reklama

Marcóweczki 2011

Patik dokładnie tak mi się zamieniały. A pierwszy raz w życiu cos takiego mi się zdarzyło i zdziwiona byłam.

Moja mi dzisiaj nic nie daje zrobić. Pół dnia gotowałam garnek zupy i zrobiłam 3 chleby i jedno pranie a pozatym nic bo siedzę i karmię albo wkładam smoka! A jeszcze swoje pelargonie podlałam i rozwiesiłam to pranie. Ale się napracowałam. Zaraz mąż wraca z pracy to dostanie zupy i ich wydeleguję na spacer i do apteki po maść znieczulająca na jutrzejszy zabieg a ja sobie poleżę w wannie!

reklama
ewi, gdybym ja tyle zrobila, co ty, to bym umarla zachwytu ;)

moje dziecko uzależniło się chyba od Gripe Water. Jak widzi strzykawkę to się uspokaja :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi a możesz napisać nazwę tej maści?

Mój syn mnie zadziwia wieczorem po kąpieli i jedzeniu zasypia sam jak anioł. A w dzień ... o zgrozo łóżeczko to wróg publiczny nr jeden, a najlepiej to śpi się na rękach wrrr ..... i to nie ja go tego nauczyłam :wściekła/y:, jakieś sposoby dziewczyny na oduczenie noszenia macie ...??? Teraz śpi na moim brzuchu-no słodkie to tylko jak tu w domu coś zrobić????:confused2:

MaMI najlepszy sposób chusta!!!!

Ewi Ty to swoje pelasie masz już chociaż wsadzone moje stoją samowolnie w garażu i sie proszą o wsadzenie.
TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZY ZABIEG

A miałam Ci pisać że ostatnio mi sie śniłaś z Martą że chrzciny razem robiłyśmy tylko że wy całe na czarno byłyście ubrane a ja byłam zbulwersowana że mąż marty w bosych nogach przyszedł hihi
a dzisiaj na panelu sennym była Katjuszka heh chodziłam z nią do klasy ale to jakaś klasa była samych mamusiek no i Kasia jako jedyny obibok po porodzie nie zaczeła jeszcze do szkoły chodzić i oszukiwała bo wcale nie miała x Landera tylko gondole na descorolce i do pchania patyk!!!
Polew miałam niesamowityt jak sie obudziłam

A nasza nocka to :) zasneła po22 obudziła sie o5,30 żeby przywitac sie z tatą pociągła cyca 2razy i spała do8!!!!!
Za to jak ją wzieło na żarcie to nie nadarzałam dorabiać i o mało co sie na bioderka niespoźniłyśmy musieliśmy biegiem taksówką jechać a spowrotem w chuście jaka rozanielona spała nawet zakupy porobiliśmy i jednej babie na targu dostała sie zjebka bo idzimy z mała a ona w głos o Boże jakie biedne to dziecko więc sie cofłam i mówie do niej że sama jest biedna i mi jej żal a ona na to " ja biedna a niby czemu? no to jej powiedziałam że biedna bo chora na łep i sie nie leczy a choroba postępuje !!! wrrr rozniosłabym babe

A powiedzcie mi czy szczepionke na samą ospe wietrzną można dokupić czy tylko jest w skojarzonych i ewentualnie ile kosztuje?

Koncia a to dużo? Nie strasz tym Gripe Water bo ja dzisiaj zamówiłam na necie w zastępstwie za bobotica...

Mamii maść nazywa się EMLA i jest na receptę.

Papcia moje też trochę przestały zanim je posadziłam hehe a te Twoje sny są niezłe. Uśmiałam się hehe

Pinka ale mnie rozbawiła Twoja mała. Fajna jest:)

Nikita własnie zjadła ze mną krewetki w cieście:tak::tak:

młody sie obudził ze swojej 20 min drzemki zakropilismy nosa oczka przemyte ,oj ale płaczu było:sorry: strasznie tego nie lubi

tulip- a próbowałs połozyc sie obok niej na łóżku i masowac np.plecki czy pupcie???

Pinka, slinka mi pociekła na klawiaturę...
Ewi, Gripe Water jest świetna, może mały wie, że mu pomaga, przynajmniej nie boi się strzykawy :P i duuużo zrobiłaś, to jest moje maximum przy małym bez pieczenia chleba ;) zamiast chleba załadowuje zmywarkę. Chętnie się zamienię na dzieci, skoro twoja daje ci czas na więcej :tak:

reklama
Koncia czasami zupę gotuję pół dnia z małą na rękach bo inaczej się nie da. A łyżeczką się nie da podawać tego? Bo nie mam strzykawki w domu. Ale chleb super! Przynajmniej wiem co jem i bez chemii i spulchniaczy które tuczą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry