reklama

Marcóweczki 2011

Pospałysmy z Niunią prawie dwie godziny po południu. Teraz Emek Ją karmi, a ja mam chwilę na BB.
Ola, cieszę się, że Gosia zbiera same pochwały, widać się należą. Niech ta głowa w końcu przestanie. Czasem jest naprawde cięzko jak boli. Dzisiaj Dzidiza miała tylko kila swoich "ataków". Patrzy w górę, unosi rączki i przez chwilę bardzo płacze, na pewno Ją to boli. Teraz boję się, bo często tak ma wieczorem. Zobaczymy co jutro na to neurolog. Fajnego wieczoru Wam życzę.

reklama
Ola-super wiesci pewnie i ty i Gośka jesteście dumne z pochwał co???
Malina- rośnie ci klocuszek rosnie he he szczepienie nie ucieknie:-p
Asco- w szoku jestem ze jasko tak z wagą podskoczył brawa dla was....
Ewe- to wpadaj do łazienki rób sie na bóstwo:-D:-D:-D
patris- wszystkiego naj naj z okazji rocznicy...
Koncia- a co tam u was tak źle??? Max szaleje??

U nas senny dzień. Późno wstałysmy, potem pojechałysmy do mojej babci, a teraz Ela już spi.

Asco - dzięki za życzenia i głosy. Własnie konkurs się skończył. Niestety tym razem się nie udało. No ale nie tylko głosy sie liczyły, ale też opis. Wszyscy mówili, że nasz bardzo się podoba, ale dla jury chyba nie był wystarczająco dobry :(

Pozostałym też dziękuje za zaangażowanie.

Na dzisiaj kończe, bo muszę się ogarnąć z praniem i sprzątaniem, a jutro znów jedziemy na dwa dni do moich rodziców, a w niedzielę Chrzest mojego siostrzeńca.

Dziewczyny ja mam bardzo mało czasu na forum bo za dużo zajęć i problemów mi się nawarstwiło. Rzuciły mi się jednak w oczy wypowiedzi nowych dziewczyn że źle się czują na forum jak intruzi, że ktoś pisał że dziwnie ze świeżakami itd. Nie mam czasu żeby dogrzebać się do tych postwów kto tak myśli ale szczerze powiem że trochę mnie to zdenerwowało. Przecież to jest forum ogólnodostępne i to że ktoś dołączył później niż weteranki które są tu od roku nie ma jakiegoś znaczenia. Przecież nie każdy musiał wiedzieć o jego istnieniu już dawno, może dziewczyny dopiero je znalazły. A jeśli nawet podczytywały i niedawno dołączyły toteż nie ma jakiegoś znaczenia bo może nie miały np. czasu na pisanie. Wydaje mi się że każdy powinien zaakceptować nowe osoby bo każdy ma prawo tu być. Rozumiem że nie wszyscy wszystkich muszą lubić ale tolerować i szanować się trzeba. Ja sama przyznam nie przepadam za niektórymi osobami ale ich obecność akceptuję bo nie zapominajmy że to jest forum ogólnodostępne i każdy może z niego korzystać i pisać. No zdenerwowałam się... Robi się niemiło! Jak komuś nowe przeszkadzają to przecież można omijać ich posty ale nie robić komuś przykrości.

Dziewczyny ja mam bardzo mało czasu na forum bo za dużo zajęć i problemów mi się nawarstwiło. Rzuciły mi się jednak w oczy wypowiedzi nowych dziewczyn że źle się czują na forum jak intruzi, że ktoś pisał że dziwnie ze świeżakami itd. Nie mam czasu żeby dogrzebać się do tych postwów kto tak myśli ale szczerze powiem że trochę mnie to zdenerwowało. Przecież to jest forum ogólnodostępne i to że ktoś dołączył później niż weteranki które są tu od roku nie ma jakiegoś znaczenia. Przecież nie każdy musiał wiedzieć o jego istnieniu już dawno, może dziewczyny dopiero je znalazły. A jeśli nawet podczytywały i niedawno dołączyły toteż nie ma jakiegoś znaczenia bo może nie miały np. czasu na pisanie. Wydaje mi się że każdy powinien zaakceptować nowe osoby bo każdy ma prawo tu być. Rozumiem że nie wszyscy wszystkich muszą lubić ale tolerować i szanować się trzeba. Ja sama przyznam nie przepadam za niektórymi osobami ale ich obecność akceptuję bo nie zapominajmy że to jest forum ogólnodostępne i każdy może z niego korzystać i pisać. No zdenerwowałam się... Robi się niemiło! Jak komuś nowe przeszkadzają to przecież można omijać ich posty ale nie robić komuś przykrości.

popieram;-)

ja rowniez popieram i osoby ktore tak zle znosza obecnosc ospob nowszyh musza zdawac sobie sprawe ze to te odczuwaja......ja mimo ze nie jestem tu nowa calkiem nieraz odczuwam sie niechcicana przez co poniektore dziewczyny ale nie rezygnuje gdyz wiem ze jest tez mnotwo kotre ciesza sie ze tu jestem.....i zgadzam sie to forum ogolnodostepne jak ktos niechce nowych osob to trzeba gadac na prywatnym gg ,skype lub cos wtym stylu....sokrki ze moze troche naskoczylam ale mnie tez to zaczelo denrwowac!!

sorki za bledy ;/

nie przepraszaj za błędy tylko postaraj się ich nie robić i bardzo proszę używaj polskich znaków. Tym bardziej że błędy są tu podkreślane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam wieczornie. Młoda w łóżeczku w samym pampersie leży, bo jest taki upał w domu, że w bodziaku była mokruteńka :/ Jutro jednak kupujemy wiatrak, bo tak się nie da dłużej, niech dmucha nawet jeśli tym samym ciepłym powietrzem to i tak zawsze chłodniej… A może się trafić, że październik jeszcze będzie upalny, więc się przyda. Dziś był kolejny z tygodniowej serii wypadów do teściów; Marcin kuje część domu a w przerwach pucuje motor, a ja bawię dzieciaka i nadrabiam czytanie, bo jak wrócę za tydzień do pracy to już czasu na tę przyjemność będzie minimum. Maja usypiała na macie popołudniu 1,5h! Tarła te oczy tarła, mruczała, jęczała aż w końcu padła. A ja z tego upału mało w kuchni na stole nad książką nie zasnęłam szybciej niż ona ;)
Po kąpieli i kolacji zasnęła pół godziny temu, więc mamy czas dla siebie.

Julia będzie lepiej, bo być musi ;) Jesteś jak Amerykanie - nie wiedzą, co z wolnym czasem zrobić :P
Patris kto wie, może z Kacpra medium jakieś będzie ;) Udanej soboty zatem skoro dziś nie możecie świętować! Gratulacje! Co do miętolenia i darcia gazety córa mojej przyjaciółki też uwielbia tę czynność :)
Asco super postępy Jasia, miło się słucha takich wieści, naprawdę. 20cm w 6 m-cy WOW! No i rok płatnego macierzyńskiego… Zazdroszczę.
Bosonóżka niania się sprawdza, takiej to ze świecą szukać, fajnie że się trafiła.
Koncia trzymaj się tam
Ewi podoba mi się Twój szczery post

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry