reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ewi- jak mały będzie miał 6m-c będziemy sie z mezem zmieniać tak jak dotychczas to było;-)) tylko jeszcze prawko muszę zrobić:tak:

Vetka- no bo Nadinka już duża panna i wie ze mamie też jakaś przyjemnosć sie nalezy:tak:

ale pada!!!!!! a moich jeszcze nie ma:baffled: coś mam dziwne przeczucie ,a mój kochany mąz nawet tel. nie zabrał :wściekła/y: jak on mnie tą swoja sklerozą i roztrzepaniem denerwuje:wściekła/y::angry::angry: a juz dzwonili ze z towarem są i stoją pod sklepem:baffled:

Witam
Maciuś pospał do 5 poem karmienie o 8.30 i teraz wsuwa znowu ...
pogoda niepewna a na spacert trzeba by się wybrac ... :baffled:
Masala powodzenia w nauce!!! - podziwiam
Bosa bosa a ja właśnie takie meble na wysoki połysk do kuchni chciałam, eMek mi próbował wyperswadować ale nie chciałam słuchać, a teraz myślę, że może rzeczywiście trzeba pomyśleć nad czymś innym .... :baffled:
Trzymam &&&&&&& za szczepienie
:szok: futrzaczku mój Maciek to obowiązkowo jedną herbatkę dziennie czasem dwie i to na raz po 100-120ml ... :eek:
Ehhh Vetka fryzjer........... też mi się marzy hmmm może w tym tygodniu się uda???

no wrócili młody dostał chloramphenicol 0.5 w/v i termin na szczepienie na 25 maja zobaczymy czy te krople mu pomogą a wreszcie znalazłam na necie taki opis tego wirusa ze zgadza sie zupełnie z objawami zarówno jak i u Wiki tak i teraz u Erica...... mnie też pewnie nie ominie:sorry:

idę po kawę

udało mi sie zakropić mojemu wojownikowi oczka wircił sie okropnie już myslałam ze nie dam rady teraz leży na leżaku i standarodwo opierdziela swój wózek ja nie wiem co m w nim nie pasi:-D:-D:-D a jego ukochane okrzyki to hauuuuu albo aaakkkkkk tak to mniej wiecej brzmi:tak:

Vetka- gdyby mały dostał te krople wczesniej to być moze teraz juz by było lepiej z oczkami ale tamten lekarz stwierdził ze samo musi przejśc banda jełopów normalnie:angry::angry:

ale miałam polewkę z mojej gwiazdy chciała abym jej zrobiła nugetsy no wiec zrobilam chyba z 10 szt zabrała sie za jedzenie i oglądanie bajki:tak: i tak ja ta bajka pochłoneła ze nawet nie wedziała kiedy te nugetsy zjadła,i przychodzi do mnie ze łzami w oczach ze ktoś jej zjadł nugetsy:-D:-D ja myslałam że on żartuje a tu sie rozpłakała na poważnie ahhha myślałam ze pekne i musiałam dobrobić dziecku bo przecież elfy zjadły:-D:-)

Ewi czasami przez przypadek gdy się naciśnie równocześnie shift z ctrl zmienia się język na klawiaturze, wtedy naciskając np. "z" wychodzi "y" nie można normalnie używać polskich znaków itd. Jak ponownie naciśniesz te dwa klawisze to wszystko wraca do normy:tak:
a możesz mi napisać na pw jaki to sklep internetowy, to co na razie znajduje to mi sie nie podoba:no:
Vetka a więc dzisiaj robisz się na bóstwo:-):-D
Bosapowodzenia na szczepieniu!
futrzakowa jak tam Piotruś? sytuacja opanowana? mnie wymioty u dziecka przerażają bardziej niż wysoka gorączka...

powyciągałam z worków wszystkie ubranka na 68 i 74 po Hani, bo mi Zosia z wszystkiego wyrasta, znalazlam kilka sukienek m.in 3 białe z elementami różowymi, i 1 jest już za mala a dwie tak na styk teraz, przecież ona do 4 czerwca może sie w nie nie zmieścić:baffled:

edit
Pinka Twoja Wiki jest boska:-D

reklama
Bosa, mam fabie combi, wiec nie za duzy, ale jak sie dobrze wygne to siegam :) tylko musialam sie nauczyc jak wkladac smoka patrzac w lusterko, oj nie jest latwo.
Cos chyba pozno szczepicie Stellke , dlaczego tak?

Ja sie umawiam na nastepny tydzien, i chyba wezme wczystkie szczepienia. Musze tylko najpierw recepte zalatwic, bo w medicoverze zycza sobie za szczepionki 250 zl wiecej!osobiscie nieszczepilabym na rotawirusy, ale tatis Laury sie uparl..wiec niech bedzie - szczegolnie ze nie ma wklucia
Czy wy tez dzisiaj takie senne? Dobrej kawusi bym sie napila

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry