reklama

Marcóweczki 2011

Mama zadowolona z odwiedzin i prezentu, Emek świetnie poradził sobie z młodym w domku, a mnie głowa przestała boleć uff
Vetka – hmm sama nie wiem co o tej jego wysypce myśleć, zobaczymy co powie nam lekarka; miejmy nadzieję, że to nie skaza
Madzik – ja miałam cesarkę i ginka z ćwiczeniami na mięśnie brzucha kazała mi się powstrzymać min. 4 miesiące od porodu. Teraz staram się napinać mięśnie jak chodzę

reklama
mamii ... no mam nadzieję że sie poprawi z tą laktacją ... ale stresy mam, powodów może nie dużo ale charakter choleryczny, impulsywny.

eM na nocnym dyżurze więc ja kolejny wieczór spędzam sama (ze śpiącą Malwinką) ... i tak jakoś łezki do oczu napływają. Idę się położyć, popatrze jeszcze na śpiącą moją Królewnę i zmykam spać. Obym jutro obudziła się w lepszym humorze.
Dobranoc.

Hmmmm Vetka to może i ja spróubuję bo też się powstrzymywałm ze względu na cesarkę ... skoro mówisz że można :tak:
a w sumie gina się zapomniałam zapytać

to znowu ja przyszłam po narzekać jak mnie boli ucho masakra wychodzą wczorajsze przeciągi na korytarzu w dodatku strasznie mnie zemdliło dobrze że są gumki bo bym pomyślała żem w ciąży znowu

Koncia za to moja młoda zjadła za Maksia całe210ml i tak zasneła że nawet nie słychać że dycha

no nic to ja też zmykam do wyrka długiej nocki dla wszystkich

witam kochane marcóweczki :-)
wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy - mamuśki!!!!!
serca_i_roze.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry