Hej marcusie
Po 3 tygodniach bez neta, powracam

Nie bardzo was nadrabiam. Nie wiem np co sie dzialo z Jasiem spring, wiec wybaczcie!
Katjusza, Spring ja takiego pana metke kupilam ostatnio na prezent, i zdziwilam sie nawet, ze nie byl taki drogi, chyba ze 30 zl wydalam
Barbra ja z powodu upalow klime w domku zamontowalam, ale w sypialni i tak mamy goraco, bo nie chce malej dmuchac w nocy

do tego komary tak mnie mecza, ze zamykam na noc okno

musze koniecznie moskitiery w okna wsadzic!
Bosa cholercia gdzie taka nianie dorwalas? Nie da sie jej sklonowac, z checia bym pozyczyla. Ja mialam wczoraj pierwszy casting, niania bardzo fajna, ale duzo sobie zaspiewala. Nie wiem czy wypada pisac, ale wycenila sie na 2300 / mc za 4 o dniowy tydzien pracy
Ewe moja Laurka tez bardzo czula na pogode, jak idzie burza to senna sie robi straszliwie
Mili jak minal dzionek, dzien marudy ponownie? Czy deko lepiej?
Papciu ty jestes pewna co do datu urodzin Lenki! Qrcze ona ma niecale 5 mcy a juz takie rzeczy potrafi, tu zabek, tu basen, jedzenie, pelzanie! Zdolniacha!
Pinka widze Eryczek bawi sie jak Laurka, wpycha paluszki najglebiej jak sie da. Ja to sie czasem smieje, ze moja w ten sposob " odbija" po jedzemiu, bo normalne trzymanie w pionie juz nie pomaga.
Ja wlansie dzis pomyslalam o wywolaniu fotek. Mysle ze zapoluje na jakas oferte na grouponie. Czesto mozna tanio zamowic fotki z wysylka.
Asco super z tym maciezynskim w kanadzie! Powiedz co to za sposob na nauke siadania?
Kochane, chyba lece w bety, niestety sypiam jak przedszkolak, o 22 do lozka, bo czeka mnie kilka pobudek na cyca i pospie pewnie do 5/6

Poprzedniej nocy mialam glupi pomysl zmienienia Laurze pieluszki o 4.20. Pomyslalam, ze moze sie bufzi bo jej mokro ( od 19.30 nie byla zmieniana) pielucha nie byla super mokra a dziecko calkie. Mi sie wybudzilo

dzis Laura bedzie spala w pieluszce do rana!