reklama

Marcóweczki 2011

a ta fascynacja metkami jest zabawna, tak słodko chwyta paluszkami i ogląda ze wszystkich stron.
Kurcze, a ja myślałam, że to cecha charakterystyczna mojego dziecka :dry::-D

futrzakowa, jestem pełna uznania! A kiedy czas na odpoczynek?
I nie jesteś głupia, tylko może trochę nadgorliwa ;-) przecież Piotruś na macie nie patrzy tępo w sufit tylko pewnie się czymś bawi, czyli też stymuluje swój rozwój :-)

reklama
pabella dobrze pisze, a tak przyjdzie matka i rozprasza biedne dziecko, bo się gapi :P a tak poważnie futrzak, lepiej dać dziecku więcej miłości niż za mało ;) :*

malina, a Jaś wkłada sobie klocki do pudełka na siedząco? Bo my mamy, ale nie próbowałam mu jeszcze dawać jakoś, chociaż jak z nim siedzę i mamy taką zabawkę, że się porusza dźwigniami, przekręca i uderza i wyskakują robaki, to młodemu się podoba. Siedzimy przy stole, on u mnie na kolanach i się tym zajmuje i ma frajdę :)

Futro no ,no,no bo wyjdzie z Ciebie nadgorliwa mamuska;-) no chociaz ja to tak mam z zostawieniem w łozeczku i pojsciem do rgugiego pokoju;-)jakos wydaje mi sie ze ona wtedy poczuje sie taka samotna a przeciez i tak mnie nie widzi;-) ja to uwielbiam z daleka obserwowac jak Goska sama bawi sie na macie albo w łozeczku, ach jak ona sie zneca nad zabawkami wtedy:-D a za plan dnia to szacun;-)
Malinka buziak w zakatarzony Jaskowy nosek;-)Małgoska tez tak 22-23 albo ''szczeka'' albo popłakuje ale czesto nawet nie dojde do łozeczka a juz jest cicho,nie wiem co to oznacza:-(
Koncia kurcze to teraz masz problem z tym złobkiem,nawet nie wiedziałam ze takie rzeczy maja znaczenie,a co jesli matka chce by dziecko było karmione jej mlekiem?
Fifrus Elcia silna laseczka to i super postepy robi;-)
Pinus mowisz ze działa 2,jeszcze troche mi czasu zostało ale musze jutro pediatry popytac o przejscie:tak:
Bosa a jestes pewna ze nowe zasady co do glutenu sa lepsze? bo ja nie i nasza pediatra tez kazała czekac .Fajnie ze niania taka ''zdolna'' i daje rade;-)

mój synuś tez dosc często jest sam i nigdy sie nie nudzi;-)) dzis np jak uczyłam sie to moje kochanie ćwiczyło akrobacje na leżaku ....

zdjęcie na odpowiednim watku:-p

Koncia "wkłada" to za dużo powiedziane, czasem przypadkowo wrzuci i wtedy ma radochę ;) Tata mu pokazał, że może z pudełka sobie zrobić garaż dla autka, to mu się spodobało, ale sam nie próbował na razie, będę mu przypominać to pewnie wkrótce zajarzy ;)

A mi ze "starych wyjadaczek" brakuje megadługich postów Cliforda, ale też nie ma Rudej, rzadko wpadnie Lokata, Pastelka.. Kiedyś zupełnie inaczej było na tym forum, ale pewnie czasu nie mają wszystkie ;)

Ja tu cały czas jestem tylko nie wyrabiam na zakrętach...Na nic czasu nie mam:( dzisiaj jeszcze miałam zabieg i leżę taka jakaś przymulona. Już zapomniałam co to sex przez te swoje problemy.

Ja jestem, ale wybaczcie nie ogarniam wszystkiego:-( jak przejrzę jeden wątek, to na drugi juz nie ma szans, jak wracam po jakims czasie, to z wiadomościami jestem o lata świetlne w tyle:baffled:

Scarlet- ja mam to samo ha ha ha
Ola- no 2 narazie działa zobaczymy jak dziś......ale ja nadal jestem nie wyspana ;-(
Ewi- bidulko koffffana jeszcze troszkę to poszalejesz w łozu z małzem.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry