PINKA25
mama razy DWA;-)
hello
pisze z pierdołą na ręku która pakuje paluszyska do paszczy standardowo
prowokując odruch wymiotny i ma z tego wielką frajdę

skubianiec tak mi pełza po całej podłodze ze szczeka mi opada
mata jest za mała koc tez juz prawie musze go nagrać he he
wczoraj było pierwsze jedzonko na krześle jeny co sie działo ha ha ha wszystko uwalone mały trzaskał w miskę porwał mi łyzkę i sam chciała jesć i raz nawet udało mu sie włożyć łyżeczkę do buzi

Mleczko znów dziś zadzialałao bo po raz 3-ci tylko jedno jedzonko w nocy.....
oby tak zostało
Dziewczyny dziekuje za miłe słowa na temat zdjęć i za komentarze na blogu Thanks:-):-):-):-)
maz wczoraj kupił cyfrówkę Nikona (zawsze chciiałam miec lustrzankę nikona;-)) ale do rzeczy i dostał bonus na 150 zdjęc jupi!!!!!!!!! czyli muszę zabrac sie za wybieranie zdjec do wydruku jak za free to trzeba korzystać no nie???
Mila-och te dziewczyny ha ha nie zawsze muszą być grzeczne co nie???? no ale dobra Laseczki dajcie mamie pozyć co na bb popisze

Ewe- moze rzeczywiscie Emilka spragniona była.. jak u was tak gorąco???
alamiqa- trzymam kciuki za was;-) a karmi tez poproszę....
Sprign- jak tam u was co z Jaskiem????
wierka- sto lat z okazji rocznicy!!!!! ale z ciebie matka jak mogłaś syna nie zabrać co!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem...;-)))))))))
idę po jakąś kawę bo ledwo siedzę
pisze z pierdołą na ręku która pakuje paluszyska do paszczy standardowo
prowokując odruch wymiotny i ma z tego wielką frajdę

skubianiec tak mi pełza po całej podłodze ze szczeka mi opada

mata jest za mała koc tez juz prawie musze go nagrać he hewczoraj było pierwsze jedzonko na krześle jeny co sie działo ha ha ha wszystko uwalone mały trzaskał w miskę porwał mi łyzkę i sam chciała jesć i raz nawet udało mu sie włożyć łyżeczkę do buzi

Mleczko znów dziś zadzialałao bo po raz 3-ci tylko jedno jedzonko w nocy.....

oby tak zostałoDziewczyny dziekuje za miłe słowa na temat zdjęć i za komentarze na blogu Thanks:-):-):-):-)
maz wczoraj kupił cyfrówkę Nikona (zawsze chciiałam miec lustrzankę nikona;-)) ale do rzeczy i dostał bonus na 150 zdjęc jupi!!!!!!!!! czyli muszę zabrac sie za wybieranie zdjec do wydruku jak za free to trzeba korzystać no nie???
Mila-och te dziewczyny ha ha nie zawsze muszą być grzeczne co nie???? no ale dobra Laseczki dajcie mamie pozyć co na bb popisze

Ewe- moze rzeczywiscie Emilka spragniona była.. jak u was tak gorąco???
alamiqa- trzymam kciuki za was;-) a karmi tez poproszę....
Sprign- jak tam u was co z Jaskiem????
wierka- sto lat z okazji rocznicy!!!!! ale z ciebie matka jak mogłaś syna nie zabrać co!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem...;-)))))))))
idę po jakąś kawę bo ledwo siedzę