reklama

Marcóweczki 2011

Malinka,Futrzak ja jestem za:-) tylko pamietajcie ze ja niezmotoryzowana jestem wiec jak w tygodniu to zapraszam do mnie a jak w weekend to M zabierze mnie wszedzie;-):-D
Jesli chodzi o spotkanie ''forumowe'' to ja moge rzucac pomysłami ale do organizacji sie nie nadaje:zawstydzona/y:
Futerko znam odpowiedz tylko na pytanie 3.podobno nie wolno kegla cwiczyc w czasie siusiania bo mozna infekcji sie nabawic czy cos;-)

Małgoska nadal spi:szok:

reklama
ad mięśni Kegla:

Jeśli chcesz wzmocnić mięśnie Kegla
zapisz się na kurs tańca brzucha.
Taniec brzucha składa się właśnie
między innymi z ruchów bioder i napinaniu mięśni Kegla.
Dlatego właśnie wszystkie tancerki
brzucha są wspaniałymi kochankami!

Mięśnie Kegla można wzmocnić używając
na kulek gejszy. Kulki umieszcza się w pochwie
i nosi codziennie kilka godzin. Kulki oprócz tego,
że wzmacniają mięśnie pochwy
to dostarczają niesamowitych przeżyć i rozkoszy.

No właśnie, dobre pytania ;) A jak na solarium, to czy można też normalnie wystawiać na słonko latem na plaży?
Mnie zaboli jak np. w domu siedzę i mi słońce zaświeci na cycka :/

No właśnie, dobre pytania ;) A jak na solarium, to czy można też normalnie wystawiać na słonko latem na plaży?
Mnie zaboli jak np. w domu siedzę i mi słońce zaświeci na cycka :/

myślałam o solarium bo chciałam na 5 min sie tam włożyc żeby nogi nie świeciły aż taką bladością... ale w sumie to ja nawet nie wiem czy spokojnie mogę i na słońcu w samym biustonoszu siedzieć:-D

Futrzak jeśli masz rostępy to nie można ani solarium ani opalać się na słońcu. Chyba ze jakos zasłonisz te miejsca a jeśli ich nie masz to CHYBA nie ma przeciwskazań. No to odpowiedziałam do połowy hahaha

Patik fajnie by było gdzieś w góry czy nad morze sie wybrać;)

No Madzik i teraz juz wiemy kto ma największy ogród i gdzie sie najwiecej namiotów zmieści hahaha Pięknie wygladają te pelargonie w oknach!

Marta a ja sie zapisałam na 11! A Ty na którą? Bo byłam przekonana ze na 11 a teraz mam watpliwości.

Moja mała od 3 dni nie robi kupy i widać że chce zrobic a nie moze i stęka strasznie i sie meczy aż mi jej szkoda:(

ciągle czytam o mięśniach kegla:-D i tu kolejny cyctat:

Ortodoksi twierdzą, że mięśnie Kegla należy ćwiczyć codziennie po dwadzieścia minut ze stoperem w ręku, robiąc krótkie przerwy co 8-10 sekund. Jest to jednak przesada, bo zaciskanie i rozluźnianie pośladków i ud przez dwadzieścia minut może doprowadzić do ataku śmiechu nawet najpoważniejszego człowieka. Mięśnie te można więc ćwiczyć po prostu w każdej sytuacji. ...

Trzeba jednak pamiętać, że zbyt intensywny trening może doprowadzić do tego, że w czasie stosunku mięśnie Kegla mogą zaciskać się bardzo silnie, doprowadzając do zwiotczenia członka.
:-D

Ewi-
czemu nie można opalać rozstępów?

a tu coś o rozstępach! nie wiedziałam tego! muszę szybko zakupić jakiś krem i działać...
Całkowite eliminowanie rozstępów może nastąpić tylko w pierwszej fazie ich wystąpienia, a więc w momencie, gdy ich barwa jest czerwona lub fioletowa. Wtedy też sposób ich wyeliminowania jest najprostszy, ponieważ ogranicza się do stosowania odpowiednich kosmetyków. Na rynku istnieje bardzo wiele specyfików przeznaczonych specjalnie do usuwania rozstępów, dlatego też nietrudno takowy kosmetyk nabyć i rozpocząć jego używanie. Istotnym elementem usuwania rozstępów przy pomocy kremów czy balsamów jest to, że nie wystarczy ich wetrzeć w skórę szybkim ruchami. Powinno odbywać się to na zasadzie masażu skóry, dwa razy dziennie po kilka minut, najlepiej rano i wieczorem. Regularność i systematyczność odgrywają tu niezwykle ważną rolę. Po upływie określonego czasu rozstępy powinny definitywnie zniknąć.
Jeżeli jednak etap pierwszy pojawienia się rozstępów zostanie przegapiony należy zdać sobie sprawę, że rozstępy pozostaną już na zawsze na skórze. Oczywiście można zmniejszyć ich widoczność, jednakże całkowite usunięcie staje się niemożliwe.

Ostatnia edycja:
dzien dobry marcowe mamusie!!

moje malenstwo kima sobie ale znowu marudzil i jesc nie chcial przez zgage...w koncu wcial 150 po pol godzinnym lulaniu i spiewaniu by go czyms od jedzenia odciagnac:) cos ten gaviscon mi sie nie podoba zatwardza mi szymusia i po 1,5 dnia stosowania to nie dosc ze na zyganie tak se pomaga czasami jest dobrze a czasmi zle... to na dodatek od kad go bierze to kupa jak modelina i to ze lzami w oczach po 1,5 dniach dodawania tego cuda na zgage i zageszcze nie mleka:shocked2:

well, co do infacolu MALINKO - to gp mi kazal podawac przed kazdym karmieniem 1.25 ml tzn.mam taka strzykawke bez igly z miarka i tym mu odmierzam i wstrzykuje mu do buzki a ze to slodkie to nie ma problemu:-);-)... lekarz powiedzial ze infacol jest kompletnie nie szkodliwy dla organizmu i mozna bez obaw podawac przed kazdym posilkiem, to bardzo lagodny i dobry lek, wogole powiedzila mi bo mu powiedzialam ze daje mu GRIPE WATER zeby tego nie dawac bo za mocne troche i tylkoi infacolem sie wspomagac... w razie potrzeby mam podwoic dawke ...ale poki co odpukac ...nie musze nic podwajac:sorry2:

reklama
hej
wpadam pochwalić się, że Zosia sama uruchomiła pozytywkę zawieszoną na pałąku lezaczka :D hehe teraz dalej gapi się na nią, macha lapkami ale nie udaje jej się, więc to był przypadek ;p

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry