reklama

Marcóweczki 2011

Malinka- co do tych brzuszków to u mnie tak się wścieka Oliwka za to Amelka ćwiczy wysoką żyrafkę i się śmieje wtedy od ucha do ucha. Ona jest zawsze chętna na brzuszek a u Oliwki musze trafic na dobry moment:):-D:-)

Koncia- co czytam o Twoim łobuziaku to sie uśmiecham- gdzie to takie małe a takie mądre ze wie jak mamie życie uprzykrzyć i płatac psikusy:):-)

Scarletka-
tak jak u Ciebie tak i u mnie Amelka tez czasem nie może zasnąć i ze złości się az kłoci. Wtedy muszę usiąść z nią na kraju łózka, przytrzymać jej smoka w buzi bo go ze złości wypluwa, przytulic mocno do siebie i lulac na kolanach:) Wtedy po 5 min.max smok wypada i dziecko łapie totalny bezwład:-D

Futrzakowa
- ale jaja z tym zerknięciem do wózka i zachowaniem Piotrusia- w takim razie muszę mocno uważać kto zerka na moje dzieci:)

Tulip, Futrzak- rzućcie jakiś urok na moje maluchy żeby spały tak długo w nocy jak Wasze!!

reklama
patik- to mnie pocieszyłas bo myslałam ze tylko ja taka niezorganizowana:-D objadasz sie dzis?????????:-D:-D
koncia- po kim twój młody ma taki charakterek??/ czyżby po mamusi:-p:-p:-D

a co do tego oczeowania to cos w tym jest bo młody mi nigdy bez sensu nie płakał a jak 3 tygodnie temu byłam w miescie i siedziałam u nas w sklepie( karmiłam małego) wpadła taka babka która jak ja to mówię coś z wiedźmy ma:tak::tak: i mi słodzi nad wózkiem a jaki sliczny jakie spokojny:-) a kolki ma???? ja mówie ze nie i poszła......mąż mówi a ty jeszcze kokardki czrwonej nie zawiesiłas ja na to ze nie... po powrocie do domu mały tak sie rozpłakał ze nie wiedziałam o co chodzi:szok::nerd: mąż mówi to na Bank sprawaka Mariolki ha ha

Mała mi wyje od rana, koszmar jakiś, tylko na rękach jest dobrze i to najlepiej jak się buja...

Malinka ja przed porodem to główny bywalec na forum, od rana do nocy zaglądałam i odpisywałam a teraz nie mam czasu na nic i niedługo wszyscy o mnie zapomną!!!

Wy się odchudzacie a ja nawet nie mam czasu o tym pomyśleć! A jeszcze niedawno pracowałam w centrum odchudzania i odchudzałam grubasy a teraz sama takim grubasem jestem:(

Patik no ja już 2 batona wszamałam:-D:-D a jutro mi chyba język do tyłka ucieknie kupiłam sobie paczkę płatek kukurydzianych zamiast słodyczy:-D:-)

ewi- nie zapomnimy nie matw sie:-D:tak: o to dobrze wiedziec ze sie tym zajmowałas

Ewi po pierwsze nie zapomnimy, a po drugie dołącz do nas, jesteś bogata w doświadczenia, a może zaczniesz od tej gimnastyki z dzieckiem, Vetka bodajże jakieś linki wrzucała...upieczesz dwie pieczenia na jednym ogniu - Hania będzie blisko Ciebie a Ty zrobisz cos dla figury:-) nie smuć się:)
Pinka ja wsunęłam 2 ferrero rocher i 2 czekoladki, na jutro muszę chyba kupić jakies warzywne przekąski, sałate, marchewke, pomidorki i zieone ogórki:-D

Mi waga ładnie spada bo już 16 kilo tylko właśnie nie o to chodzi żeby schudnąć ale o to żeby to ciało wyglądało jakoś a moje wygląda jak flak! Chętnie bym się zapisała do tego klubu dla grubasków ale niestety na to trzeba troche czasu którego nie mam!
Zaraz jadę do mamy to zaopiekuje się mała a ja pośmigam rowerkiem bo on jest najlepszy na wszystko;)

Koncia no patrz Twoj Maks sie uspokoił a za to moja Małgoska jest dzis nieznosna:( ciagle wymusza zainteresowanie soba,wszystko ja nudzi i nie chce spac,ucieła sobie raptem trzy drzemki po 20min,nawet dwa spacery nie pomogły:(

Ewi, kup sobie chociaż balsam ujędrniający ;p i dołącz do nas, jak nie masz czasu, to wciągaj brzuch, to też trochę pomaga, ja to robię kilka razy dziennie, wciągam, trzymam i puszczam i tak w kółko. Ja się zmobilizowałam do ćwiczeń na siłowni, bo mam 5min od domu, zakład pracy M mi to opłaci i mam dużo kg ponad normę. Gdyby nie to, ze waga stoi w miejscu, to pewnie bym nic nie robiła :/ wyglądam podwójnie tragicznie, jestem gruba i obwisła. Moje cycki i brzuch to flaki. Jak mi mleko z piersi uciekło, to się zrobiły jak puste worki, czuje jakby nie były moje, z wyglądu nie jest tak tragicznie, ale uczucie dziwne...

A Maks ma dziś dzień śpiocha. Przespał w dzień AŻ 2 godziny. Dla Was to pewnie TYLKO, ale mnie to bardzo cieszy :P

ola, no na kogoś musiało przeskoczyć :P podaj dalej, Maks już wyrobił normę dziennej aktywności za wszystkie marcjaniątka ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry