reklama

Marcóweczki 2011

a ja padam na ryjek:( mała dzis miała taka marude ze hej,nic nie pospała,nie licze kilku 20min drzemek i ciagle cos jej nie pasowało,jeszcze do tego jak o 15.30 zjadła 100 tak potem wcale nie chciała jesc,ewentualnie podjadła po 30-20ml i tak co godzinke,zasneła dopiero u mnie na brzuchu ok 18 i tak do kapieli spała,zjadajac w miedzy czasie 60ml.Naszczescie kapiel ja ucieszyła bo dzis pomoczyła sie troche bo odkleiłam plasterek i musze zrobic przerwe bo troszke sie odparzyła:(

powiedzcie mi ,teraz jak sa takie upały to co ubieracie swoim dzieciom na spacer? wiem ze juz była o tym mowa ale jak widze na osiedlu jak inne dzieci sa opatulone to mam stracha ze moja za bardzo ''rozbieram''

reklama
Ola , moja miala bodziaka z krotkim rekawkiem, do tego cienka tuniko sukieneczke, cienkie spodenki bawelniane i skarpetki ( bez czapeczki )
Narzucilam na nia pieluche jak spala, zeby niewierzgala nogami za bardzo
Lokata: przerazilas mnie , mnie tez szczepienia czekaja wkrotce, nie wiem jak przezyje placz mojego sloneczka

Ostatnia edycja:
lokata Zosia po szczepieniu też tak spała i wszystko w porządku było:tak: czopek by tak nie zadziałał moim zdaniem.
nas jutro czeka - brrrrr:confused:

ola Helena spacerowała w bodziaku z długim rękawem i rajtkach, bez kiecki, taka niewyjściowa dziś była:-D

no to z tego co piszecie to chyba przesadziłam:( Małgosia dzis była tylko w sukience z krotkim rekawem i tylko nogi miała okryte kocykiem,hmmm no ale u nas było 35st w słoncu...

ide spac,dobranoc laski:)

Mój Bartuś też miał dzisiaj tylko body z krótkim rękawem i bawełniane spodenki, bez czapeczki. Nie zauważyłam żeby mu było zimno. W cieniu było 25 stopni. W domu leżał w samym body z gołymi nóżkami.
A po szczepieniu też był taki senny więc to chyba norma..

Koncia kremy stosuję z Palmersa. Hars mi poleciła na rozstępy i polecam bo skóra widocznie lepiej wygląda;)

Malinka ja już po połogu;) Już 8 tydzień po leci!

Ola moja mała dzisiaj w samym bawełnianym pajacyku była i dopiero po 17 założyłam jej na to śpiochy bo spała na tarasie u mamy i było jakoś chłodno.

Dzień doberek ...
Mała Mi już wybudzona z wczorajszego dłuuuugiego snu. Obudziła się z uśmiechem więc nie ma źle. Dzisiaj temp. 37 więc też jest dobrze.

tulip ...
Lokata: przerazilas mnie , mnie tez szczepienia czekaja wkrotce, nie wiem jak przezyje placz mojego sloneczka
Może ktoś z Tobą pójdzie na to szczepienie, na pierwszy raz będzie Ci raźniej.
madzikm ...
nas jutro czeka - brrrrr
confused.gif
powodzenia na szczepieniu i uśmiechu w trakcie :tak:

reklama
a gdzie wszyscy?
u nas tradycyjnie pobudka o 8, choc byl moment grozy ok. 5, bo sie maly rozbawil przy zmianie pieluchy; ogolnie mnie dzis zaskoczyl, bo spal od kapieli 4h, potem tylko godzine i juz mialam stracha, a on zasnal na kolejne prawie 4h:shocked2: obudzila go kupa.

u nas wczoraj w sloncu 40 stopni, maly spacerowal w krotkim body, spodenkch i skarpetkach :-) uczestniczyl aktywnie w spacerku i marudzi kiedy nie jechalismy pod drzewkami, bo odkryl je nad glowa w nowym parku. W naszym codziennym drzewka nie rosna tuz nad glowa i widzi tylko niebo. Mial mine odkrywcy i podziwial nowe widoki z zapartym tchem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry