• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Dzieki, w piątek mamy wizytę u pediatry, a do tego czasu chce pobrać Gabi mocz odrazu do pojemnika i powtórzyć badanie.
szczerze mówiąc, nie zauwazylam, zeby przy siku stękała, czy cos :(

Patik - A jakie miala wyniki? moja Krwinki białe - 8-10, leukocyty wbc 25

reklama
Spring, zanim ty wrócisz do pracy to z Ani zrobi się taki śpioch, ze nie będziesz mogła jej dobudzić :tak: A o tych zabawkach tez uważnie oglądałam i szczerze mowiąc to g**no powiedzieli..

Hello
nie było mnie tu trochę,bo Jamie zajmuje mój cały czas.Zebów jak nie było tak nie ma:crazy:,biegunka trwała tylko jeden dzień,niestety katar i zapchany nos pozostały.Ogólnie jest już wymęczony i gryzie wszystkich i wszystko a ślinotok ma taki,ze ciągle go przebieram.Wczoraj to już w ogóle miał jakiś kryzys,bo spal z rana tylko 45min a potem po południu cale 10min i reszta czasu na rekach.

patris jasne ze Kacper ma jeszcze czas do stawania,przecież on nie ma nawet jeszcze 8miu miesięcy
magula zdrówka dla Maciusia a z tym myśleniem,to przecież on już jest dla Ciebie NAJukochanszy na całym świecie,a ze w aspekcie raczkowania idzie w swoim rytmie,to mu niczego nie ujmuje:no: i wcale nie jest gorszy od innych Marcjaniatek:happy:
spring ze tez nie masz o świcie co robić,tylko maseczki strzelać:-D a z tym snem to może terroryzowałaś lekarzy,żeby pomogli dziewczynom rodzic w mniejszym bólu;-)
madiu dzięki za ten link,mi czasem trzeba sie poradzić lekarza na odległość bo tutaj nie bardzo mogę na opiekę zdrowotna liczyć

O już pospał..lecę:-):-) czuje się jak jakiś sługa w tym momencie :-)

wiatajcie ciotki

u nas od zeszłej środy meksyk najpier wiki chora do teraz ma jeszcze gile i smary ale juz nie ma gorączki i nie wymiotuje to znów młodego chwyciło..ja pitole to jes jakiś obłed jutro M idzie z nim znów do lekarza bo ten kaszel co ma jest okropny a tu ciągle twierdzą ze tak musi być......... do tego ząbki znów idą 3 wiec mam dosc młody ciągle na reku jak i w dzień tak i w nocy....

teraz siedzi we wózku od 5 min i już biadoli nawet chrupek go nie zadowala.......:no: a ja własnie jem obiad ...j( słonecznik)jedną ręką skubie a drugą pisze;-) a wcześniej wrzuciłam jakąs padline do piekarnika co by chociaż mąz miał jak wróci bo 2 dni był bez obiadu:-p

dziewczyny nie martwcie się ty ze wasze dzieci czegoś jeszcze nie robią widocznie trzeba im więcej czasu a wy macie troszkę wiecej czasu dla siebie bo jak zaczną robić wszystko na raz to wam sie odechce i bedzieci mówic ze jak fajnie było kiedy nie wstawał he he he wiec co mówie........

wyje idę mu zrobic mleko moze zje i zasnie bo ocipieje:rofl2:

Wierka/Pinka aż się serduszko kraja jak piszecie o Waszych chłopakach:tak: Ania też wiecznie zasmarkana, kaszląca... Z tego kataru ma cały nosek czerwony i obszczypany:-( Ale i tak jest dzielna:tak:
Wierka a z tym snem to masz rację!:tak::-D Chyba Cię zatrudnię jako interpretatorkę moich dziwacznych snów:-D:-D:-D

Pinia "padlina"-dobre!!! Uśmiałam się do łez-naprawdę:tak::-D:-D

Dziewczyny,naszym dzieciom-dużym i małym, eMkom i sobie samym życzę duuuużooooo zdrówkaaaa:tak::tak::tak::tak::tak:

hej u nas tez atak przeziebienia ..marudzenia itd......
mialam juz nie marudzic ale jak widze co dzieje sie z moim cialem to rzygac sie chce
puchne jak w tamtym roku i wogole czuje sie nadal jak slon tyje jak swinia caly czas do tego ciarki nadal dreszcze i wogole bym tylko spala ciagle jestem zmeczona.....no ku..... ile mozna sie dziwacznie czuc bez jak to mowia lekarze przyczyny bleeeeeeeeeeeeeeeeee
to sie nagadalm
teraz ide spac odpoczywac i Wam rowniez zycze spokojnej nocki :-)

Julia gdybym ja się tak cały czas czuła to tak długo chodziłabym do lekarza aż w końcu usłyszałabym jakąś sensowną diagnozę. Zrób podstawowe badania krwi i moczu, TSH (na tarczycę). Spróbuj oczyścić swój organizm z toksyn (np. jednego dnia pij tylko samą wodę,a jak nie wytrzymasz to soki-bez cukru). Nie musisz stosować drastycznej diety,ale np. zrezygnuj ze słodyczy, gazowanych słodkich napojów,smażonych potraw. Jedz więcej ryb i warzyw. Po tygodniu zobaczysz,że poczujesz się lepiej (u mnie to zadziałało). Powodzenia!;-)

reklama
hej:-)

u mnie akcja choroba ciąg dalszy..widzę że nie jestem sama...tak mi żal tych dzieciaczków...Maciek nie umie sobie poradzic z mokrym kaszlem i jak mu sie nazbiera duzo wydzieliny to wymiotuje...:-(:-(

a tak poza tym to u nas małe zmiany...zrezygnowałam z nocnego karmienia...daje mu taka cienka herbatke w ilosci takiej jakiej dawalam mleko...i o dziwo budzi sie raz jak na mleku...czyli pic mu sie chcialo albo byl juz przyzwyczajony do ssania...powoli bede teraz zmniejszac ilosc herbatki... dobre i to...:-)

znacie jakies dobre sposoby na mega mokry kaszel???

U nas z nowosci to jeszcze dodaje mackowi do obiadku troche kaszki mannej...dzieki temu nie dławi mi sie tak i chetniej je...zrobilam jeszcze domowy kisial...mam pomrożone owoce...przedusilam malinki zalałam wodą, krupczatka i jadł że uszy mu sie trzęsły:-)

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry