reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Oj to jutro bo teraz to chyba nic nie zobaczysz;) pozatym brat z kumplami okupują balkon i pewnie by pomysleli że jestem nawiedzona robiąc zdjecie doniczce z kwiatami o 22:30;) a pelergonie mam w długiej donicy 4 sztuki obok siebie;)

Nogi mi z d.... wychodzą, obleciałyśmy z chrzestną Pabla wszystkie sklepy dzieciowe i mamy już wszystko na chrzest takie ubranko Baby Colibra Komplet Baby Club 1219 - Ceneo.pl
ja z innej beczki... już spotkało mnie z wózkiem kilka sąsiadek i od wszystkich słysze pytanie:
-karmi Pani?
w domyśle wiadomo że pytają o karmienie piersią... póki co karmię piersią więc odpowiadam: tak, karmię. Ale przecież taka sama odpowiedź powinna być i przy karmieniu butlą :-D przecież nie odpowiemy - nie, nie karmię :-D
Było wyjechać z tekstem, że jakbyś nie karmiła to by tak ładnie nie wyglądał;-):tak::-D:-D.
Olka Ty tak nie zapraszaj bo jeszcze przyjadę z moim Wrzaskunem i co zrobisz? Będziemy Ci sie piłować pod oknem hihihi
Ewi, trzymamy Olę za słowo;-):tak:. Olka nie wiesz co piszesz - u mnie mówisz - masz;-):tak:, mam brata w Pruszczu więc :dry::dry: przy okazji:dry::dry::dry::-p:tak::-D:-D:-D.
Fajnie by było się spotkać gdzieś w większym gronie ale przy tej rozbieżności miejsc zamieszkania to chyba nie wypali:( chyba ze sie zorganizujemy na wakacjach i zamówimy jakiś hotel czy coś i sie zjedziemy gdzieś w jedno miejsce;)
Nie jęcz tylko przybywaj na spotkane w LBN 30-go, będzie Cornelcia i kilka dziewczyn z regionalnego:tak::-).
Pinuś, całuski na oczka Eryczka.

nieponadrabiam was chyba...uhhh witam wieczorkiem:)

u nas buuuu zimna pogoda znowu a juz tak ladnie bylo...

moje male chucherka juz nie jest takie male po dzisiejszym wazeniu nasz klocem ma 5640:) czyli w ciagu tyg przybral 560 gr:szok::-) hv sie smiala ze nadrabia tracenie na wadze od urodzenia:)
a poza tym kolki mielismy chyba i infacol w obrocie mamy:/ maly ryczy jakby go obierali ze skory...:baffled:

milego wieczorka!

malinaa kącik w sam raz na pyszną poranną herbatę czy kawusię, jak kto woli:)
Marta dobrze że Wasze wychodzone kilometry zakonczyły się owocnymi zakupami:tak:
Ewi a o jakim miejscu myślisz mówiąc o wspólnym spotkaniu?
edit
witaj buziak dawno Cie nie było, wszystkiego dobrego dla Szymonka:tak:

Ostatnia edycja:
czesc paticzku!;-) ja sie teraz relaksuje jak szymus wkoncu zasnal i wcinam chipsy octowe:)popijajac herbatka z cytrynka i miodem bo gardlo mnie boli...:unsure:

o teraz balkon maliny widze:) dalabym sie za taki powiesic my nie mamy wogole zadnego balkonu...wogole tutaj to ciezko uswiadczyc mieszkania z balkonem...wszystko w tej anglii takie samo:) czerwone domy z epoki victorianskiej albo zupelnie nowe ale i tak z czerwonej cegly - bo tak trzeba:) aha i biale okna otwierajacee sie na zawnatrz...bardzo praktyczne gdy chce sie je umyc:):-):baffled::angry:

maly tak nam dal popalic po tych szczepionkach ze szok ... przez caly dzien do nocy sie go nawet calego dotknac nie dalo bo zaraz placz i placz... buuu...oby te szczepionki w 12 tyg nie byly takie bolesne dla tych dzieciaczkow bo masakra...:shocked2:

buziak to się wymęczył biedaczek, następnym razem może być zupełnie inaczej i tego Wam życzę...szczepienia to zawsze stres i dla bobasa i matki, ale jak trzeba to trzeba...ja sie sama poryczałam na szczescie mała choc po wkłuciu płakała to szybko sie uspokajała, potem jedynie troszke była senna ale zero goraczki ani płaczu...
a co to sa chipsy octowe????:szok:

reklama
nie ma takichw pl?? o zobacz sobie miodzi tzn ocet w gebie w ciazy sie nimi zajadalam takie troszke pikantne i slone i troche kwasne jak przyjechalam do uk to ich nie znosilam ale teaz jakos tylkotaki jem o :http://ecx.images-amazon.com/images/I/51FfpMnOw1L._SL500_AA300_.jpg to takie angielskie laysy sorki juz nie pamietam jak to sie pisalo:baffled::confused::szok:

wogole to chcem zakonczyc karmienie piersia tzn butla i pompowanie mojego mleka szymusiowi bo non stop mi sie rpbia problemy z tymi grudkami i zatkanymi cyckami im czesciej pompuje tym wiecwej mleka sie robi i ciagle wisze na pompce:( juz mne cos trafia bo nie ma na to czasu i rece mnie bola juz od pompowania od miesiaca to robie a piersi zaczynaja mnie bolec i chyba musze jakos zakoinczyc laktacje problem tylko jak to zrobic:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry