• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi trudno to nazwać ogrodem, bo jeszcze trawy nie mamy, ale jak tylko emek skonczy rynny to bedziemy siać:-) wiec licze ze za miesiac bedziemy juz miec zielono za oknem, działeczka niewielka bo niecałe 500 m2, ale kilka namiotów sie zmieści spokojnie hi hi no i w domu choć nie wszystko gotowe to tez jest miejsce do spania:-)
malinaa nie mamy sprecyzowanych planów, byle było to polskie morze, którego mój emek jest fanem, no i raczej spokojna miejscowość a nie typowy kurort...

reklama
Ewi wrzaskuna tez zapraszam;) moze moja Gosia ja ustawi;)nieładnie tak cieszyc sie z choroby meza;)
Patik no to ja mam ogrodek 10 razy mniejszy;) całe 50m ale to i tak wiecej niz metraz mieszkania;)
Malina a jaki serial tak ogladasz? daj znac jak wpadniesz nad morze;)dobranoc:)

Co do spotkania to ja mysle ze wszystko jest mozliwe,rok temu i w tym roku tez ludzie z jednego ''psiego'' forum zorganizowali zlot ,wspolnie wybrali miejscowosc i osrodek i termin i wszystko sie udało,ponoc było super,zlot był na weekend a ceny nizsze za nocleg bo sporo rezerwacji było;)

hej!

Dziewczynki ja dziś tylko z jedną dołująca informacją. Byłam dziś u mamy i przyszła sąsiadka ze swoją 8 miesięczną wnuczką, widziałam pierwszy raz i mówię z radością do dziecka: "Jej jaka Ty kluseczka jesteś" a ta baba do mnie: "No z Ciebie też niezła klucha" a ja na to "brzuch rośnie 9 miesięcy więc ciężko żeby w miesiąc zniknął":wściekła/y: ale tak mi humor popsuła, że mam dość:-(

Malenstwo moje padlo o 9 po wielkim posilku. Po raz pierwszy zaproponowalam jej drugiego cyca, poki co najadala sie jednym! Pewnie jak pospi w nocy dluzej niz 3 godzinki, to mnie ten wyjedzony mlekiem zaleje.

Ps czy wiecie co u Wierki? Cliforda i innych lasek co bywaly czesto na forum a teraz ciiiiisza?

pinka - zdrówka dla Eryca!

madzik - haha...ale dobrze jej odpowiedziałaś:-)

u Cliffordzika wszystko dobrze:-) ale Wiktor jest bardzo zajmujący że biedna nie ma czasu na nic... nikt go nie potrafi uśpić tylko ona:-) u wszystkich innych na rękach płacze.... więc Cliffordzik 24h na dobę przy Wikusiu. Ale pamieta o nas i pozdrawia!

Hejo hejo to ja wpadam jak przeciąg zameldować że żyje przeczytałam ostatnie 3 strony i widze że zjazdy sie szykują ja sie pisze nawet na tipi jak trza bedzie a w razie w zapraszam do mnie ok40metrowy ogródek czeka a jak sie nie pomieścimy to za moim domkiem jest wielka stadnina koni na padokach sie rozłożycie z obozowiskiem:)

Malina miałam Cie ostatnio pytać z czego surówki robisz bo mi sie już jakiejś chce puki co teraz tylko buraczki i ogórki małosolne jeny jakie one pyszne

Mili a zobacz czy u was są sklepy typowo fryzjerskie mi włośy wypadały garściami a kupiłam odżywke z firmy Kalos i jak ręką odjął

Ewi a Ty kiedy do mnie wpadniesz ze świdnickimi świstakami?

Madzikim cóż za wredota a co do jej wyglądu nieszło sie doczepić bo ja bym jej tak dopiekła że piety by jej do końca życia nie odrosły tak by szła!!!

a ja musze sie pochwalić że pierwsze kangurowanie za nami ja pitole jakie cudo czemu ja wcześniej chusty nie kupiłam moje dziecko wniebowziete spała ponad 2 godzinki na mnie a wcześniej dobrą godzine obserwowałą świat:)

Ola czyli Ty chętna na zlot marcówek? Ja też!!! Tylko gdzie to spotkanko???

Papcia a zapraszam do siebie na susła hahaha

Madzik nie przejmuj się może ona tak z zazdrości! Pewnie sama kluska jest...

Ostatnia edycja:
Olcia oglądam barwy, mdłości i teraz doszła jeszcze rodzinka.pl - zakochałam się w Kacperku :D

Papcia zrób sobie mizerię albo kalafiora z bułką tartą, marchewkę z jabłkiem, groszek z marchewką, a surówki robię z tego co jest w lodówie: pekinka albo sałata, ogór, rzodkiewka, papryka, pomidora na razie jem mało, co jakiś czas plasterek na kanapkę :)

Wpadłam pochwalić się zalążkiem balkonu :D Zobacz załącznik 353404

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry