reklama

Marcóweczki 2011

reklama
też mam taką nadzieję ;-).
Ale najgorzej jest w tedy jak mam mało kasy ,bo wyjazdy do lekarza kosztują dużo jak wyjeżdżam do Zielonej Góry na wizytę to wyjeżdżam punkt 10 ,a wracam o 16 czasami o 17. To już jest zależne od tego czy są korki czy lekarz się spóźni czy przedłuży się usg mózgu Alanka.
Następny wyjazd czeka mnie 8 września pójdzie na samochód jakieś 50-60 zł później szybko wskakuję do focusa kupuje jakieś jedzenie jakieś rzeczy dla maluchów i do domu :-) Ale trzeba sobie jakoś w życiu radzić.

Bosa może kup Stellce w aptece taki preparat ORS 200. z Hippa. Mój Jaś jak był mały i miała rotawirusa (czyt. biegunkę i wymioty) to mu to podawałam i obyło sie wtedy bez wizyty w szpitalu. Tu masz link:

www.apteka.gda.pl/kleik-marchwioworyzowy-p-1867.html

Pinka my też zaniedługo "przesiadamy się" w spacerówkę,bo mała uwielbia oglądać świat;-) A jaką masz spacerówkę?

Ostatnia edycja:
hej
noc koszmarna,pobudki przed 1,o 3,5 i 8,masakra,znowu niunie przechwaliłam:(pogoda do d...,szaro,buro i ponuro i wieje:(zaraz lecimy na krotkie zakupy a potem na obiad do znajomych,troche sie rozerwiemy;)
Malinka oby to był tylko chwilowy katarek;)&&&&
Fifrus ja sie nie dziwie łez;)Elcia taka bidulka była ale teraz juz bedzie dobrze&&&&&&
Pinus no niestety musze wracac bo na chleb nie bedzie:(ide chyba od razu na 8h:(
Bosa a długo Stelcia tak ma?bo Goska tez ma takie kupy od prawie dwuch tygodni,odkad wprowadziłam mieso ale Vetka mowiła ze to normalne.

miłej soboty zycze,zmykam ubrac wrzaskuna i w droge;)

Fifi ja nie mogłam mojemu chorutkowi robić takiej rewolucji nocnej jak jeszcze ten katar go męczył, a spał później dość dobrze już.. Pierwsza pobudka o 22ej i pewnie bym go ululała, ale musiałam cycki opróżnić, więc już wylądował ze mną w wyrku, potem o 23:45 i się zaczęło, zakraplanie, odsysanie glutów, bo nie mógł się normalnie napić, oczywiście mega ryk na tą odsysarkę i się robudził tak, że dopiero parę minut przed 2 zasnął, potem pobudka o 4 i dopiero o 7 :)

Juliaidaro - chciałabym, żeby to były ząbki, ale pani doktor zaglądała w paszczę i stwierdziła, że co prawda zęby w dziąśle, ale głęboko i raczej to nie to. Do wyjścia im raczej daleko.

Spring, planowałam kupić ten preparat, widziałam w Superfarmie, tylko pytanie - czy jest płynny, czy gęstawy? Bo Stellka w ogóle nie chce płynów! Masakra jakaś. Żeby podać jej chociaż 30 ml wody z Orsalitem czy herbatki, muszę jej wcisnąć około 100 ml strzykawką lub łyżeczką. Bo ze 100 ml to co najwyżej 30 ląduje w brzuszku, a reszta na pieluszce czy śliniaku :-(

Malina, uściskaj chorego Jasia od forumowej ciotki! Biedulek malutki. Bardzo mu współczuję kataru, niby drobiazg, ale dorosłego umęczy, a co dopiero maluszka.

D
hej
noc koszmarna,pobudki przed 1,o 3,5 i 8,masakra,znowu niunie przechwaliłam:(pogoda do d...,szaro,buro i ponuro i wieje:(zaraz lecimy na krotkie zakupy a potem na obiad do znajomych,troche sie rozerwiemy;)

Bosa a długo Stelcia tak ma?bo Goska tez ma takie kupy od prawie dwuch tygodni,odkad wprowadziłam mieso ale Vetka mowiła ze to normalne.

miłej soboty zycze,zmykam ubrac wrzaskuna i w droge;)

ola, współczuję tylu pobudek! Niewyspanie jest straszne. I zazdroszczę Ci obiadku u znajomych - zawsze jakieś wyjście do ludzi :-)

A Stellson z kupami ma kłopot od środy. W środę było 7 razy, w czwartek dla niepoznaki dzień spokoju i od wczoraj znowu. I to raczej nie jest po nowym jedzeniu, bo z dietą się cofnęłyśmy, a na warzywkach i mięsku miała inne. Tu ewidentnie widać, że coś jest nie tak :-( No i jeszcze ten kłopot z wmuszaniem w nią płynów!

Ostatnia edycja:
Hejka marcusie
Nie bylo mnie tu wieki, mlode marcoweczki pewnie wogole mnie tu nie znaja.
Mam problemy z netem od ponad dwoch tygodni, a i wczesniej bylam non stop w rozjazdach.
Kilka razy chcalam was nadrobic nim cos napisze,ale nigdy nie dalam rady. Sorrki wiec, Ze nienapisze do kazdej osobiscie.
Bosa straszne to co piszesz, wszystko pod gorke co? Lekarka, praca itp...a moze sie lekko streujesz tym powrotem i Stellsonik to wyczuwa?
Jesli chodzi o zabki to bym sie niesugerowala opinia lekarza. Kolezanka miala podobnie, dziaselka nie byly spuchniete, czerwone, a nastepnego ranka pojawil sie zabek!
Spring dobrze radzi, slyszalam ze ten produkt hippa jest rewelacyjny, ale zlikwiduje jedynie skutek nie przyczyne :/
Malinko kazda wymowka dobra ;-) ja tez zawe COS wynajde, zeby malej nie uczyc samodzielnego zasypiania, no ale chyba musze sie zawziac i zaczac od dzis!
Poki co wielki placz byl kilka min. Temu jak na dzinna drzemke tata Laure usypial, dotad zasypiala w sekunde wtulona we mnie
Ola u mnie karmienie cycem i dzis pobudki co godzine, nie moge rozgryzc dlaczego
Pinka Eric ci ewidentnie pokazuje , ze juz czas na spacerowke :) chce podziwiac swiat a nie budke gondolk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry