reklama

Marcóweczki 2011

hejka!!

Helenka śpi od 15.30:szok: to jej piąta godzina snu w dzień:szok: pierwsza drzemka od 10.30 do 13.00:szok:
to napisać Wam co dziś zrobiłam?;-) przemalowałam meble wiklinowe, pozbierałam maliny z ogródka, trochę poplewiłam, zmieniłam dodatki na tarasie, pojeździłam godzinę rowerem, dziewczynom poczytałam książki z serii Kolekcja Hachette - ABC ucz

reklama
drobne sprzątanie w domu, pieszczenie kwiatów na oknach, poinspirowałam się czytając Moje Mieszkanie, za to na obiad wczorajsze naleśniki, lody i kawałki tarty ze śliwkami sorry:

wierka do spacerówki rozłożonej na płasko możesz dać jak sam nie siądzie. U nas spacery tak jak u Ciebie - noszenie na rękach więc ja się przymierzam powoli do zmiany wózka...

malina nam na katar szybciutko euphorbium pomaga:tak:

alamiga nie dość, że człowiek z imprezy nie skorzysta to jeszcze wysłuchiwać musi, co?:-D

bosa a na chwilę obecną ile kup?

ooo budzi się panna po 3 h drzemce:-)

mamii- heloł:-D:-D:-D:-D:-D fajnie ze budowa idzie do przodu kiedy planujecie sie wprowadzic???
Wierka- miedzy naszymi chłopkami jest miesiac róznicy:-D za mesiąc tez zmienisz zobaczysz... a ja muszę bo jak mlody nie spi na spacerze to dostaje szału bo sie podnieść nie moze:-D:-D a ja dostaje szału ze sie podnosi:-p wiec od jutra spacerówka...ooooo

ale czacha mi znów dymi buuuuuuuu dobrze ze malż zaraz bedzie to wezmie dzieciarnię a ja idę do wanny :-p

Moje dziecię na szczęście lepiej już. Za radą pani doktor ugotowałam kleik ryżowy i mam na nim robić jej mleko. Zobaczymy, czy jej posmakuje. A teraz pannica podgląda, co też mama wypisuje na jej temat. I ma przerozkosznego jeża na głowie!

alamiqa, współczuję hałasów. Byle do końca weekendu.

madzik, powalasz mnie!!!! Kompleksy mam poważne przez Ciebie, cyborgu Ty!

bosa super ze ze Stellka lepiej :tak:
alamiqa chetnie bym poogladala te motory ;-)
madzikm ty jestes robocop ;-)
mamii wpadaj czesciej kochana:tak:
pinka wspolczuje bolu glowy :confused2:

a u nas mloda spala 4 h w ciagu dnia ciagiem :tak: kochana mała ja dzis oblecialam thuje w ogrodku bo zaczely zarastac posprzatalam dom i odliczam dni do powrotu eMka ;-)

reklama
witam sie wieczornie.......moje dziecko odkad skumalo ze krzyk jest dobrym wymuszaczem caly czas z niego korzytsa i krzyczy na bedna mame hahhahhaa;p
teraz zasypia w lozeczku to znaczy probuje zobaczymy czy zaasnie i jaka bedzie noc ....ja dzis jestem jakas do bani znow dreszcze i ciarki mnie przechodza jakies dretwienia ehhhhh chyba hromony albo pogoda mnie rozwala...

mamii witaj ponownie;)

o moje dziecko krzyczy mamusia juz biegnie kochanie hahhahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry