reklama

Marcóweczki 2011

No, malinka, gratulacje Pani Moderator! ;-)
Co zrobić z dzisiejszym dniem? Ja już wiem :tak: Czekamy do 10 na pierwszy posiłek Gaby i biegniemy na spacer, póki jeszcze można oddychać. A później "harce, hulanki, swawole" w chłodnym mieszkanku :-)

reklama
Cześć mamuśki
U mnie nocka nawet dobra.Od rana niestety kropi..mamy dziś zaproszenie do znajomej także trzeba będzie autem jechać.

futro
jak nie jeden to drugi nie da pospać :-D
malinaa gratulacje i wierzymy w Ciebie;-) Ty się nie zastanawiaj tylko pakuj się na spacer
pinka dla Ciebie również gratki za dobry wynik:tak:

Dzień dobry laseczki,

U nas noc jak noc, młody obudził się o 2 giej i w gadanie uderzył:szok:
Ja coraz rzadziej na forum bo korzystamy w koncu z lata, i żałuje trochę że nie zaczełam tu pisać jak byłam w ciąży bo teraz przy małym to tzlko z doskoku

Życze mamusiom spokojnego dnia

mam nadzieję że od poniedziałku będzie mnie więcej bo mam sporo pracy (projekt na poniedziałek)...

tak więc krótko:

jako że Pinia nie chce współmoderować...by nie przeciągać...napisałam już do administratorki o to by MALINKA została współmoderatorką! tak więc gratulujemy malince:-) Oczywiście gdyby Pinka zmieniła zdanie to zrobimy z niej trzecią współmoderatorkę:-) Szkoda tylko Pinia że dopiero teraz o tym mówisz że nie chcesz jednak współmoderować:-( gdy głosowanie dobiegło końca...

julia - jako moderatorka daję ci ostrzeżenie: POSTARAJ SIĘ PANOWAĆ NAD BŁĘDAMI ORAZ POSTARAJ SIĘ UŻYWAĆ POLSKICH ZNAKÓW. nie mam jak ci zagrozić...ale w regulaminie całego forum bb też jest o tym mowa...więc ładnie proszę... tym bardziej że błędy są podkreślane automatycznie.

Cały czas myslałam ze jednk malinka lub Vetka mnie pokonają he he bo różnica niewielka;-) no ale nic nie straciłyście tylko zyskałyscie Malinka będzie cool;-)))

Malina- gratuluje!!!!

teraz tylko tylę soadm na sniadanie...

Muszę poczekać aż się mój mały skrzat wydrzemie i ruszamy na miacho :) A na dalszą wycieczkę to może po południu, bo mamy autko do dyspozycji :)

Od poniedziałku nie mamy ciepłej wody, bo robią jakieś przeglądy, konserwacje przed okresem grzewczym :/ Gotuję więc gar wody do mycia i marzę o prawdziwym prysznicu... Jutro już ma być, zobaczymy..

Witajcie mamuśki:)
Ale mi sie zacząl dzien Kuba najpierw okupkal mame pozniej jak mama poszła sie przebrac osikał tate i na koniec wylał pol buteleczki żelaza a to bardzo ciezko doprac wiec cała posciel mokra sciana i nie wiadomo co jeszcze:szok: U nas znowu upał taki ze szok nie ma czym oddychac. Noc niestety ja zawsze co 2-3- godzinki pobudka:) A dzisiaj mam lenia i nie robie nichahha aaa a jutro wesele jednak ide :) mam nadzieje ze wy macie bardziej zdecydowanych emków od mojego:P
Pozdrawiamy i zyczymy miłego dnia:)
Gratulacje dla Malinki :)

Hej
u nas noc w porządku. Młody zalicza właśnie drzemkę. A ja zaraz idę zapierać upaćkane obiadkami bodziaki (Emek jak karmi Pawcia, to wszystko brudne, ale z czasem dojdzie do wprawy), bo już mi się kończy jedno pranie i pora wstawić drugie;-)
Malinka - gratulacje:tak:
Spring - ale z Jasia dzielny chłopak:tak: super, że już jesteście w domku:-) szybkiego zagojenia się ranek i ogólnie powrotu do formy dla synusia, mamusi i tatusia:tak:
Julia - nie chcę na nowo rozpętywać awantury, ale przecież oczywiste jest, że inna relacja jest między dziewczynami piszącymi od początku, a inna z tymi, które przystąpiły do naszej grupy niedawno. Ale wszystkie dziewczyny zawsze były mile witane i proszone o rozgoszczenie się. A jeśli chodzi o słowa Futrzaka to nie powinnaś ich wyśmiewać tylko się dostosować.

Hej
u nas noc w porządku. Młody zalicza właśnie drzemkę. A ja zaraz idę zapierać upaćkane obiadkami bodziaki (Emek jak karmi Pawcia, to wszystko brudne, ale z czasem dojdzie do wprawy), bo już mi się kończy jedno pranie i pora wstawić drugie;-)
Malinka - gratulacje:tak:
Spring - ale z Jasia dzielny chłopak:tak: super, że już jesteście w domku:-) szybkiego zagojenia się ranek i ogólnie powrotu do formy dla synusia, mamusi i tatusia:tak:
Julia - nie chcę na nowo rozpętywać awantury, ale przecież oczywiste jest, że inna relacja jest między dziewczynami piszącymi od początku, a inna z tymi, które przystąpiły do naszej grupy niedawno. Ale wszystkie dziewczyny zawsze były mile witane i proszone o rozgoszczenie się. A jeśli chodzi o słowa Futrzaka to nie powinnaś ich wyśmiewać tylko się dostosować.

zgadzam się z Twoją opinią,jednak uważam ,że wiele z nas czuje się tu nie swojo i to dlatego ,że Wy między wierszami dajecie do zrozumienia,że nie każdy tu jest równo traktowany i kilku z nas wcale byście tu nie chciały......tak mi sie wydaje

ja absolutnie nie miałam zamiaru słów futrzaka wyśmiewać..zgadzam się z nią i próbuję się dostosować jednak nie jesteśmy jakimiś dzieciakami w podstawówce i wystarczyło to nappisać prosto normalnie bez jakiś dziwnych ostrzeżeń itp...trochę Was chyba ponoci na tym forum ..robicie z tego jakąś zwartą zamnikniętą grupę..nowych owszem witacie miło,ale czy to całkiem prawdziwe z Waszej strony??nie mówię tu o wszystkich tylko o niektórych.......

na tym forum chodzi o to by każdy czuł sie dobrze i każdy miał prawo do wypowiadania się,ale czuję ,że zaczyna się tu robić jakaś dzicinna szopka więc by żadnej z Was nie [przeszkadzać..ja sie wypiuję.....bede pewnie podczytywać Was bo zatesknie za dziewczynami...szczególnie :masalą.barbarą,springiem.pink.a,krówka,izabelą,wierką,agi,ewa,apistelląkasią,alamingą i duuuzo by jeszcze wynmieniać
jeśli ktoraś chce jakies namiary na mnie gg czy coś to proszę pisać na priva!!
było miło..dzięki za wszystkie porady...buziaki kochane.....

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka żeby ta moja gwiazda tylko talerzami rzucała to byłby pikuś zabawki to wszystkie dla niej młotki a jak jej coś nowego daje to tylko patrzy co tu urwać co wyszarpać itp np dostała mula(labirynt) z kubusiem ja jej pokazuje jakie ładne melodyjki gra a ta go w łapska i buch buch we fotelik połamała by go jak nic nastepna zabawka to napewno bedzie młotek!!!

Papciu moja siostrzenica ma taki pluszowy młotek. Jak się nim w cos walnie to wydaje odgłos rozbijania :)))) Myslę, że Lenka cos takiego powinna mieć w swojej kolekcji.

Futerko mój K. też ostatnio coraz gorzej ma z chrapaniem. Kiedyś tylko jak na plecach spał, to chrapał, a teraz nawet na brzuchu mu sie zdarza.

Malinka gratuluję współmoderowania :)
I współczuję braku ciepłej wody. My nie mieliśmy jeden dzień z powodu jakiejś awarii i to mi wystarczy, grrrr....

Agii współczuję historii z tym żelazem. Ela też dostawał i niestety spora część bodziaków, nie wspominając o tetrówkach, ma pomarańczowe plamy.

Ela drugi dzień z rzędu ma melodie na spanie. Wczoraj spała do 10:40, dzisiaj też jeszcze śpi. To chyba ta pogoda.
Dzisiaj idziemy na dodatkowe ćwiczenia. Jakieś dziecko wyjechało na wakacje, więc korzystamy z jego nieobecności. Mam nadzieję, że Ela nie będzie miała akurat ochoty na drzemkę, bo wtedy zamiast ćwiczeń będzie marudzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry