Ewi82
Fanka BB :)
Tulip podróż można zawsze podzielić i przenocować w Siedlcach hi hi ciotka jak jej powiedziałam o planowanym grilu to sama jest chętna się spotkać z Wami
później ją najwyżej wyślemy do domu haha niech się małymi opiekuje!
Malinka mamy zamiar zrobić sobie małe wakacje ale jak pojedziemy w tym późniejszym terminie do brata męża. A pensjonat wygląda tak: Dolina Wierzby i jest fajnie bo byłam już kiedyś na sylwesta.
Patik u mnie jest zwyczaj że tort na chrzciny robi chrzestna wiec mam problem z głowy bo co zrobi to bedzie
i nie jestes wyrodna matką i żoną bo każda z nas potrzebuje chwili dla siebie. Wytłumacz to mężowi i dogadajcie się że raz na jakiś czas chciałabyś wyjść gdzieś sama itd. Ja tak zrobiła i mąż to zrozumiał i zajmuje się Hanią.
Ps. Nie dostałam jeszcze nawet złotówki na macierzyńskim bo moja szefowa opóźniła składanie papierów a Hania ma już wprawie 2miesiace
Malinka mamy zamiar zrobić sobie małe wakacje ale jak pojedziemy w tym późniejszym terminie do brata męża. A pensjonat wygląda tak: Dolina Wierzby i jest fajnie bo byłam już kiedyś na sylwesta.
Patik u mnie jest zwyczaj że tort na chrzciny robi chrzestna wiec mam problem z głowy bo co zrobi to bedzie
Ps. Nie dostałam jeszcze nawet złotówki na macierzyńskim bo moja szefowa opóźniła składanie papierów a Hania ma już wprawie 2miesiace
Ostatnia edycja: