Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tulip, to jaki Ty masz samochód, że dajesz radę do tyłu sięgnąć i smoka wsadzić?!! Albo jakie długie i sprawne ręce?!! Ja w mojej kombi landarze musiałabym mieć teleskopowe ręce, a muszę młodą z tyłu wozić, bo z przodu poduszki, a nie mam przycisku wyłączania. Musiałabym wyłączyć zupełnie, a na to nie godzi się M., bo czasem jeździmy we dwójkę i zmniejszyłoby to bezpieczeństwo pasażera.Bosa- ja na pradze mieszkam, ale jestem w miare mobilna ;-)
wkladanie smoka podczas jazdy juz przecwiczylam ( najlepiej idzie na swiatlach) Mialam ze soba dwa, wiec nie musialam szukac tego co wypadl od razu ( i pozwolic jej sie maxymalnie rozryczec) wg mie powinni wymyslec smoczki co sie same wkladaja do buziaka.
Bosa nie wiem czy uzywasz ale ja kupilam swietne lusterko do samochodutakie jak na tej aukcji z monitorem) MONITOR ODDECHU Angelcare+lusterko do samochodu (1605268804) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie ogladam chirurgow wiec zmykam
więc nie panikowaliśmy tylko na noc prócz cyca zaaplikowaliśmy herbatkę z kopru której wypił aż 70ml! czyli tyle ile nie wypił przez całe swoje życie:-)
albo mamy skok rozwojowy albo przez to ze wiecej spi w dzien to czesciej budzi sie w nocy
od kilku dni juz nie sypia tak długo po kapieli tylko budzi sie ok 2-3 i 5-6,no ale nadal nie jest to tragiczne i zawsze sama zasypia.Dzis obudziła sie o 8.30,najadła sie i nie mogła zasnac a widziałam ze jest spiaca,chwilka tulenia,głaskania w łozeczku i zasneła i jeszcze spi

, mam nadzieje, że dzisiaj chociaż troszkę pośpi i nie będzie tak marudził. Na razie chyba śpi, aż się boję zajrzeć do pokoju 
pogadał, pośmiał się, no i w końcu po 45 minutach mówię mu "a teraz idziemy grzecznie spać" a on włożył rączkę do buzi, zamknął oczka i zasnął
takie mam grzeczne dziecko czasem :-)
ja nie wiem jak z tą szczepionką było, bo nie patrzałam
strasznie mi było szkoda małego i bardzo płakał, a 25 maja nastepna szczepionka, aż mi się nie chce iść 

no więc pojechali i zobaczymy co tam lekarz zadecyduje............
:-)
a ja byłam spanikowana........ najwidoczniej musiał sie oczyścić........