reklama

Marcóweczki 2011

izabela ja tez miałam moment ze tu nie pisałam,tyle roboty przy Jamiem było ale w końcu wpadłam w rutyne by jeszcze znalesc chwile na bb takze i ty powoli sie wkrecisz a jest warto bo dziewczyny piszą tu bezcenne porady
futro jasne ze jestem zadowolona,mając takie wspaniale męskie towarzystwo u boku
czego więcej do szczęścia potrzeba:-D
malina to cieplej wody ci życzę hahaha na serio przy małym dziecku to nie ma się z czego śmiać
agi udanej zabawy na weselichu
julia ja nie widzę powodu żebyś się wypisywała,to jest forum dla wszystkich i każda mama
ma prawo tu pisać. Przykro mi tylko jeśli któraś z Was czuje się gorzej tylko przez to ze dolaczyla do nas później.Zgodzę się jednak z Futrzakiem i Malina ze tutaj ''każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania'' i jestem pewna ze dziewczyny nie chcą tu nikomu dogryźć tylko są po prostu szczere.A ja akurat szczerość sobie cenie.

reklama
izabela ja tez miałam moment ze tu nie pisałam,tyle roboty przy Jamiem było ale w końcu wpadłam w rutyne by jeszcze znalesc chwile na bb takze i ty powoli sie wkrecisz a jest warto bo dziewczyny piszą tu bezcenne porady
futro jasne ze jestem zadowolona,mając takie wspaniale męskie towarzystwo u boku
czego więcej do szczęścia potrzeba:-D
malina to cieplej wody ci życzę hahaha na serio przy małym dziecku to nie ma się z czego śmiać
agi udanej zabawy na weselichu
julia ja nie widzę powodu żebyś się wypisywała,to jest forum dla wszystkich i każda mama
ma prawo tu pisać. Przykro mi tylko jeśli któraś z Was czuje się gorzej tylko przez to ze dolaczyla do nas później.Zgodzę się jednak z Futrzakiem i Malina ze tutaj ''każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania'' i jestem pewna ze dziewczyny nie chcą tu nikomu dogryźć tylko są po prostu szczere.A ja akurat szczerość sobie cenie.

ja również szczerość cenię sobie dlatego piszę właśnie to wszystko a nie milczę......opuszczam forum ponieważ myślę,że w tej sytuacji i tak już bezsensu jest tu być .......jak coś piszcie na priva....i nie ma sensu tu kontynuować tej gadki....po co psuć reszcie dziewczyn humor......życzę wszystkim najlepszego i do uslyszenia:)pappapapa

no nie! :-D jakie znowu adwokatki i jaki znowu mur który za mną stoi? :-D każda pisze co uważa i nie zauważyłam żeby któras była moim adwokatem:-) oczywiście miło gdy są osoby które myślą podobnie do mnie ale i dobrze jest gdy ma się z kim podyskutować:-) może i tobie julia się popsuł humor (tak wnioskuję z twojego posta) ale mnie akurat rozbawiłaś:-) więc z bananem na twarzy pomaszeruję do pracy:-D

mi sie nie popsuł humor.....no może troszeczkę al tylko dlatego ,ze bedzie brakować niektorych dziewczyn......ale ciezę się ,że Ty masz dobry.buziaczki dla Waszych dzieciątek kochane.....spadam

Futro a wiesz jakiej inspiracji dostalam nie wiedziałam w jakim kierunku dalej sie kształcić i BINGO będe adwokatem skoro nic nie robie żeby nim być a już jestem posadzona o to że nim jestem to zawód jak ta lala nic sie nie narobie a zarobki cacy

Ha, ha nawet mi sie mój wisielczy nastrój poprawił jak sobie poczytałam co Wy tu wypisujecie:) Dziewczyny dajcie na luz.

Julia a Ty nie uciekaj tylko pisz dalej jak masz ochotę. Przecież są osoby które Cię na pewno lubią i odpowiadają na Twoje posty.

Ps. Zmień tego Dominkiczka na Dominiczka czy Dominika bo źle mi się kojarzy z jakimś kiczem. Tylko nie traktuj tego jako czepianie się:) poprostu przypomniało mi się że kiedys o tym pisałyśmy i miałaś zmienić a dalej jest.

Kurde a u mnie się nie da tego słownika włączyć!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry