reklama

Marcóweczki 2011

Ewi trudno to nazwać ogrodem, bo jeszcze trawy nie mamy, ale jak tylko emek skonczy rynny to bedziemy siać:-) wiec licze ze za miesiac bedziemy juz miec zielono za oknem, działeczka niewielka bo niecałe 500 m2, ale kilka namiotów sie zmieści spokojnie hi hi no i w domu choć nie wszystko gotowe to tez jest miejsce do spania:-)
malinaa nie mamy sprecyzowanych planów, byle było to polskie morze, którego mój emek jest fanem, no i raczej spokojna miejscowość a nie typowy kurort...

reklama
Ewi wrzaskuna tez zapraszam;) moze moja Gosia ja ustawi;)nieładnie tak cieszyc sie z choroby meza;)
Patik no to ja mam ogrodek 10 razy mniejszy;) całe 50m ale to i tak wiecej niz metraz mieszkania;)
Malina a jaki serial tak ogladasz? daj znac jak wpadniesz nad morze;)dobranoc:)

Co do spotkania to ja mysle ze wszystko jest mozliwe,rok temu i w tym roku tez ludzie z jednego ''psiego'' forum zorganizowali zlot ,wspolnie wybrali miejscowosc i osrodek i termin i wszystko sie udało,ponoc było super,zlot był na weekend a ceny nizsze za nocleg bo sporo rezerwacji było;)

hej!

Dziewczynki ja dziś tylko z jedną dołująca informacją. Byłam dziś u mamy i przyszła sąsiadka ze swoją 8 miesięczną wnuczką, widziałam pierwszy raz i mówię z radością do dziecka: "Jej jaka Ty kluseczka jesteś" a ta baba do mnie: "No z Ciebie też niezła klucha" a ja na to "brzuch rośnie 9 miesięcy więc ciężko żeby w miesiąc zniknął":wściekła/y: ale tak mi humor popsuła, że mam dość:-(

Malenstwo moje padlo o 9 po wielkim posilku. Po raz pierwszy zaproponowalam jej drugiego cyca, poki co najadala sie jednym! Pewnie jak pospi w nocy dluzej niz 3 godzinki, to mnie ten wyjedzony mlekiem zaleje.

Ps czy wiecie co u Wierki? Cliforda i innych lasek co bywaly czesto na forum a teraz ciiiiisza?

pinka - zdrówka dla Eryca!

madzik - haha...ale dobrze jej odpowiedziałaś:-)

u Cliffordzika wszystko dobrze:-) ale Wiktor jest bardzo zajmujący że biedna nie ma czasu na nic... nikt go nie potrafi uśpić tylko ona:-) u wszystkich innych na rękach płacze.... więc Cliffordzik 24h na dobę przy Wikusiu. Ale pamieta o nas i pozdrawia!

Hejo hejo to ja wpadam jak przeciąg zameldować że żyje przeczytałam ostatnie 3 strony i widze że zjazdy sie szykują ja sie pisze nawet na tipi jak trza bedzie a w razie w zapraszam do mnie ok40metrowy ogródek czeka a jak sie nie pomieścimy to za moim domkiem jest wielka stadnina koni na padokach sie rozłożycie z obozowiskiem:)

Malina miałam Cie ostatnio pytać z czego surówki robisz bo mi sie już jakiejś chce puki co teraz tylko buraczki i ogórki małosolne jeny jakie one pyszne

Mili a zobacz czy u was są sklepy typowo fryzjerskie mi włośy wypadały garściami a kupiłam odżywke z firmy Kalos i jak ręką odjął

Ewi a Ty kiedy do mnie wpadniesz ze świdnickimi świstakami?

Madzikim cóż za wredota a co do jej wyglądu nieszło sie doczepić bo ja bym jej tak dopiekła że piety by jej do końca życia nie odrosły tak by szła!!!

a ja musze sie pochwalić że pierwsze kangurowanie za nami ja pitole jakie cudo czemu ja wcześniej chusty nie kupiłam moje dziecko wniebowziete spała ponad 2 godzinki na mnie a wcześniej dobrą godzine obserwowałą świat:)

Ola czyli Ty chętna na zlot marcówek? Ja też!!! Tylko gdzie to spotkanko???

Papcia a zapraszam do siebie na susła hahaha

Madzik nie przejmuj się może ona tak z zazdrości! Pewnie sama kluska jest...

Ostatnia edycja:
Olcia oglądam barwy, mdłości i teraz doszła jeszcze rodzinka.pl - zakochałam się w Kacperku :D

Papcia zrób sobie mizerię albo kalafiora z bułką tartą, marchewkę z jabłkiem, groszek z marchewką, a surówki robię z tego co jest w lodówie: pekinka albo sałata, ogór, rzodkiewka, papryka, pomidora na razie jem mało, co jakiś czas plasterek na kanapkę :)

Wpadłam pochwalić się zalążkiem balkonu :D Zobacz załącznik 353404

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry