reklama

Marcóweczki 2011

Tulipek- dzien marudy był bez marudy:) hi hi lekkie zawirowanie wystapilo u Oliwki ale raptem na 15 min- dziki krzyk niewiadomo o co a potem sie dziecko ładbnie bawilo- hm:) Wieczorek cudowny...musze go zapisac chyba w kalendarzu...a teraz uciekam na serialowy zawrót głowy bo sie mi nalezy cos co nie?:)

Wierka- tez wywołuje zdjecia- mam ich ponad 100 na bank:)

buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
tulip o klima to fajna rzecz a moskitierę obowiązkowo zamontuję ale na wsi, w mieszkaniu w Krk nie będę kasy już wydawać, bo mojej mamie komary kompletnie nie przeszkadzają a ja dostaję białej gorączki jak tylko jakiś nade mną lata :( i tak samo jak ty zamykam okna a Marcin jęczy że zawału dostanie z tego gorąca jak nie otworzę okien ;)
katjusza Pan Metka bombowy :)

Popatrzyłam też na inne aukcje tego Allegrowicza od pana Metki i mam pytanie: naprawdę lalki Barbie są teraz takie tanie (35zł) ??? Wydawało mi się zawsze, że to spory wydatek. Aha, Marcin powiedział, że on Mai takiej anorektyczki nie kupi za Chiny Ludowe ;)

ja się do tego nie nadaje;-)
Ale kokietujesz ;-)

Spring, cieszę się, że już jesteście w domu! Odpoczywaj, teraz już będzie tylko lepiej :-)
Katjusza, piekną pamiątkę szykujesz dla Natalki. Sama chciałabym cos takiego dostać. :tak: A Pan Metka rzeczywiście rewelacyjny!
Tulip, to co ta niania oferowała za takie wynagrodzenie? :szok: Laurke chińskiego chciala uczyć?

Przez te upały Gaba nie moze spać w dzień i dzsiaj ledwo dotrwała do kapieli o 20.. Niestety to ją tak orzeźwiło, że później zasypiała 45minut! Oby w sobotę było przyjemniej, bo jest organizowany dzień otwarty Autostradowej Obwodnicy Wrocławia i chcemy sobie troche po niej pospacerować :-D

Pinka żeby ta moja gwiazda tylko talerzami rzucała to byłby pikuś zabawki to wszystkie dla niej młotki a jak jej coś nowego daje to tylko patrzy co tu urwać co wyszarpać itp np dostała mula(labirynt) z kubusiem ja jej pokazuje jakie ładne melodyjki gra a ta go w łapska i buch buch we fotelik połamała by go jak nic nastepna zabawka to napewno bedzie młotek!!!

Ewi ja w takim razie poprosze przepis na pyzy mądralo:)

Tulip mało tego powiem ci w sekrecie że jak ja trzymam do chodzenia to stawia nóżi jak trzeba daje jej góra 3miesiące i bedzie śmigała ale i tak do Malinowego Jasia to jej dużo brakuje

No nic ja uciekam spać bo jutro musze jechać do tego zasranego urzedu pracy wrrrr najgorszy urzad na tej planecie a ma być 33stopnie ugotuje sie jutro w tym miescie

katjusza ten album o którym piszesz ze do zdjęć można dołączać pamiątki nazywa się scrapbook ja tez chce taki moim dzieciom zrobic ale jakos tu jeszcze na niego nie natrafiłam////a ten pomysl z panem metka jest mega genialny:-D
spring ucałuj Jasia i śmigaj do łóżka nabrał sił
barbra/pabella współczuję tych upalów

mam nadzieję że od poniedziałku będzie mnie więcej bo mam sporo pracy (projekt na poniedziałek)...

tak więc krótko:

jako że Pinia nie chce współmoderować...by nie przeciągać...napisałam już do administratorki o to by MALINKA została współmoderatorką! tak więc gratulujemy malince:-) Oczywiście gdyby Pinka zmieniła zdanie to zrobimy z niej trzecią współmoderatorkę:-) Szkoda tylko Pinia że dopiero teraz o tym mówisz że nie chcesz jednak współmoderować:-( gdy głosowanie dobiegło końca...

julia - jako moderatorka daję ci ostrzeżenie: POSTARAJ SIĘ PANOWAĆ NAD BŁĘDAMI ORAZ POSTARAJ SIĘ UŻYWAĆ POLSKICH ZNAKÓW. nie mam jak ci zagrozić...ale w regulaminie całego forum bb też jest o tym mowa...więc ładnie proszę... tym bardziej że błędy są podkreślane automatycznie.

Ostatnia edycja:
dzieńdobry wszystkim marcóweczkom:-)

mam nadzieję że noc udana! u nas średnio...nie przez Piotrusia ale przez eMka...wyjątkowo dużo chrapał i wiercił się tak że myślałam że oszaleję! grrrrr

czesc wszystkim kochane:)
noc minęła w miarę dobrze....
futrzaku.....dzięki za ostrzeżenie ..trochę zabrzmiało to śmiesznie ale cóż...myślę ,że mogłaś na priva to napisać lub też w jakimś mniej poważnym tonie ponieważ "nie mam jak Ci zagrozić" ,z całym szacunkiem dla Ciebie ,lecz brzmi to troszkę komicznie ......spoko już się poprawiam!!
szczerze mówiąc coraz gorzej czuję sie na tym forum.....

gratuluje malince w takim razie:)

miłego dnia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
tak więc krótko:

jako że Pinia nie chce współmoderować...by nie przeciągać...napisałam już do administratorki o to by MALINKA została współmoderatorką! tak więc gratulujemy malince:-) Oczywiście gdyby Pinka zmieniła zdanie to zrobimy z niej trzecią współmoderatorkę:-) Szkoda tylko Pinia że dopiero teraz o tym mówisz że nie chcesz jednak współmoderować:-( gdy głosowanie dobiegło końca...

No szkoda szkoda.. ale postaram się nie zawieść też tych wszystkich, które były za Pinką ;) Zresztą im więcej moderatorek tym większy porządek :)

U nas nocka do bani, mężu musiał się wyspać przed wyjazdem, więc Janek wylądował u mnie już przed 12 i potem chyba budził się z 6-7 razy, ostatecznie otwierając oczy ok. 6ej ;p Teraz sobie drzemie a ja się zastanawiam, co tu zrobić z takim pięknym słonecznym dzionkiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry