reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja mieszkam na wsi ,wychodzę z domu rozkładam kocyk po orzechem w cieniu i sobie leże czytam książkę ,albo piję soczek.
Może twojego Emka złapały korki albo faktycznie mu się nie spieszy. :-p

Cześć dziewczęta:-)
Upał, że szok! A jeszcze chwilę temu każda narzekała na pogodę-a to szaro, a to zimno a to znowu pada. Więc kochane cieszmy się chwilami słoneczka bo za chwilę może go już nie być:tak:
A co do dyskusji wcześniejszej to ja się ustosunkuję, a co!
Ja ortografią i interpunkcją ani też składnią nie grzeszę, więc wybaczcie!:-)
(Jaśko chyba się wyspał:crazy:)
My dziś z samego rana byliśmy na USG bioderek, wreszcie wykształciło się to co miało wykształcić! Zakończyliśmy przygodę z ortopedą-w końcu!.
Malinka -gratuluję Awansu!
Marlena- zdrówka jeszcze raz dla Alanka!
Pinia- wracaj!
Magdzior- faceci tak mają przy karmieni, przynajmniej mój tak ma że Jaśko po jedzeniu wygląda jak obiadek Cielęcinka w warzywkach:-)
Koncia- szacun, trzymaj się! Maksio jescze wynagrodzi Ci te wszystkie trudy!

Nie wiem co miałam napisać więcej, tyle stron do nadrabiania było (no zegnam też na upał hehe)!

Dziewczęta miłego dnia życzę!

I niech forum będzie po to by się móc zrelaksować, i wiedzy trochę z doświadczenia mam zdobyć.

Buźka

Ostatnia edycja:
Marlena zazdroszczę takiego cienia....................
Ewe ja muszę poczekać gdzieś do 17ej na cień na naszym balkonie i chyba się z Jasiem tam zaszyjemy na resztę dnia, bo nie mam sił pchać wózka w ten skwar..

Teraz Janek męczy metkę ze swoich spodenek, potem kaszka przed nami.. Z obiadkiem było kiepsko, coś nie chce mi jeść w taki skwar, ciągle by na cycu wisiał, a ja będę miała kilometrowe suty ;pppppppppppppp

hej:-)
widze ze nie tylko na zewnatrz goraco:-D;-)
Małgoska dzis maruuuudaaa:eek: albo zeby sie zaczynaja albo upały doskwieraja,teraz w koncu padła i spi,ciekawe jak długo...
ech nie wiem co pisac z tego goraca,ja okna pozamykałam,pozasłaniałam(mam okna od południa wiec pełne słonce od 11do18 a do tego dzis nalot pszczoł) i właczyłam wiatrak i teraz dopiero jest chłodno:tak:
Koncia,Magdzior ha ha dac dziecko nakarmic albo przewinac facetowi to najgorsze co moze byc;-)
Malina gratuluje:-) ciesz sie ze tej wody nie ma teraz jak sa upały bo zima jeszcze gorzej by było a tak to i tak wystarcza zimna zeby sie ochłodzic;-)
Alamiga kciuki &&&&&&&&&&
Marlena,Ewe zazdroszcze odrobiny cienia,ja mam ogrodek a z niego moge korzystac tylko po 18 jak słonce sie zniza bo jest jak na patelni,juz zamowilismy parasol co nam zasłoni poł ogrodka ale chyba predzej lato sie skonczy nim on przyjdzie:-(
Spring jak tam Jasko?

tak mi sie dzis smutno zrobiło ,znajoma własnie urodziła druga core,tak chciała naturalnie a tu znowu cc i mała cos ma nie tak bo musi byc w inkubatorze a druga znajoma ma corke dwa miesiace młodsza od Gosi i znowu sa w szpitalu,najpierw wykryli refluks a teraz jakas bakterie w krwi i musi byc na natybiotyku,ech dziewczyny cieszmy sie naszymi zdrowymi dzieciaczkami ile sie da:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry