reklama

Marcóweczki 2011

poprasowane:-p:-p do następnego razu......

ale bym sobie coś słodkiego zjadła kurcze blaszka jaki to okropny nałóg jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mąż mnie wczoraj rozbawił bo kupił mi 4kg pomidorów ahahahh:-D:-D i do kawy zamiast ciastka pomidora będę wcinać:-D:nerd:

futrzak rozstępy szybciej wyeliminujesz jak są czerwone później już dupa.......
ola- o nieeeeeeee ale Goska ci cudnie spi ja tez tak chce:tak::tak:

reklama
malina tuii mam na podwórko ze 100 ale wszystkie w ziemi, nawozimy 2 razy do roku, nie wiem jak w doniczkach się sadzi a co do kwiatów to tak: podłoże do pelargonii do połowy doniczki następnie nawóz w granulkach osmocota i dalej ziemia i sadzisz:tak:

ewi się wydało z tym ogródkiem;-) zapraszam zatem! z moich okolic niestety mało dziewczyn...najbliżej scarletka, ewe, katjusza...

Madzia spróbuję!! A do innych kwiatków tez ten nawóz będzie dobry??

Buziak ja mam Infacol z taką pipetką, którą trzeba 2x ścisnąć, pozwolić żeby nadmiar z niej spłynął i "wtrysnąć" do buziaka, łatwa obsługa :)

Kurde ja mam już takie bledsze rozstępy, różowe.. szkoda, że się wcześniej nie zmobilizowałam, żeby kupić ten krem.. teraz może być już za późno, ale smaruję zawzięcie!! A kupiłam Mustelę na rozstępy i blizny :)

malina - my tez mamy ten zakraplacz;-) ale on mi powiedial o tych mililitrach to wiec ja go zapytalam ile to jest w lyzeczkach bo niby skad mam wiedziec:-) i wtedy mi dodali ta strzykawke i malemu sie podoba i nawet sie smieje przy tym:) a macie kolki z dzonem;-)?

wogole to ja mam jakies dziwne to dziecko bo nie slyszalam o dzieciach ktore lubia jak sie mu nosek czysci i cos tam grzebie a on sie smieje wtedy:)

olcia - pozazdroscic malenkiej ze tyle kima ;-) chociaz ja tez nie mam za bardzo na co narzekac co do spania bo jak idzie spac zawsze po 20stej to budzi sie ok polnocy i potem ok.5.30 rano i potem kima do 9tej i potem to juz roznie ale przewaznie idzie spac po karmieniu i budzi sie na nastepne ok.13stej ale dzis kima dalej i sie nie obudzil na pierwsza:) ciekawe:oo:

odnosnie prasowania to ja mam lenia nie chce mi sie dzisiaj moze wieczorem sie wezme za to..;podziwiam was ja nienawidze prasowac...

moze ja wam cos ugotuje a wy wzamian mi poprasujecie?:-)

no i u nas zaczyna byc mniej kupek tzn od wczoraj wieczora nie ma:( na szczescie mała nie wrzeszczy tylko ciagle spi;)prawie godzinke pospała na brzuszku w łozeczku a teraz lezakuje na ogrodku w wozku:)
musze sie przyznac ze ja od porodu nic nie prasowałam bo moja mama za mnie to robi jak przychodzi;)

Olka fuksiaro!! Złotą masz mamunię!!

Buziak kolek nie ma, tylko czasem stęka i jęczy przy bąkach i kupce, więc mu pomagam :)

Pinuś chyba burza i u nas będzie, bo siekierę można w powietrzu powiesić taka duchota ;p

ojoj u nas juz dwa razy zagrzmiało ale na razie przeszło bokiem;)
Malinus nooo;) wczoraj nawet w trakcie mojego spaceru mama odkurzyła i umyła podłogi,choc jej nie prosiłam;)

hej!
jakoś dzisiaj czas mi szybko leci, i jakoś mało ogarnięta jestem...w nocy Zosia znowu dała pospać, Hania też:)
emek pracuje na 14:( i jestesmy same... nie znoszę tej zmiany, cały dzień do d...py!będe musiała się chyba dzisiaj sama wybrać do księdza ustalić Chrzciny, bo do niedzieli emek pracuje więc kolejny tydzień minie i nic nie bede wiedziec

Pinka, Marta wow, Wy prasujecie a ja wciąż piorę, na okragło a niewiele ubywa:wściekła/y: nie mówiąc już o prasowaniu, ja już dla Zosi przeprasuje tylko wtedy jak gdzieś wychodzimy, wstyd, ale nie umiem znaleźć czasu:zawstydzona/y:
Madzikm ale z Ciebie ogrodniczka:-) super kwiatuszki...ja dopiero jak dojdziemy od ładu z podwórkiem będę myśleć nad kwiatkami, muszę najpierw cosik poczytać bo zupełnie się na tym nie znam...
ola widzę że Małgosia sypia podobnie jak i moja Zosia, od razu człowiek wyspany , no nie? oby im się nie odmieniło:tak: a mamy zazdroszczę, moja też jak przyjedzie to wciąż mi tu z miotłą lata, ale jest w najlepszym układzie 2 razy w miesiącu, więc największy porządek jest u nas jak goście przyjeżdżają, bo my sami ogarniemy, i w czasie odwiedzin mamy, bo ona pilnuje porządku, a już kilka godzin po ich odjeździe widać jak pomału ale systematycznie wkrada się do nas nieład:-D
Pinka i jak tam pomidorek smakowo komponuje się z kawusią?:-D

ola - o jejcieu ale ci zazdroszcze!!zobaczymy jak to bedzie jak moja mama tu przyleci malego pilnowac moze tez mi poprasuje?:-)

malina - no i u nas niby n ie ma kolek przed wczoraj myslelismy ze to kolka ale tak teraz nam sie wydaje ze to przez szczepionki byl marudny i niedotykalski... zreszta gp nam powiedzial ze raczej on juz kolek nie bedzie mial bo za stary zeby je dostac...:-);-)no ale badz co badz powiedzial zeby infacol dawac zapobiegawczo bo nie szkodzi ;-)

tak macie w pl cieplo?? a tu zimno buuu... 14 stopni i ze spaceru nici bo wieje ...ooo maruda sie budzi:szok:

reklama
witajcie lasencje wpadam przed obiadkiem

Ola to ja sie dołączam do grona tych wyspanych moja budzi sie tylko miedzy4-5 a póżniej o8,30 i tak już od jakiegoś czasu

a kupa raz dziennie jak mała sie męczy to daje jej 15kropli boboticku i góra po 30minutach pielucha pełna

madzikim ale mnie zmobilizowałaś musze koniecznie w końcu obsadzić moje doniczki wczoraj co prawda naciągłam m na rododendrona hihi chyba do końca życia już mi żadnego kwiata nie kupi

Pinka a Ty do Poznania sie czasem nie wybierasz? bo w razie w moge dojechać i Koncia jest na miejscu:)

Futro normalnie złoto Ci za Twoje posty musze sie koniecznie na taniec brzucha zapisać m bedzie zadowolony a moje kegle wzmocnione bo po porodzie jest masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry