juliaidaro
Fanka BB :)
czesc kochane ja ostatnio nie poznaje mojego dziecka.......noce sa bardzo dziwne.....jeszcze niedawno pal ladnie ....teraz to ssama niewiem ......placze.....kopie nogami we wszystko nawet przez sen....ciagl sie budzi ......rzuca sie po lozku mimo ze spi.....troche mnie to nie pokoi........
jeszssze zauwazylam ze chyba mu paznokiec wrasta w nozce na kciuku bo jakos dziwnie wyglada.....no ale moja maruda w dzien zachowuje sie calkiem normalnie.......ale chaos znow w mojej wypowiedzi hahhahahhahha
jeszssze zauwazylam ze chyba mu paznokiec wrasta w nozce na kciuku bo jakos dziwnie wyglada.....no ale moja maruda w dzien zachowuje sie calkiem normalnie.......ale chaos znow w mojej wypowiedzi hahhahahhahha
U mnie chyba wszyscy alergicy: eMek ma alergię wziewną (trawy i inne badziewia), ja-zaliczyłam kilka epizodów astmy oskrzelowej,a Jasiek od urodzenia "leci" na Zyrtcu,bo też wiecznie masz jakiś katar,kicha itp. Dlatego lekarz zadecydował,żeby Ani podawać mleko HA.
od 3 dni zamiast grzecznie leżeć to skubany podnosi mi sie do góry!!!!!!! a ja w strachu zatrzymuje wózek zeby sie nie uderzył kładę go ( ten wyje) i jadę dalej i tak co chwilą