papcia
Mamunia Lenuśki
Mami a dziekuje pokończone prawie wszystko teraz tylko na spacer i zbierać kamienie musze żeby dokończyć skalniak '
Patik Vecia ja chyba w jakąś depreche wpadam o tego odstawienia cycków jakies takie wyrzuty sumienia mam że sie nie przyłożyłam jak trzeba i trzeba było skonczyć karmienie pytanie tylko jak sie teraz na dobre tego mleka pozbyć bez wiązania sobie cycków na noc jak kazała doktorka wczoraj rano ostatni raz ściagłam ale i tak wylałam te20ml bo prawie przezroczyste było a dzisiaj dostałam te herbaty z herbapolu to już wogóle mnie szczeliło na pocieszenie zaraz sobie wypije kieliszeczek bananówki a co tam i tak młody ma dzisiaj dyżur przy małej
A no i chyba mi ktoś dziecko podmienił jeny jaka ona marudna sie zrobiła szok
Patik Vecia ja chyba w jakąś depreche wpadam o tego odstawienia cycków jakies takie wyrzuty sumienia mam że sie nie przyłożyłam jak trzeba i trzeba było skonczyć karmienie pytanie tylko jak sie teraz na dobre tego mleka pozbyć bez wiązania sobie cycków na noc jak kazała doktorka wczoraj rano ostatni raz ściagłam ale i tak wylałam te20ml bo prawie przezroczyste było a dzisiaj dostałam te herbaty z herbapolu to już wogóle mnie szczeliło na pocieszenie zaraz sobie wypije kieliszeczek bananówki a co tam i tak młody ma dzisiaj dyżur przy małej
A no i chyba mi ktoś dziecko podmienił jeny jaka ona marudna sie zrobiła szok
.
, Juli daje popalić na całym froncie, przez co się denerwuję i mało co a wychodzę z siebie i staję obok
co oczywiście odbija się na Pablu:-
:-(, bo kary w postaci siedzenia na kocyku lub wyprowadzenie na inną grupę nie działają
wróci ok.15-ej i weź nie zwariuj
.
I z mojego synka też