patik80
Fanka BB :)
u nas najbardziej z jedzeniem przewidywalny jest wieczór, bo Zosia chce i dwa cyce i butle i wypije 150-160ml, a jak już zaśnie to prześpi całą noc, w dzień jest różnie, raz chce tylko jedną pierś, raz obie i przerwy też są różne, potrafi jeść co 3-4 godz, a są dni co domaga się w dzień co 2...
ola ja nie wiem czy od nabiału na pewno, nie jem dużo ale jakoś trudno mi zrezygnować ze wszystkiego, ale będę musiała chyba spróbować i się po prostu przekonać...kapie w oilatum i buźkę smaruję też kremem oilatum
koncia to Ci gaduła rośnie
ładnie ładnie zamiast prostych słów, Maksiu zaczyna od "ptaszka"
tort wyszedł naprawde smaczny, przepis brałam z ulubionego bloga "moje wypieki" i po raz kolejny jestem zadowolona z wypieku,więc polecam gorąco
żałuję tylko że nie udało mi się zrobić bardziej typowo dzięcięcego, ale w strojeniu nie jestem dobra
malinaa kochana tak jak Scarletka pisze tego nikt nie wie, tylko same dziecię:-)
dobrej nocki
ola ja nie wiem czy od nabiału na pewno, nie jem dużo ale jakoś trudno mi zrezygnować ze wszystkiego, ale będę musiała chyba spróbować i się po prostu przekonać...kapie w oilatum i buźkę smaruję też kremem oilatum
koncia to Ci gaduła rośnie
ładnie ładnie zamiast prostych słów, Maksiu zaczyna od "ptaszka"
tort wyszedł naprawde smaczny, przepis brałam z ulubionego bloga "moje wypieki" i po raz kolejny jestem zadowolona z wypieku,więc polecam gorąco
żałuję tylko że nie udało mi się zrobić bardziej typowo dzięcięcego, ale w strojeniu nie jestem dobra
malinaa kochana tak jak Scarletka pisze tego nikt nie wie, tylko same dziecię:-)
dobrej nocki
bo sobie zapomniałam..
Dopiero jakoś od 2 tyg zauważyłam, że z chęcią go ssie przed zaśnięciem, kiedy jest zmęczony, albo głodny. W innych sytuacjach go nie potrzebuje z czego się cieszę, bo nie latam non stop i nie wkładam mu go do budzi. Zasypia, wypluwa go i jest spokój.
bez grzebanka i czopka ale stękała Helena bardzo. Mimo to uważam, że warto poczekać, jeżeli dzieciątko tylko na piersi.