reklama

Marcóweczki 2011

hello

pisze z pierdołą na ręku która pakuje paluszyska do paszczy standardowo:baffled: prowokując odruch wymiotny i ma z tego wielką frajdę:rofl2::rofl2:

skubianiec tak mi pełza po całej podłodze ze szczeka mi opada:-D:-D mata jest za mała koc tez juz prawie musze go nagrać he he

wczoraj było pierwsze jedzonko na krześle jeny co sie działo ha ha ha wszystko uwalone mały trzaskał w miskę porwał mi łyzkę i sam chciała jesć i raz nawet udało mu sie włożyć łyżeczkę do buzi:-D:-D

Mleczko znów dziś zadzialałao bo po raz 3-ci tylko jedno jedzonko w nocy.....:tak::tak:oby tak zostało

Dziewczyny dziekuje za miłe słowa na temat zdjęć i za komentarze na blogu Thanks:-):-):-):-)

maz wczoraj kupił cyfrówkę Nikona (zawsze chciiałam miec lustrzankę nikona;-)) ale do rzeczy i dostał bonus na 150 zdjęc jupi!!!!!!!!! czyli muszę zabrac sie za wybieranie zdjec do wydruku jak za free to trzeba korzystać no nie???

Mila-och te dziewczyny ha ha nie zawsze muszą być grzeczne co nie???? no ale dobra Laseczki dajcie mamie pozyć co na bb popisze:-D:-D:-D:-D:-D
Ewe- moze rzeczywiscie Emilka spragniona była.. jak u was tak gorąco???
alamiqa- trzymam kciuki za was;-) a karmi tez poproszę....
Sprign- jak tam u was co z Jaskiem????
wierka- sto lat z okazji rocznicy!!!!! ale z ciebie matka jak mogłaś syna nie zabrać co!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem...;-)))))))))

idę po jakąś kawę bo ledwo siedzę:happy:

reklama
Jezzzz co za ulewa...a miałam iść Jamiego zważyć,dobrze ze się nie pali,zaliczymy to innym razem.

pinka
do bloga jeszcze nie doszłam,także nie komentuje:-) Fajnie z tymi fotkami za free,co nie:happy: Jak się Nikon sprawdza?My mamy lustrzankę nikona ale już przestarzały model.Jeśli jestem już przy zdjęciach to już dawno miałam się was pytać: Czy któraś z Was wywołuje zdjęcia?

Dzień dobry!!!
wpadłam powiedzieć że żyję i tęsknię...w piątek wieczorem do Was wrócę na dłużej, a tak to tylko z doskoku w nocy coś poczytałam, wybaczcie że nie odpiszę, mam nadal gościa:-(
miłego dnia Marcjaneczki:-):-):-)

ja też wywołuję zdęcia:-) Przed narodzinami Bartka kupiliśmy lustrzankę Nikona, jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona, pewnie nie taki dobry i profesjonalny jak Pini, ale my amatorzy i się nie znamy. Ważne, ze cyka piękne zdjęcia:-D

paticzku trzymaj się przy tym gościu. hehe widzę, że już byś chciała trochę samotności:-D
pinia brawa dla Eryczka. Twojemu zdążyło przejść to nocne obżarstwo, a mojemu nie:-( flacha musi być ok 0.00 i ok 4.00-5.00
wierus spóźnione życzonka z okazji 8 rocznicy ślubu!!! ale ten czas leci
ewe co tam, że Emi jadła, ważne że usnęła szybko jak zabita;-)
Milu trzymam kciuki żebyś podołała w ten skwar, sama z dziewczynkami i pamiętaj, wanna zawsze czeka;-)

Ostatnia edycja:
czesc dzisiaj u nas napiecie maz zmienia po 4 latach prtace dzis jedzie papiery robic......mam nadzieje ze bedzie lepiej ......

witam sie z Wami i zmykam pic kawke i nie piszczcie ciaglee ze traz tak dziwnie na forum bo niektorym pewnie sie przykro robi :) niedlugo wracam buziaczki kochane:0

Pinka ach widziłąm to krzesełeczko u nas to samo wczoraj złamana łyżeczka pękniety talerz ale ten uśmiech mówi wszystko za siebie :)

i odkryłam wczoraj że młoda pełza po podłodze jak szalona i kreci sie w koło na brzuchu ale miałam z niej polew

Wierka ja sie zbieram z wywołaniem i jakoś nigdy nie ma luźnej kasy żeby to zrobić

Mili u nas też zapowiadaja 30stopni a od rana lało a teraz za ciepło nie jest więć szkoda że u ciebie sie tak nie pykneli z tą pogoda

Nic uciekam do sklepu bo mi pyzy wykupią

Scarlet- ja wcale nie mam takiego dobrego apartau:-D:-D przydał by sie lepszy ale kasy brak....

Pacia- to u was nieźle Lena rządzi ha ha że gary trzaskają:-D:-D:-D

a ja piore i koncze prasowac,myje okna dzis trochę i jutro trochę i bedzie git bo w sobote pieczenie i gotowanie:-p

reklama
U nas taki skwar, że nic się nie chce:-( Rano byliśmy u lekarki. Pawcio w tydzień przybrał 200gram, nowe mleczko mu służy, aż za bardzo:-D Mamy zacząć wprowadzać BP2: 1 miarka "2" i 4 miarki "1"
Bosonóżka – super, że niania daje radę:-)
Futrzak – podziwiam za tak dokładny plan i znalezienie czasu na wszystko;-)

Ewi – zdrówka i szybkiego powrotu do formy &&&

Pinka – focie przepiękne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry