 h i to rzadko najczesciej co 3 h sie budzi lub co 2 h i je..............

pozdrowionka dla was idę pranie wywiesic dobrze ze obiad mam od wczoraj

reklama
malina - haha... u nas z tymi zadrapaniami to norma...choć ostatnio chyba jest ostrożniejszy:-D już nawet miał delikatne zadrapania do krwi! ale na takim maluchu to wszystko szybko się goi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry