Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję że od poniedziałku będzie mnie więcej bo mam sporo pracy (projekt na poniedziałek)...
tak więc krótko:
jako że Pinia nie chce współmoderować...by nie przeciągać...napisałam już do administratorki o to by MALINKA została współmoderatorką! tak więc gratulujemy malince:-) Oczywiście gdyby Pinka zmieniła zdanie to zrobimy z niej trzecią współmoderatorkę:-) Szkoda tylko Pinia że dopiero teraz o tym mówisz że nie chcesz jednak współmoderować:-( gdy głosowanie dobiegło końca...
julia - jako moderatorka daję ci ostrzeżenie: POSTARAJ SIĘ PANOWAĆ NAD BŁĘDAMI ORAZ POSTARAJ SIĘ UŻYWAĆ POLSKICH ZNAKÓW. nie mam jak ci zagrozić...ale w regulaminie całego forum bb też jest o tym mowa...więc ładnie proszę... tym bardziej że błędy są podkreślane automatycznie.
U nas znowu upał taki ze szok nie ma czym oddychac. Noc niestety ja zawsze co 2-3- godzinki pobudka
super, że już jesteście w domku:-) szybkiego zagojenia się ranek i ogólnie powrotu do formy dla synusia, mamusi i tatusia
Hej
u nas noc w porządku. Młody zalicza właśnie drzemkę. A ja zaraz idę zapierać upaćkane obiadkami bodziaki (Emek jak karmi Pawcia, to wszystko brudne, ale z czasem dojdzie do wprawy), bo już mi się kończy jedno pranie i pora wstawić drugie;-)
Malinka - gratulacje
Spring - ale z Jasia dzielny chłopaksuper, że już jesteście w domku:-) szybkiego zagojenia się ranek i ogólnie powrotu do formy dla synusia, mamusi i tatusia
Julia - nie chcę na nowo rozpętywać awantury, ale przecież oczywiste jest, że inna relacja jest między dziewczynami piszącymi od początku, a inna z tymi, które przystąpiły do naszej grupy niedawno. Ale wszystkie dziewczyny zawsze były mile witane i proszone o rozgoszczenie się. A jeśli chodzi o słowa Futrzaka to nie powinnaś ich wyśmiewać tylko się dostosować.
Pinka żeby ta moja gwiazda tylko talerzami rzucała to byłby pikuś zabawki to wszystkie dla niej młotki a jak jej coś nowego daje to tylko patrzy co tu urwać co wyszarpać itp np dostała mula(labirynt) z kubusiem ja jej pokazuje jakie ładne melodyjki gra a ta go w łapska i buch buch we fotelik połamała by go jak nic nastepna zabawka to napewno bedzie młotek!!!