reklama

Marcóweczki 2011

Julia sory że to napiszę: Ale sie uczepiłaś tego... Daj już spokój...

O proszę ja to tak mało tu jestem ostatnio że np. marlenę to widzę pierwszy raz:) A co się dzieje z Alanka serduszkiem? i co to za krwiak? Może gdzieś było o tym ale nie doczytałam niestety:(

reklama
ja sie niczego nie uczepilam....wyrazilam swoje zdanie a wszyscy skoczyly na mnie ......za kazdym razem jak chce dyskusje skonczyc to widze posty odnosnie tej "sprzeczki"dlatego odpisuje ....
ani jedna z Was nie napisala nic co mogloby wskazywac na ro ze ja tez mam troche racji....wnioskuje...ze uwazacie ze jej nie mam ..szkoda..koncze wiec nie piszcie juz odnosnie mie bo chyba nigdy z tego forum nie pojde hahhahahha...

Ostatnia edycja:
Emi82 - Kiedy dzidziuś jest jeszcze w brzuchu ma taki układ owalny i podczas porodu dziecko kiedy wyjdzie na świat i zaczerpnie pierwszy oddech powinien się zasklepić ,ale tak się u niego nie stało. Kiedy w czerwcu byłam z nim u kardiologa lekarz powiedział , że w ciągu 4 miesięcy powinien się zasklepić ,a jeśli nie to zrobią to operacyjnie więc mam kontrolę w październiku i się wszystkiego dowiem. Natomiast krwiak mógł powstać dlatego ,że jest wcześniakiem lub podczas porodu mały usadowił się po moimi żebrami i się tam zakleszczył i pani doktor musiała ucisnąć dość mocno na klatkę piersiową ,żeby się wydostał i często po takim chwycie dzieci mają krwiaki i itp.

Pytam bo moja mała miała krwiaki po ciezkim porodzie. Długo były widoczne ale znikły i wszystko jest ok. Nie mogła wyjść bo ważyła 4550g. Moja mama mówi że powinno się zasklepić (pracuje w gabinecie kardiologicznym).

Ha, ha nawet mi sie mój wisielczy nastrój poprawił jak sobie poczytałam co Wy tu wypisujecie:) Dziewczyny dajcie na luz.

Julia a Ty nie uciekaj tylko pisz dalej jak masz ochotę. Przecież są osoby które Cię na pewno lubią i odpowiadają na Twoje posty.

Ps. Zmień tego Dominkiczka na Dominiczka czy Dominika bo źle mi się kojarzy z jakimś kiczem. Tylko nie traktuj tego jako czepianie się:) poprostu przypomniało mi się że kiedys o tym pisałyśmy i miałaś zmienić a dalej jest.

Kurde a u mnie się nie da tego słownika włączyć!

chcialam to zmienic ale nie potrafie kurde no.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry