reklama

Marcóweczki 2011

No to mamy po raz pierwszy swoje święto :D Ciekawe jak nasze dzieciaczki nam dzisiaj dadzą popalić :D Przyjemności na dziś!!!!

hehe:-D ciekawe czy eMek wpadnie na to żeby dać chociaż kwiata żeby podkreślić to że jestem mamą :-D hehe... ale dziwnie!

trzeba bedzie się do teściowej wybrać z życzeniami... ale chyba jeszcze taki kapelusz słomkowy jej kupie:-) a niech ma! :-)

reklama
Ja dostałam mailem, że jest promocja w Lidlu na Rafaello na Dzień Matki 7,77 i gerbery ;))))

Jasiek nakarmiony, drzemka zaliczona, pranie powieszone, ciuch wyprasowany, jeszcze chwycę ciacho, co by mieć siłę do pchania wózka i w drogę.. Muszę zaliczyć moją pracę i skoczyć na targ po warzywa do obiadu.. Spacer będzie zaliczony zanim z nieba ten zapowiadany żar zacznie się lać ;) A drugi sobie zrobimy pod wieczór na dobry sen ;)

No i tylko jeszcze się pochwalę, że wczoraj znowu przed kąpielą mieliśmy ubaw, klaskałam Jasia rączkami tak, że było słychać odgłos klaskania, a ten się śmiał w głos z tego ;) Dzisiaj też jest bardzo pogodny, jeszcze tylko taty nam brakuje do kompletu..

Wszystkiego najlepszego mamuśki! Dziwne uczucie, co?
Niunia dzisiaj w prezencie pospała do 7.50! Co prawda z pobudką na małą pyskówkę o 5.00 rano, ale tata się zawziął, nie wziął młodej do łóżka i uśpił z powrotem. Mój superman kochany!
A o 7.50 usłyszałam przez nianię tylko "ojoj!!" - chyba się tak zdziwiła, że jeszcze w łóżeczku własnym leży :-)
A przed chwilą podczas przewijania i wycierania tyłka oznajmiła radośnie "dupa!", hehe. W zasadzie to było bardziej "diuupa", ale śmieję się, że już kojarzy fakty :-D

hej!

Moja Helenka od rana mi prezent funduje - jeszcze śpi z nocy:-) a ja już zrobiłam obiad, posprzątałam kuchnię, włączyłam pranie, zjadłam na spokojnie śniadanko, kawka i po necie pobuszowałam. Lepszego poranka nie mogłam sobie wymarzyć:happy2:

magdzior/mamii ja też po cc i to po drugiej, 3 tyg. temu zaczęłam robić po 100 brzuszków i od tego czasu ćwiczę codziennie:tak:

malina jak takie tanie Rafaello to kup też dla siebie na zachciejkę;-)

Witajcie MAMUSKI- jak to dumnie brzmi:):-D Od rana się głupio śmieje do moich myszek i szeptam im ze mamusia ma swoje święto a one się uśmiechają jakby wiedziały o co chodzi. Te zrobiły mamie prezent i spałyśmy do 7.30 no ale głód juz nie pozwolił im pospać dłużej:)
Zdarzyłyśmy się już mocno wybawić i myszki padły na leżaczkach jak muchy:):) a ja mam chwilkę na kompa......

poza tym mam mega dużo nauki od poniedziałku zakuwam ze głowa boli. W weekend mam cztery egzaminy i mam oddać 3 prace- mam tylko dwie. Trzecia jest o mobbingu a w moich bibliotekach nie ma ani jednej ksiązki na ten temat. Jestem załamana bo nie mam z czego wziąśc przypisów. Jakis koszmar....niech ten weekend szybko minie...

witam się i ja, widzę, że wszystkie dzieciaczki dzisiaj prezenty robią a mój od 4 już buszuje :-D niestety :tak: teraz też marudzi i nawet kawki nie da wypić w spokoju;-)
muszę do mojej mamusi zadzwonić, szkoda, że jest tak daleko i nie mogę jej odwiedzić:-(
zaraz zmykam do koleżanki na kawkę, ma synka w tym samym wieku co Dawidek to się pobawią :-D

Milutek Ty masz jeszcze czas się uczyć przy swojej dwójeczce:szok: podziwiam Cię:tak:

miłego dnia :-)

Hejo

Wszystkim Mamuską tym po raz pierwszy i tym po raz drugi Wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!! zdrowych i pięknie rosnących dzieciaczków!!!!!

Ja mam swieto potrójne;-) ale to zagadka ciekawe czy ktoś zgadnie?????
Młody jak zjadł o 6:30 to wstaliśmy dopiero o 9:30:tak: maż do pracy aż zaspał ha ha ha lece poubierać moje smerfy i zrobic sniadanie bo mnie ssie jak .........wiadomo;-)

zajrze później

Malina- robi sie:-p

reklama
Wszystkim mamom wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!

Pinka pewnie masz imieniny tak jak ja;) więc wszystkiego najlepszego!

Moja mała sobie śpi więc ja mogę się poobijać hehe a później jedziemy do mojej mamy złożyć życzenia i dać prezent:) dostanie od córki cienie do powiek i merci;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry