Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem, ale wybaczcie nie ogarniam wszystkiego:-( jak przejrzę jeden wątek, to na drugi juz nie ma szans, jak wracam po jakims czasie, to z wiadomościami jestem o lata świetlne w tyle![]()
.
pocieszam sie ze poprostu z upalu chcialo sie jej pic 
mam nadzieje ze Oliwcia bedzie dzis laskawa dla mamusi :*
witajcie
padam Emi obudzila sie o 3 zjadla cyca i po 10min juz spala jestem w szoku dawno sie jej juz to nie zdazalopocieszam sie ze poprostu z upalu chcialo sie jej pic
mili jestes wreszcie sie stesknilammam nadzieje ze Oliwcia bedzie dzis laskawa dla mamusi :*
milego dnia![]()
Także wbijam się w tłum i w skrócie mówię co u mnie.Hmm... chłopaki ostatnimi dniami mieli nadmiar energii wiec dbali by się mamie nie nudziło;-) Pogoda nam w miarę dopisywała wiec ciągle odwiedzaliśmy znajomych lub my mieliśmy gości.Spędzaliśmy tez cale popołudnia w ogródku by nacieszyć się słońcem,wrzucę Wam fotki na odpowiedni watek.Z kolei gdy padało nadrabialam zaleglosci w domu takze ani czasu ani sil juz na bb nie starczalo.W miedzy czasie zaliczylismy nasza 8-ma rocznice ślubu
Udało mi się zgrać u fotografa ta kasetę weselna na dvd ale cena usługi mnie powaliła
Za to cały wieczór spędziliśmy na wspominaniu,nawet Sammy z nami ogladal i teraz ciągle powtarza ze chce iść na wesele.Najlepsze jest to ze miał do nas pretensje dlaczego go ze sobą na ślub nie wzięliśmy