Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,bo myślała ,że mały ma skazę białkową ,a tak naprawdę miał strasznie wysuszoną skórę
. I teraz pije BEBILON AR w nocy ,bo jest zagęszczane i rzadziej się budzi , a w czasie dnia pije NAN PRO 1 i Alanek pije 150 ml , a Emilek BEBIKO 1 , a wody lejemy 180 ml i żeby zagęścić dosypujemy 3 płaskie miarki kleiku ryżowego :-)
Pomimo tego,że Ania wypiła wczoraj wieczorem 180ml mleka to wcale nie spała dłużej! Wręcz obudziła się wcześniej,bo o 3:30
Jak wypijała 120 ml to potrafi nawet spać do 7:30. Nie wiem czy to akurat przypadek czy nie,ale coś w tym w jest

Śniło mi się,że byłyśmy razem na jakimś obozie. A potem przyszłaś do mnie i spytałaś czy nie mogłabym pożyczyć Ci kropli Visine do oczu

Nie wiem skąd się biorą takie sny,ale widać wszystko jest możliwe!
Do koloru-do wyboru

;-)
morning;DD

Pocieszę Cię,że moja Ania chyba znowu ma ten wysiłek oddechowy,bo jakoś znów tak jej się "odrywa" w czasie pokasływania :/Katar mamy :/ Wczoraj sobie Jasiek pokasływał, ale zawsze tak robi, żeby zrwócić naszą uwagę, wczoraj coś za często kasłał i kichał, a w nocy już mu przeszkadzało w piciu mleczka i mieliśmy dwugodzinną walkę z glutami, na szczęście bezbarwnymi, od rana to samo, mam NoseFrida i Euphorbium, lecę jeszcze do apteki po tą magiczną maść majerankową.. Strasznie się martwię, żeby się nie rozchorował..
Czyli czasem nawet i lekarz może się pomylićspring -żeby u Alanka naprawić błąd lekarski ,bo wcześniej pił Nutramigen czy jakoś tak i to jest mleko bez białka i inni lekarze dziwili się ,że przybrał tyle nawadze teraz muśmy naprawiać błąd tej lekarki .Teraz przenoś się na NAN PRO 1 całkowicie bo kuracja BEBILON AR jest mu już zbędna i już będzie ciągnął NANA
Szkoda,że potem odbija się to na naszych dzieciach. Dobrze,że przynajmniej już wszystko wiadomo. My pijemy NAN 1 HA;-)