reklama

Marcóweczki 2011

tulipku- 2 plasterki wiedzonego łososia nikomu jeszcze nie zaszkodziły:-), w ciązy tez jadłam, bo z racji zawodu uważam że zagrożenie listeriozą (a o nia w ciąży chodzi w produktach wędzonych na zimno) jest przereklamowane
futro-dokładnie tak:)

Ostatnia edycja:
reklama
Na bb produkcja pelna para, a ja nawet nie mam szans Was nadrobic. Albo napisac mega dlugiego posta, bo jedna reka trudno. Malu zolzik przysnal mi na kolanach i przytlukl jedn reke i jestem uziemiona. A sporo ma roboty, bo w poniedzialek bylam caly dzien w pracy, wczoraj mala miala dzien kangura, jutro znowu jestem caly dzien w pracy i nie wiem, kiedy mam porobic cokolwiek w mieszkaniu, poprac czy poprasowac. Jeszcze jutro wlazi ekipa montowac klimatyzacje i boje sie, ze mi Meksyk z Panama zrobia. Ale klimy sie doczekac nie moge, bo mieszkanie mam sloneczne strasznie i goraco jak diabli. U Stellki w pokoju jest po 25-26 stopni!

Futrzak, co za wredna ciotka Ci dziecko "ociotowala" (fachowe okreslenie zaczerpniete od babci ;-) )?!! Moja to chyba zauroczona na amen i juz tylko powazne egzorcyzmy pomoga ;-) Chociaz obawiam sie, ze i ten filmowy egzorcysta moglby Stellce nie dac rady.

UPDATE: zolzik spal. Teraz zaczyna mialczec :-(

dzieńdoberek:-) my tylko na chwilkę:-)

a ja z innej beczki... już spotkało mnie z wózkiem kilka sąsiadek i od wszystkich słysze pytanie:
-karmi Pani?
w domyśle wiadomo że pytają o karmienie piersią... póki co karmię piersią więc odpowiadam: tak, karmię. Ale przecież taka sama odpowiedź powinna być i przy karmieniu butlą :-D przecież nie odpowiemy - nie, nie karmię :-D

nie ma to jak wejsc na formu i przeczytać tak zabawnego posta uśmialam sie jak mops ahahhaahh

a tak wogóle to witam z powiedzeniem jak nie urok to sraczka!!!!!!

teraz małemu ropieją oczy brrrrrrrrrr masakra jakaś cała nc walczylismy zeby mu odklejac oczka dostaje te sama maśc co wiki zobaczymy co z tego wyjdzie apetytu nie ma ostatnie 80ml zjadl o 7:30 i do teraz nic jesc nie chce............... ja juz nie mam siły na te choróbska!!!!

zazdroszcze wam tego słonca i tak pieknej pogody u nas wiadomo jaka........

Futrzaka zarty sie trzymaja;) mnie tez czasem niektorzy pytaja co tez mnie denerwuje bo długo musze tłumaczyc co i jak;)
Tulipku przepraszam;) widzisz Ty przynajmniej masz park a ja musze jechac do centrum miasta zeby zobaczyc park albo morze;)
Malinka wpadnij to poplazujemy razem;)
Bosa wspołczuje goraca w domu,ja mam tez bardzo słoneczne mieszkanie ale na parterze wiec to słonce tak nie wchodzi w mieszkanko;) za to na ogrodku mam słonce od 10 do 19 wiec idzie sie usmazyc:(
Pinus pogoda angielska-wspołczuje:( a te oczy to nie zapchane kanaliki?

Ola Ty nam tu o morzu a u mnie tylko szare blokowiska! Najwyzej do mamy na wieś mogę pojechać. Tulip pakujemy sie i jedziemy do Olki? Moze nas nie wygoni hihihi

Futrzak a sąsiadeczki przy okazji nie dawały Ci tysiaca mądrych rad typu: trzeba go cieplej ubrać bo płacze z zimna. Tak usłyszałam od sąsiadki przy 22 stopniowym cieple a mała w bawełnianym pajacyku była;)

Mili wypadanie włosów to normalne niestety:( sama sie tego boję. Tylko mam ich dużo to jak troche wypadnie to może nie będę miała takiej szopy i łatwiej będzie prstować?!

Bosa mój mąż ma jakiś cudowny dar do usypiania małej. Mi bez cyca udało się to tylko kilka razy. A on pochodzi z nią i ona zasypia a ja jak chodzę z nia to wrzeszczy. Chyba mnie nie lubie:( wiec może podrzuc do nas Stelkę na trochę;)

Marta dałabyś ten przepis na galaretkę bo chciałabym zrobic tak nam Twoja posmakowała!

No i jednak poszłam na spacer, bo już mi się pomysły na zabawianie Jaśka skończyły ;p No i prawie nie spał na tym spacerze, złożyłam mu budkę i oglądał z usmiechem drzewka i chmurki :D tylko słońce jak mu zaświeciło w oczy to się złościł ;p Założyłam mu tylko rampera i skarpetki, czapeczke dopiero jak zaczęło wiać w cieniu, no i gołe kolanka przykryłam pieluszką, żeby się za bardzo nie spiekły :) Za to ja po takich spacerach będę murzynką hahaha Teraz gada z karuzelą, ale już powoli mnie woła, a właściwie cycusie ;)

Olka marzy mi się morze.. mam nadzieję, że w tym tygodniu się uda :)

Dzień dobry!
u mnie od godziny wrzask...tyle że starszego dziecięcia...nie chce spać choc jest zmęczona i się o wszystko potyka, już chciałam zmieknąć i ją wyciągnąć ale emek nie pozwolił:-( wczoraj na wieczór trochę pofolgowalam, nawet ciacho pożegnalne upiekłam, no i teraz w lodówce stoi i kusi, bo nie zjedliśmy wszystkiego, ale jestem twarda, jak na razie;-)
Zosia ładnie spała do 6, potem zjadła i spałyśmy do 10 w salonie, fakt Hania wstała o 8 ale emek się nią zajął więc odpoczęłam. Teraz wyczynia akrobacje na starej drabinie bo rynny zakłada i mam tylko nadzieję że niczego nie wywinie, bo ostatnio się połamała:dry:

Milutek i ja potwierdzam, że te wypadanie to norma, a czego sie możesz spodziewać to nie wiem, ja po 3 miesiącach po pierwszym porodzie miałam aż zakola, z dwóch stron miałam bardzo rzadką grzywkę:shocked2: ale po jakimś czasie znowu się wyrownało, teraz też wypadają:-(
futrzakowa a trzeba bylo powiedzieć " nie , głodzę" u nas też pojawia się te pytanie bardzo często...jakis czas temu byłam w wielkim szoku, bo sąsiad który w zyciu do mnie nie zagadał i ledwo dzień dobry odpowie(, fakt mieszkamy tu tylko rok, ale widze go codziennie, ) widząc mnie z dwójką dzieci na spacerze, też zapytał czy karmię naturalnie, wymownie spoglądając na mój biust:szok: potem się zawstydził i ciągnął temat o korzyściach karmienia piersia:-D i gdyby nie moja Hanka maruda uciekająca w kierunku placu zabaw, pewnie jeszcze chwilę by pogadał:-D

ooo Hania zasnęła, a Zosia sie obudziła

a moja maruda znów ma dzień śpiocha i kima łącznie 2 godziny :D poprałam, pozmywałam, zajęłam się trochę sobą, pouczyłam się... Jej, kiedyś bym się nie cieszyła z takich pierdół ;) ileż dziecko wprowadza radości do codzienności :P

malinaa a więc spacer udany...Jasiu ciekawski wszystkiego, więc co tam bedzie spał;-) i mnie sie marzy morze, choc daleko mam, a nie wiem czy uda nam sie chocby na tydzien wyjechac na wakacje, bo z kasą krucho:-(
koncia dwie godziny a ile można zrobić, no nie?:-D

reklama
Koncia, ja kiefys w 2 g prysznic bralam, a teraz faktycznie mieszkanie mozna oporzadzic i jeszcze czas na bb zostaje
Wlasnie wcinam prazone pestki dyni i slonecznika i niemoge sie odkleic, potem bede siw winila za bol brzusia- u Laury oczywiscie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry