Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Jestem załamana bo mi tak superowo włosy urosły w ciąży, nic nie wypadało a teraz to wszystko po trochu tracę.....jak dostałam okres tak pojawił się ten koszmar- okres się skończył a ja dalej zbieram swoje włosy po ubraniach i całym domu!!!!!!:-( zaczynam wpadać w istna depreche!Częste zjawisko po ciąży i połogu. Mi pomógł preparat vitapil przeciw wypadaniu włosów. polecam!No i ja sie witam ale na króciutko......dzisiaj czeka nas kolejna kontrola bioderek.
Dziewczyny wyobraźcie sobie ze od kilku dni mi wypadają włosy garściami!!!!!!!!!!:-szok:
.Jestem załamana bo mi tak superowo włosy urosły w ciąży, nic nie wypadało a teraz to wszystko po trochu tracę.....jak dostałam okres tak pojawił się ten koszmar- okres się skończył a ja dalej zbieram swoje włosy po ubraniach i całym domu!!!!!!:-( zaczynam wpadać w istna depreche!

za to z ogrodka nic nie da sie korzystac bo jest tam jak na patelni:-(
z racji mojego zawodu cos wiem na ten temat,pamietam jak klientki panikowały ze beda łyse;-) a to wypadanie jest normalne i z czasem przejdzie
a i niektorym wypadaja po połogu a innym dopiero jak przestaja karmic.Lykaj witaminki i kup dobry szampon wzmacniajacy,pamietam ze rewelacyjny był shwarzkopfa z Q10 serii profesjonalnej.
przecież nie odpowiemy - nie, nie karmię