papcia
Mamunia Lenuśki
Patik zrób mu tak jak ja dzisiaj wiem wredna jestem ale kurde oszaleć w tej chacie można, no więc m ma dzisiaj urodziny i spał po nocce więc obudziłam go o10 mimo że kładł sie po6 i z uśmiechem na twarzy złożyłam zyczenia dałam buziaka po czym oznajmiłam że w prezencie urodzinowym zostaje sam na sam z mała i może być 100% tatą przez kilka godzin a ja ubrałam sie i wleciałąm na szybko do rzeżnika kupiłam kurczaka na rosól walnełam na blat i mówie że jeszcze może posprzatać i obiad ugotować zamkłąm drzwi i wyszłam wróciłam przed14 obiad zrobiony chata sprzatnieta młoda nakarmiona i uśpiona a ja odstresowana wkońcu zrobiłam maraton po mieście
Vetka mam pytanko mała zaczeła mi robić kupy pół na pół zielono żółte od czego to może być?
Bosa z kąd ja znam to rozwalanie rytułałów mi babcia tak młodą rozwaliła w sobote że m ze złości pizgał wszystkim co popadnie i na szczęscie nie miała chwile żeby do babci zadzwonić i ją zezwać bo pewnie by już nigdy nie przyjechała, bo babcia nie może patrzeć jak nosze mała w chuście ale przebolała spacer na którym młoda zasneła i mówi że chciałaby ja we wózku powozić wiec jej mówie że nie bo ona teraz w chuscie śpi i jej nie wyciągne bo sie obudzi ale tak mi truła ponad godzine że sie wqrwiłam i ja wyciągłam delikatnie położyłam do wózka i jest ok ale babcia jak zaczeła walić po najwiekszych dziurach to ją obudziła i po15min stwierdziła że nogi ją bolą i już sie najeżdziła normalnie myślałam że wybuchne więc wieczorem była taka masakra jak jeszcze nigdy bo młoda niewyspana ze zmeczenia nie mogła zasnąć i nie pomagało kompletnie nic
A ja to chyba oszaleje od środy bo mój ojciec jutro ostatni dzień w pracy a od środy na emeryturze wrrrr już sie boje tego jak to będzie wyglądało
Ola Ewi ta wiewiórka o którą pytałyście to nie zlasu
placek wiewiórka aż taka głodomorra nie jestem
Pinka przyznaj sie wywalałaś legins w te worki do lumków bo ja dzisiaj zakupiłam ale jakieś lekko za długie napewno to Twoje :O)
A tak wogóle to poje,,,ich w tych lumpeksach 55zl za kg!!!!!!
Vetka mam pytanko mała zaczeła mi robić kupy pół na pół zielono żółte od czego to może być?
Bosa z kąd ja znam to rozwalanie rytułałów mi babcia tak młodą rozwaliła w sobote że m ze złości pizgał wszystkim co popadnie i na szczęscie nie miała chwile żeby do babci zadzwonić i ją zezwać bo pewnie by już nigdy nie przyjechała, bo babcia nie może patrzeć jak nosze mała w chuście ale przebolała spacer na którym młoda zasneła i mówi że chciałaby ja we wózku powozić wiec jej mówie że nie bo ona teraz w chuscie śpi i jej nie wyciągne bo sie obudzi ale tak mi truła ponad godzine że sie wqrwiłam i ja wyciągłam delikatnie położyłam do wózka i jest ok ale babcia jak zaczeła walić po najwiekszych dziurach to ją obudziła i po15min stwierdziła że nogi ją bolą i już sie najeżdziła normalnie myślałam że wybuchne więc wieczorem była taka masakra jak jeszcze nigdy bo młoda niewyspana ze zmeczenia nie mogła zasnąć i nie pomagało kompletnie nic
A ja to chyba oszaleje od środy bo mój ojciec jutro ostatni dzień w pracy a od środy na emeryturze wrrrr już sie boje tego jak to będzie wyglądało
Ola Ewi ta wiewiórka o którą pytałyście to nie zlasu
Pinka przyznaj sie wywalałaś legins w te worki do lumków bo ja dzisiaj zakupiłam ale jakieś lekko za długie napewno to Twoje :O)
A tak wogóle to poje,,,ich w tych lumpeksach 55zl za kg!!!!!!
Ostatnia edycja:

.
. Za to po pobieraniu krwi na pocieszenie ruszyłam do Leroy i nakupowałam ramek ślicznych - jest fajna promocja. Kupiłam m.in. 2 takie fajne długie na 90 cm na 5 zdjęć. A że młoda zasnęła w aucie, jak wracałyśmy, to zdążyłam jeszcze wreszcie wypolerować moje wypalcowane meble w kuchni z czarnego mdfu w połysku fortepianowym (strasznie praktyczne, straaasznie
), co zajęło mi bitą godzinę. Ale dumna z siebie jestem, a co!
. U rodziców w domu mam jeszcze jeden pokój na garderobę-składzik przerobiony i tam trzymam wszystkie cięższe ciuchy, narciarskie itp. i większe walizki. No ale jak ma się taką manię butową jak ja, to same buty zajmują masę miejsca. Ciągle nie mogę się zebrać, żeby zrobić znowu porządne przetrzepanie szaf i wywalenie do worów ciuchów do oddania. Z rok już tego nie robiłam i jestem przerażona, ile się zbiera
.