reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello,
fajna noc dzisiajbyła i nie mam namyśli łózkowych figli;-) Dzidzia ładnie spała, z tylko jedna cycusiowa pobudką.Ja też dziś nieco lepszy mam humor po wczorajszych newsach. Jutro umówililismy neurologa, zobaczymy co powie w sprawach padaczkowych. A dziś rano spacer i rehabilitacja, a potem wentylator i karmi z lodówki.
Bosa, Futerko, podizwiam i trzymam kciuki za Was&&&
Ewi, co to za zabieg, jesli wolno spytać? Czyzby nadal Twoje poporodowe problemy?
Pinka, dołączam do grona zachwyconych kolejną sesją.
Spring, nie rezygnuj z karmienia. To na pewno chwilowy kryzys przez te szpitalne stresy. Dasz radę. Ja trzy miesiące tylko laktatorem walczyłam i mimo to utrzymałam. Nieraz nic już nie leciało. Do tej pory karmię Małą.
Dobrego dnia.

dzien dobry mamusie:)

A my od 7 na nogach- zabawom nie ma konca i gdyby nie foch teraz Oliwki wszystko byłoby oki. Skubana nie chce jesc...Amelka zjadła i teraz bede sie zabierac za usypianie. Trzymajcie kciuki za spokojny dzien....bo ostatnio u nas panuje dzien Marudy x2:):)

hej

dzisiaj po południu jadę do miasta po wyniki morfologi. Maluchy zostaną z babcią i ciocią.
Jak zawsze pobudka o 6 rano .Nocka prawie przespana tylko pobudka na jedzenie. Teraz chłopaki łobuzują ,bo powstawali z porannej drzemki :-).
Wczoraj przyszedł kojec więc już rozłożyłam go i chłopaki wypróbowali podobało im się jak nie wiem co :-D.

Milutek23 trzymam kciuki za spokojny dzień u mnie też foch ,ale tym razem Alanka

witajcie
padam Emi obudzila sie o 3 zjadla cyca i po 10min juz spala jestem w szoku dawno sie jej juz to nie zdazalo :szok: pocieszam sie ze poprostu z upalu chcialo sie jej pic :tak:
pinia zdjecie przepiekne ty potrafisz uchwycic chwile :*
mili jestes wreszcie sie stesknilam :tak: mam nadzieje ze Oliwcia bedzie dzis laskawa dla mamusi :*
milego dnia :tak:

witajcie
padam Emi obudzila sie o 3 zjadla cyca i po 10min juz spala jestem w szoku dawno sie jej juz to nie zdazalo :szok: pocieszam sie ze poprostu z upalu chcialo sie jej pic :tak:
mili jestes wreszcie sie stesknilam :tak: mam nadzieje ze Oliwcia bedzie dzis laskawa dla mamusi :*
milego dnia :tak:

Dzięki kochana:) własnie Liwka siedzi tu ze mna, a Amelka bawi się za ścianą z moja siostrzenica:)
Oj faktycznie to moze byc efekt upałów...mam nadzieje ze tej nocy bedzie dla mamy łaskawa:)

ja zabieram małe teraz do wózka i lulu- odezwe sie pozniej:)

reklama
Heloł:-)

Zerkając na poprzednie posty stwierdziłam ze nie dam razy nadrobić produkcji z ostatnich kilku dni:-D Także wbijam się w tłum i w skrócie mówię co u mnie.Hmm... chłopaki ostatnimi dniami mieli nadmiar energii wiec dbali by się mamie nie nudziło;-) Pogoda nam w miarę dopisywała wiec ciągle odwiedzaliśmy znajomych lub my mieliśmy gości.Spędzaliśmy tez cale popołudnia w ogródku by nacieszyć się słońcem,wrzucę Wam fotki na odpowiedni watek.Z kolei gdy padało nadrabialam zaleglosci w domu takze ani czasu ani sil juz na bb nie starczalo.W miedzy czasie zaliczylismy nasza 8-ma rocznice ślubu:happy: Udało mi się zgrać u fotografa ta kasetę weselna na dvd ale cena usługi mnie powaliła:crazy: Za to cały wieczór spędziliśmy na wspominaniu,nawet Sammy z nami ogladal i teraz ciągle powtarza ze chce iść na wesele.Najlepsze jest to ze miał do nas pretensje dlaczego go ze sobą na ślub nie wzięliśmy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry