reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam myszki, piszę do was ledwo żywa. Bartuś nie pospał długo, bo już po godzinie wył, jakimś cudem coś tam zjadł, ale walczyliśmy z nim do 4.00. Wstawaliśmy do niego co kila minut więc skapitulowaliśmy i wzięliśmy go do siebie. Nic to nie dało, jak nie piski, płacze, to gadał i nas zaczepiał. Usnął w momencie kiedy zadzwonił budzik emka o 4.00 budzący go na pociąg do wawy. Myślałam, że się pochlasta. Młody pospał mi dzisiaj całe 3 godziny, a od godz 7 jest powtórka z rozrywki. Cieszę się przynajmniej, że rano chlipnął 100ml..
idę się ogarnąć, bo nie wiem jak się nazywam

w Helu i powiem tak juz od 5 miesiaca latwiej w poLO MARKECIE JESZCZE ZDARZY SIE JAKis inny sloik niz marchew i jarzynowa no nieraz nawet gruszki (z wowcami olatwiej)ale o dyni moge zapomniec hahhhahahhaha:) niby jedzenie jest ale zadnych urozmaicen wszedzie tyo samo i nie mam jak probowac nowych warzyw wiec wolalam sobie zamowic walsnie;:)

Juliaidaro, poproś w sklepie żeby sprowadzili, bo będziesz stale kupować - jak coś mi trzeba to mówię sprzedawczyni i zamawia. Od września będę miała luksus bo pod nosem będę miała Rossmanna bo w Społem czy Groszku drogie są słoiczki - w Tesco na samej kaszce są 2zł różnicy:tak:.

Dziendoberek,

Scarletka wspolczuje Tobie ze malego tak te zabkowanie meczy

Kurcze a ja znowu bez auta zostalam, i szukam proszku do prania w internecie bo kolo mnie gdzie moge na piechotke kupic w sklepie to straszna drozyzna.

Ide nakarmic glodomora, zycze wszystkim milego dnia

Scarlet cieszę się,że mały choć troszkę zjadł;-) Wierzę,że jesteście "zajechani". Może jak mały pójdzie spać to się trochę zdrzemniesz?:tak:

witam późnym porankiem :-)
a późnym, bo moje dziecko pozwoliło mi kimać aż do 10! Oczywiście z przerwami co godzinę na smoka, ale się wyspałam jak nigdy. On chyba też z resztą :-p
wrócił mój kochany dzidziuś, który nie płacze i sam się bawi :-D jestem szczęśliwa! Wreszcie zaczął intensywne treningi na macie, pięknie się czołga i zabiera się do siadania, jak ma się na czym podnieść, to dupka siedzi, ale raczej nie daję mu tych okazji, niech trenuje z leżenia i bez pomocy. Ale wczoraj sobie usiadł z kąta 45* i potem jak go wsadzałam do łóżeczka trzymając pod rączkami, zawsze wtedy ładuje najpierw nóżki a potem resztę, to się jakoś tak naprężył, że usiadł i nie chciał się położyć.

Chyba będzie dzień śpiocha, bo pobawił się 30min, zjadł i wygląda jakby chciał kimać dalej :shocked2:

patik, ja też mam smoka z aventu i można go jeszcze wsadzić bokiem ;-) młody też lubi sobie wyciągać niestety... czasem uda mu się włożyć, a czasem trzeba mu pomóc

Scarlet, biedulko, ząbki przeszły na Bartusia :( współczuję i łączę się w bólu. Pewnie wszystko wiesz, ale napiszę jak my sobie z tym radziliśmy. Po śnie Maks chętniej jadł, bo mniej go bolało, usypiał tylko na dworze przy szumie samochodów, więc specjalnie chodziłam z wózkiem przy takiej ulicy cały dzień i w przerwach karmiłam. Cały czas bujałam wózkiem na lewo i prawo, bo to też go uspokajało. Na noc obowiązkowo Viburcol, dzięki temu przesypiał nocki normalnie. W dzień lepiej nie dawać, bo go to drażniło dodatkowo, bo się robił zwiotczały... Nie dawaj mu nic do gryzienia i nie pozwalaj wkładać rąk do buzi. Mój sobie w ten sposób pogarszał ból...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry