Vetka
Fanka BB :)
witam sobotnio, u nas jutro komunia więc pojawię się dopiero w poniedziałek.
Papciu- u mnie po 5 dniach już susza w cycach, i juz się z tym pogodziłam, mimo, że przecież i tak nie zamierzałam karmić do 6 m-ca zycia to pożegnanie z cycaniem w 2 m-cu życia było dla mnie smutne. Ale posmutkałam się 5 dni i już mi lepiej, mogę wszystko jeść - dziś był makaron z sosem na śmietanie i serze pleśniowym, mąż poszedł z małą na dłuuugi spacer, bo wzieli butle w razie czego. Sa dobre strony bycia mama butelkową
Papciu- u mnie po 5 dniach już susza w cycach, i juz się z tym pogodziłam, mimo, że przecież i tak nie zamierzałam karmić do 6 m-ca zycia to pożegnanie z cycaniem w 2 m-cu życia było dla mnie smutne. Ale posmutkałam się 5 dni i już mi lepiej, mogę wszystko jeść - dziś był makaron z sosem na śmietanie i serze pleśniowym, mąż poszedł z małą na dłuuugi spacer, bo wzieli butle w razie czego. Sa dobre strony bycia mama butelkową
i szukam czegoś fajnego...

U nas jeszcze wbijamy się w 68cm i mamy 7300g 

Młodszy od mojego, a tak go przegonił. czym go karmisz kochana?
istny anioł, to jakiś cud! nie mogłam w uwierzyć, bo przeważnie usypia bujany na leżaczku i kima jakieś 15-20 minut.
Swoich dwoje i jeszcze dwójkę chrześniaków. Myślałam, że dostanę oczopląsu, tyle tego wszystkiego, ale wybrać coś dla rozpuszczonych dzieci, które mają wszystko nie było łatwe.
Mam nadzieję, że każdy będzie zadowolony. Piotrek już swój prezent rozpakował i radochy miał co niemiara.