reklama

Marcóweczki 2011

Witam słonecznie, ile stopni jest to nie wiem ale Pablo w samym bodziaku i skarpetkach i o dziwo czkawki nie ma:szok::cool2::cool2:.
Madzik, nawet poszłam do piwnicy po zaczepy do skrzynek.
Kupaaaa.

reklama
witam

Madzik cudowny domek i piękne kwiaty aż ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malina- no własnie balkon na poranną kawusie w cieply słoneczny dzień lub na lampkę wina o zachodzie słonca super.........

Buziak- no to Szymek poszalał z wagą he he no ale dobrze niech chłopak rosnie:tak::tak:
Marta- super ze juz wszystko do chrztu udało wam sie załatwic ubranko bardzo ładne:tak::tak:

do Wierki napisałam na gg;-) pewnie zabiegana jest:-p

a żeby było bardziej ekstremalnie to zapraszam do mnie:-D:-D:-D

Witajcie:-)
U nas tez było szaro ale teraz juz sie pojawia słonko ale jest okropnie goraco bo mam wszystkie okna na oscierz otwarte a nic nie czuc:no: 25st w cieniu:szok:
Teraz Was zwali z nog jak napisze ile dzis spałysmy:-D Gosia poszła spac ok 21 po kapieli iiiiiiiiiiiii obudziła sie tzn ja ja obudziłam ze strachu;-) o 6 ,była tak zaspana ze nawet przy przebieraniu oczu nie otworzyła;-) zjadła 120ml i poszła spac dalej,potem jadła o 8 wtedy troszke sie pochichrała i zasnełysmy razem w łozku i spałysmy do 9.30 i znowu zjadła o 10 i znowu spi:-) i kolejny raz stwierdzam ze moje dziecko jest jakies inne;-) tak narzekałam ze w dzien nie spi i dzis po ostatnim karmienu czyli po 10 zrobiła sie senna wiec eksperymentalnie odłozyłam ja do łozeczka:tak: i spi juz od godziny:-)

Madzik piekny domek i ogrodek i kwiaty:-)
Malina fajny balkonik z kacikiem zadumy:tak:
Buziak fajnie Szymus wystrzelił z waga ,oby tak dalej:-)

Miłego dzionka laski:-)
ps
tylko nie bijcie za to ze moge sie wyspac;-)

hehe:-) pięknie ci śpi Małgorzatka:-)

jak w Gdyni...to i w Gdańsku pojawia się słoneczko:-D

aha i jeszcze jedno, żeby nie było że się nie interesuję... jestem jak najbardziej za spotkaniem:-D ale poczekam aż ustalicie ostateczną wersję i wtedy się dostosuję:-D

ps. malina, ola.... ale my to możemy się szybciej umówić:-D

Madzia piękne kwiaty :D Ciekawe co mi się uda wyhodować ;) Masz jakiś patent na sadzenie kwiatów i tujek?? Nie wiem czy sypać kamyki na dno skrzynek, doniczek, czy jak, jaka ziemia..

Futrzak ja wiem jak wygląda kupa 3-4 dniowa hahahaha "kupa po pachy" i wszystko do wymiany ;p Przyjeżdżaj do nas, słońce w pełni :D

Ps. Moim zdaniem musimy ustalić jakąś sobotę albo niedzielę, żeby nam wszystkim pasowało i się umówić np. na molo :)

Ps. Moim zdaniem musimy ustalić jakąś sobotę albo niedzielę, żeby nam wszystkim pasowało i się umówić np. na molo :)

dokładnie:-)

mam pytania :-D
1. czy karmiąc piersią można iść na solarium?
2. czy są jakieś ćwiczenia których ie można wykonywać ze względu na karmienie piersią?
3. czy kegla można ćwiczyć np siedząc na kibelku? czy może trzeba w jakiejś konkretnej pozycji?

na razie to tyle z serii dziwnych pytań futrzaka:-D

reklama
Pinka, give me five;-), łączę się z Tobą w prasowaniu - za godzinę sąsiadka po młodego przychodzi i na spacer zabiera to spokojnie odfajkuję prasowanie:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry