Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
Malinka- co do tych brzuszków to u mnie tak się wścieka Oliwka za to Amelka ćwiczy wysoką żyrafkę i się śmieje wtedy od ucha do ucha. Ona jest zawsze chętna na brzuszek a u Oliwki musze trafic na dobry moment
:-)
Koncia- co czytam o Twoim łobuziaku to sie uśmiecham- gdzie to takie małe a takie mądre ze wie jak mamie życie uprzykrzyć i płatac psikusy
:-)
Scarletka- tak jak u Ciebie tak i u mnie Amelka tez czasem nie może zasnąć i ze złości się az kłoci. Wtedy muszę usiąść z nią na kraju łózka, przytrzymać jej smoka w buzi bo go ze złości wypluwa, przytulic mocno do siebie i lulac na kolanach
Wtedy po 5 min.max smok wypada i dziecko łapie totalny bezwład
Futrzakowa- ale jaja z tym zerknięciem do wózka i zachowaniem Piotrusia- w takim razie muszę mocno uważać kto zerka na moje dzieci
Tulip, Futrzak- rzućcie jakiś urok na moje maluchy żeby spały tak długo w nocy jak Wasze!!
:-)Koncia- co czytam o Twoim łobuziaku to sie uśmiecham- gdzie to takie małe a takie mądre ze wie jak mamie życie uprzykrzyć i płatac psikusy
Scarletka- tak jak u Ciebie tak i u mnie Amelka tez czasem nie może zasnąć i ze złości się az kłoci. Wtedy muszę usiąść z nią na kraju łózka, przytrzymać jej smoka w buzi bo go ze złości wypluwa, przytulic mocno do siebie i lulac na kolanach

Futrzakowa- ale jaja z tym zerknięciem do wózka i zachowaniem Piotrusia- w takim razie muszę mocno uważać kto zerka na moje dzieci
Tulip, Futrzak- rzućcie jakiś urok na moje maluchy żeby spały tak długo w nocy jak Wasze!!

mąż mówi to na Bank sprawaka Mariolki ha ha