reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello!
Pobudka o 6:15 a teraz drzemka "pośniadaniowa". Pogoda przepiękna już od samego rana, więc znów spędzimy dzień poza domem. W planach wizyta u znajomych, przekonamy się czy młoda nie jest uczulona na koty...
Życzę wszystkim miłej soboty!

hej

Pobudka punk 6 mleczko i zabawa do jakieś 11 może 12 i padną. Mleko im robię ,bo obecnie chłopaki piją różne mleka, ponieważ mały przez pewną panią doktor dostał refluksu:wściekła/y:,bo myślała ,że mały ma skazę białkową ,a tak naprawdę miał strasznie wysuszoną skórę:no:. I teraz pije BEBILON AR w nocy ,bo jest zagęszczane i rzadziej się budzi , a w czasie dnia pije NAN PRO 1 i Alanek pije 150 ml , a Emilek BEBIKO 1 , a wody lejemy 180 ml i żeby zagęścić dosypujemy 3 płaskie miarki kleiku ryżowego :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
U nas noc nieciekawa. Mała obudziła sie o 1.20 i za nic nie chciała zasnąc, po godzinie Bidulka zwymiotowała pierwszy raz w życiu i wreszcie zasnęla, ale musiałam Ją dwa razy przebierać i budzić Emka. Teraz chodzi jak chmura gradowa, jakby to co najmniej moja wina była.
Wybieram sie na szybkie zakupy. Jutro mamy w rodzinie roczek i wypadałoby jakos wyglądać. W ciuchy sprzed ciązy się nadal nie mieszczę. Może znajdę jakąś fajną kiecuszkę.
Miłej soboty.

Cześć!
No i prawda BB-owa na temat ilości wypijanego mleczka sprawdziła się!:-D:-D Pomimo tego,że Ania wypiła wczoraj wieczorem 180ml mleka to wcale nie spała dłużej! Wręcz obudziła się wcześniej,bo o 3:30:szok: Jak wypijała 120 ml to potrafi nawet spać do 7:30. Nie wiem czy to akurat przypadek czy nie,ale coś w tym w jest:sorry:

Vetka a ja miałam dziś sen z Tobą w roli głównej:laugh2::laugh2: Śniło mi się,że byłyśmy razem na jakimś obozie. A potem przyszłaś do mnie i spytałaś czy nie mogłabym pożyczyć Ci kropli Visine do oczu:cool2::-D:-D Nie wiem skąd się biorą takie sny,ale widać wszystko jest możliwe!:-D

Marlena wow! Ale masz różne rodzaje mlek:szok: Do koloru-do wyboru:-D:-D:-D

Ewi gratki dla Hani z okazji ukończenia 5 miesiąca:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Katar mamy :/ Wczoraj sobie Jasiek pokasływał, ale zawsze tak robi, żeby zrwócić naszą uwagę, wczoraj coś za często kasłał i kichał, a w nocy już mu przeszkadzało w piciu mleczka i mieliśmy dwugodzinną walkę z glutami, na szczęście bezbarwnymi, od rana to samo, mam NoseFrida i Euphorbium, lecę jeszcze do apteki po tą magiczną maść majerankową.. Strasznie się martwię, żeby się nie rozchorował..

:-Dmorning;DD

Idę wypic kawę zjeśc sniadanie i do was wpadnę jestem mega nie wyspana pogoda do bani a dziś sprzatac mialam ha ha mąz woła mnie zeby juz wstała do małego bo on musi iść a ja zanim sie zwlekłam to chyba 10 min mineło ...nie chciało mi się wstac bo sniły mi sie Gofry z Bitą smietana i owocami nieźle co???:tak::tak:

ok uciekam i wracam z prowiantem:-p

Katar mamy :/ Wczoraj sobie Jasiek pokasływał, ale zawsze tak robi, żeby zrwócić naszą uwagę, wczoraj coś za często kasłał i kichał, a w nocy już mu przeszkadzało w piciu mleczka i mieliśmy dwugodzinną walkę z glutami, na szczęście bezbarwnymi, od rana to samo, mam NoseFrida i Euphorbium, lecę jeszcze do apteki po tą magiczną maść majerankową.. Strasznie się martwię, żeby się nie rozchorował..
Pocieszę Cię,że moja Ania chyba znowu ma ten wysiłek oddechowy,bo jakoś znów tak jej się "odrywa" w czasie pokasływania :/

spring -żeby u Alanka naprawić błąd lekarski ,bo wcześniej pił Nutramigen czy jakoś tak i to jest mleko bez białka i inni lekarze dziwili się ,że przybrał tyle nawadze teraz muśmy naprawiać błąd tej lekarki .Teraz przenoś się na NAN PRO 1 całkowicie bo kuracja BEBILON AR jest mu już zbędna i już będzie ciągnął NANA

reklama
spring -żeby u Alanka naprawić błąd lekarski ,bo wcześniej pił Nutramigen czy jakoś tak i to jest mleko bez białka i inni lekarze dziwili się ,że przybrał tyle nawadze teraz muśmy naprawiać błąd tej lekarki .Teraz przenoś się na NAN PRO 1 całkowicie bo kuracja BEBILON AR jest mu już zbędna i już będzie ciągnął NANA
Czyli czasem nawet i lekarz może się pomylić:eek: Szkoda,że potem odbija się to na naszych dzieciach. Dobrze,że przynajmniej już wszystko wiadomo. My pijemy NAN 1 HA;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry