reklama

Marcóweczki 2011

malina żeby Jasiowi szybko przeszło! ściskam! a Jaś skubany może wyczuł, że chcesz rewolucję robić ze spaniem i złapał katarek ;)
pinka Olgierd (bo tak chłopcu dano na imię :) ) ważył przy urodzeniu 4kg; też myślę, że jak zacznie się bardziej ruszać to schudnie, ale różnie to bywa. Jego mama to potężna kobita :)
bosonóżka trzymam kciuki za Stelkę, tez ściskam, się bidusia wymęczy z tymi biegunkami...
julia a budzi się w nocy młody czy tylko sobie wierzga? widocznie tak lubi albo ma ekscytujące sny :)

reklama
barbra- no to sie nie ma co dziwić ze mały tyle waży he he ma to w genach.....

a ja posprzatałam na dole teraz zabieram rozrabiaki na górę i tam zacznę walczyć z bałaganem;DD

Witam! dziewczęta :)

Papciu
ściskam mocno dobrze wiem co czujesz , kilka razy to przeżyłam :/
Fifronka mi też sie łezka w oku zakręciła jak to przeczytałam
Marlenka dzielna z Ciebie babeczka podziwiam :) i trzymam kciuki żeby z serduszkiem Alanka było dobrze :)
Bosa biedna Stella oby to nie było nic poważnego : *
Malinka ucałuj Jasia bidulek musi sie namęczyć z tym katarkiem :)
Barbara to faktycznie ma pewnie genetycznie uwarunkowane :)
Julia bardzo współczuje , mojemu chwilowo odpukać zęby ustąpiły :)
Wiera no właśnie planów za bardzo nie mamy bo nie mam z kim małego zostawić , mama wyjechała a teściowie 500 km od mnie więc wiesz jak to jest , ale zobaczymy co Emek wymyśli

U mnie też ciężka noc jak nigdy , mały się trzy razy budził najpierw o 12 zjadł porcje mleka i usnął , o 2:30 się znowu obudził zjadł 30 ml i fikał w łóżeczku potem się o 4 obudził i zjadł 70 ml i wojował już do 9 i dopiero sobie uciął 1,5 drzemkę zjadł 12o ml kaszki i teraz zasnął z grzechotką w ręku ;P potem wam zdjęcie wrzucę , tak się bawił aż zasnął :). Nie wiem co tego mojego dziecia napadło myśl łam że mnie coś trafi ;/ Dobra mykam obiadek zrobić a potem na spacerek z całą rodzinką bo pogoda piękna.Wpadnę do was później : * buziaki

malina żeby Jasiowi szybko przeszło! ściskam! a Jaś skubany może wyczuł, że chcesz rewolucję robić ze spaniem i złapał katarek ;)
pinka Olgierd (bo tak chłopcu dano na imię :) ) ważył przy urodzeniu 4kg; też myślę, że jak zacznie się bardziej ruszać to schudnie, ale różnie to bywa. Jego mama to potężna kobita :)
bosonóżka trzymam kciuki za Stelkę, tez ściskam, się bidusia wymęczy z tymi biegunkami...
julia a budzi się w nocy młody czy tylko sobie wierzga? widocznie tak lubi albo ma ekscytujące sny :)

budzi tez.....a to woerzganie to naprawde jest niepokojace widac ze poprostu cos mu ewidentnie przeszkadza....kiedys chyba to nagram;p

A ja własnie posprzątałam mieszkanie, wysłałam K. na spacerek a Elcia i teraz chwila odpoczynku, potem obiadek, a potem rodzinka K. wpada w odwiedziny. Mam nadzieję, że nie wyskocza z jakimis dziwnymi tekstami, bo jestem zmęczona i nie ręczę, że będę trzymała język za zębami :)

Tylko tak o sobie, bo nawet nie poczytałam co wy z rana porabiałyscie, tylko rzuciłam okiem na posta Maliny. To co, zaczynamy dzisiaj razem, czy czekasz na lepsze czasy z tresurą ;P

Pinka wózek bardzo ładny; mnie podoba się też HAUCK, ale model CAPRI. Zobaczę jak wyjdę z kasą we wrześniu,to może go sobie kupię;-)

Bosa kurcze -już nie pamiętam,ale wydaje mi się,że chyba nie był aż taki gęsty... Najwyżej kup jedną buteleczkę i sprawdzisz. Dobrze byłoby,gdyby Stellka zechciała choć trochę wypić:tak: Jeszcze jest Smecta-jeśli chodzi o problemy żołądkowe,tylko nie wiem,czy takim maluszkom można trochę jej podać z wodą...

Ale się rozpadało...dobrze ze do południa zdarzyliśmy wyjść do biblioteki także spacer zaliczony. Obiad ugotowany i zjedzony:-) a teraz bierzemy sie za odkurzanie i jedziemy po m odebrać z pracy.See you later ladies:happy:

julia
może Dominik ma wzdęcia ze tak kopie?Co do ząbkowania to ja podawałam Jamiemu
calpol bo na opakowaniu nawet jest napisane ze można stosować przy ząbkowaniu
fifrona no widzisz jakie masz szczęście kolo siebie:) mi tez wszystkie złości przechodzą
jak Jamie uśmiech strzeli albo Sammy po imieniu mi powie ''Wierka no dobrze już,dobrze:-)''
malinka oby tylko na katarze Jasia się skończyło &&&&&
pinka u mnie to samo z jazda w gondoli ale nie przechodzę na spacerówkę bo sam nie umie
jeszcze siedzieć stabilnie także nosze na rekach ale za to zasypia mi w wózku pięknie
bosa mi to wygląda na zęby ale ekspertem nie jestem i z tego jak piszesz doktorka jednak stwierdziła ze to nie to.Szkoda mi Stelli bo na pewno sie meczy a wy razem z nią
marlenka grunt to pozytywne myślenie:) i dobrze ze do nas trafiłaś bo tu jest najlepsza grupa wsparcia ever!!!:-D
ola proszę nam się tu więcej nie chwalić to nocki będziesz miała przespane:)
patris moja rocznica tuz tuz i mam ten sam problem bo tu nie mam nikogo by zostawić
dzieci ale wymyśliłam ze może przegram nasza kasetę wideo z wesela na dvd,bo nie mamy tu wideo i nie oglądaliśmy jej już wieki a jest taka możliwość przegrania u nas u fotografa i może oglądniemy sobie wieczorem w dniu rocznicy

Vierka moze to wzdecia hmmmmm moze powinnam dawac mu espumisan ???wszytsko moze........pojde do lekarza po urlopie jego ale i tak swteiirzdzi ze alergia wszytskkim dzieciom mowi to samo hahhahah

fifi trzymam kciuki by goscie nie wyprowadzili Cie z rownowagi hahaha:)

reklama
Hej!
U nas dziś kolejna atrakcja, zlot motocyklów. Jest tak głosno, jakby w kółko jeździli. Mała niespokojna, a w nocy chyba zero spania. Za tydzień beer fest i znowu larmo.
Kupiłam sobie sukienkę i nastrój od razu lepszy.Jest trochę zwyczajna, ale fajne buty na obcasie powinny ją podrasować.Pierwszyraz od dawna kupiłam cos sobie, a nie tylko Małej. Życzę zdrowia wszystkim małym Biedactwom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry