reklama

Marcóweczki 2011

Hm.. Wydaje mi się, że panują tu takie same zasady jak na wszystkich internetowych forach, czyli "każdy ma prawo do wypowiadania swojego zdania" i trzeba się liczyć z tym, że można być potem wyśmianym, pouczanym, potępianym, ale też można uzyskać wsparcie, uśmiech i dobre słowo :) Nie wszystkich trzeba lubić, a z niektórymi warto się nawet zaprzyjaźnić :)

Ja sama już nie raz dostałam tu po nosie za to, co powiedziałam, było przykro, ale bądźmy dorośli i przyjmujmy takie rzeczy na klatę ;)

Dobra, głowa umyta, mogę wyjść do ludzi ;p Mykamy na spacer.........

reklama
agii - to pięknie ci się dzień zaczął!

julia - nie jesteśmy w podstawówce... i wcześniej już Marta zwracała na to uwagę jednak jak widzę bez rezultatu... nie jesteśmy ideałami i każdej zdarzają się błędy albo brak polskich liter... jednak trzeba dbać o to by posty były jasne i przejrzyste. <-to napisałam jako moderator.
A jako uczestniczka forum ... nie rozumiem o co chodzi ci z dziecinną szopką bo ja tego tutaj nie widzę... jest wiele nowych dziewczyn i widzę że czują się bardzo dobrze! Sama jakiś czas temu napisałam że jest trochę dziwnie na forum ale żadna z dziewczyn ani ja nie miałyśmy na myśli że "nowe" są fuj a "weteranki" są cool ... po prostu "weteranki" gdy ogarnęły się z dzieciakami i mają więcej czasu weszły na forum i okazało się jak dużo zmian personalnych zaszło... więc mają prawo poczuć się dziwnie że kurcze tyle nowych twarzy których się nie zna... że aż głupio napisać "hej, ja tylko na chwilę ...pozdrawiam wszystkie...pa!" ... a nowe twarze mogą wyjść tylko na plus ...zawsze to młoda świeża krew...nowe pomysły, nowe inspiracje. Ale trzeba czasu by się dotrzeć...

PS. julia... ad szopki: jeśli tak ładnie wypisałaś dziewczyny które lubisz...to jak mają się czuć inne których nie wymieniłaś? :-)

Ostatnia edycja:
agii - to pięknie ci się dzień zaczął!

julia - nie jesteśmy w podstawówce... i wcześniej już Marta zwracała na to uwagę jednak jak widzę bez rezultatu... nie jesteśmy ideałami i każdej zdarzają się błędy albo brak polskich liter... jednak trzeba dbać o to by posty były jasne i przejrzyste. <-to napisałam jako moderator.
A jako uczestniczka forum ... nie rozumiem o co chodzi ci z dziecinną szopką bo ja tego tutaj nie widzę... jest wiele nowych dziewczyn i widzę że czują się bardzo dobrze! Sama jakiś czas temu napisałam że jest trochę dziwnie na forum ale żadna z dziewczyn ani ja nie miałyśmy na myśli że "nowe" są fuj a "weteranki" są cool ... po prostu "weteranki" gdy ogarnęły się z dzieciakami i mają więcej czasu weszły na forum i okazało się jak dużo zmian personalnych zaszło... więc mają prawo poczuć się dziwnie że kurcze tyle nowych twarzy których się nie zna... że aż głupio napisać "hej, ja tylko na chwilę ...pozdrawiam wszystkie...pa!" ... a nowe twarze mogą wyjść tylko na plus ...zawsze to młoda świeża krew...nowe pomysły, nowe inspiracje. Ale trzeba czasu by się dotrzeć...

PS. julia... ad szopki: jeśli tak ładnie wypisałaś dziewczyny które lubisz...to jak mają się czuć inne których nie wymieniłaś? :-)

futrzaczku kochany już nie tylko ja wspominalam tu o tym że dziwnie sie tu czuję ostatnio,,,i jeszcze raz powtarzam,ze masz rację co do błedów absolutnie....nie sprzeczajmy się bo nie ma sensu......dziewczynki trzymajcie się .....
ps.napisałam że jest jeszcze ich wiele nie sposób tu wymieniać.....

hehe:-) nie no...do sprzeczki chyba nam jeszcze dużo brakuje:-) ale tak jak dziewczyny piszą... jeśli za kimś się nie przepada to najlepiej omijać posty :-) więc może omijajmy posty dziewczyn przez które czujemy się tu nieswojo i będzie ok:-)

mały zdrzemnął się czas na szybkie doprowadzenie się do ładu! i w drogę!

Hej hej to ja wpadam zziajana jak mops gorąco juz jak nic nie ma czym dychać nie wspominając o jakim kolwiek innym funkcjonowaniu
na szczęscie wpadłam na pomyśl wstania wczesniej i nawiedzenie urzedu z rana jak pomyślałam tak zrobiłam następna wizyta w grudniu ufff

Malina Futro podpisuje sie pod wami ręcami czy tam rękoma i nogami porzadek musi być nie jedna z nas po nosie tu dostała jak trzeba było i myśle że każdej z nas na dobre to wyszło żeby później nie było nieporozumień

Julia a Ty nie powinnaś sie donsać na Futerko tylko ładnie podziękować bo w końcu Twoje posty da sie czytać i myśle że beda od teraz chetniej czytane niż do tej pory bo szczerze powiedziawszy to mnie aż oczy bolały od tych esów floresów więc nie ma o co sie obrażać

Fifi jak tylko gotówka wpłynie to zakupie jej ten młotek , i trzymam kciuki żeby Elcia nie drzemałą na rehabilitacji

futerko no i tego sie trzymaj......pozdrawiam

papciu nie pouczaj mnie z łaski swojej oki?
myślę ,ze cała afera powsatałą na podstawie mojego wczorajszego posta potwierdzającego opinie dziewczyn......a co do bledoe to sorki mogłam wcześniej pomyśleć...
przyn jmniej dzieki temu widzę jak wszytskie stają za futerkiem murem....jak adwokatki...tylko że my miałyśmy tylko mała wyymianę zdań...a każda tu musiała wtracić swoje 5 groszy...szkoda słow .........

Ostatnia edycja:
reklama
nie musisz iść bo ja z tąd spadam ....cieszę sie,że poprawiłam Ci humor,,
dla jasności iechcę z żaną z WAs się kłócić bo sznuje każda jedną.....lecz czuję ,że to nie miejsce dla mnie ....więc kończę.......miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry