reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam z rana babonki!
Harsharani, biedulko, przerąbane. Mam nadzieję, że teraz odsypiasz. Wiem co czujesz, bo ja mam duże kłopoty ze spaniem. Na tyle duże, że często kończyło się na tabletkach nasennych. Jakoś w ciąży jest trochę lepiej. Jak już nie mogę spać ratuję się ciepłym mlekiem albo oglądaniem kanału tele-zakupy, hihi. Ale z mlekiem spróbuj, czasami coś jest w starych metodach.

A więc witam raniutko kochane... byłam u gina... wszystko jest póki co dobrze, ale stwierdził że się przemęczyłam, ja faktycznie nie mam czasu na odpoczynek, musze to zmienic, teraz mam leżec i dostałam duphaston ... wziełam dzis drugą tabletke i na razie nic :( ale mowił ze juz wieczorem powinno przechodzić, ale nie dobrze mi po nich, strasznie mnie muli bleeee, i dalej mnie rwieee wczesciej przy lewym jajniku teraz cały dół , tylko jak zaczne chodzić to czuje ... Mimo to zobaczyłam dzidziusia , pięknie rośnie , na ponad 9ty tydzien ma 2,47 cm, serduszko ładnie bije, sama jestem sobie winna że się nie oszczędzam :( Buziaki dla Was

Witajcie :D

Wstałam dzisiaj z mega energią :-) Chyba wkraczam w II trymestr!
Pierwsza myśl - oczywiście - co by tu wszamać?? I wiecie co?? Pomyślałam o sandwichach z serem i wędlinką ;) To już dobry znak, może w końcu zacznę jeść mięso :tak: I nie miałam odruchu wymiotnego jak dawałam psu karmę, do tej pory mi śmierdziała okrutnie hahaha

No a poza tym wymyśliłam, że pojadę z mamą na taką mini pielgrzymkę do Częstochowy. Nie, żebym była jakaś tam mega religijna, ale ona bardzo chce i nie ma z kim (teściowa się wycofała w ostatniej chwili), a ja chyba dam radę.. To będzie za miesiąc autokarem, 9-10h, ale dużo przystanków robią.. Chyba wysiedzę, co??

No i bardzo chciałabym już zacząć coś kupować dla Kruszynki ;) Chyba się skuszę dzisiaj i zajrzę do 5-10-15, tam zawsze coś w promocji można złapać :happy:

Mam tyle energii, że muszę już kończyć, bo chcę zrobić dzisiaj jak najwięcej w mieszkanku, wprowadziliśmy się nieco ponad miesiąc temu, więc jest jeszcze maaaaaaaaasa rzeczy do wykończenia :rofl2:

Miłego dzionka Kochane :************

cześć dziewczyny
no i najadłam sie wczoraj strachu, od 2 dni lekko plamiłam (właściwie był to śluz podbarwiony na brązowo) więc się jakoś bardzo nie przejmowałam, ale w czoraj w pociągu niestety zobaczyłam krew. Prosto z pociągu pojechałąm na IP. Pan dr zbadała mnie i mówi że mam zostać w szpitalu, pytam się czy coś poważnego a ona że na obserwacji, mąż zapytał sie czy może zrobić usg a ona że w poniedziałek, dzis pobiorą krew (po co?!!!), no więć wyszłam na własne żądanie z wielką łaską z wipisana luteiną. Dziś byłam na umówionym usg - fistaszek ma 14 mm i jest wszystko ok!, nawet krwiaczka nie ma. Mam sie oszczędzać i tyle. No i bije serduszko:)

Witam Was Kobitki i życzę wszystkim miłego weekendu:)
Mnie już na szczęście minęły mdłości i teraz ciągle coś podjadam. Największą ochotę mam na wędliny i mięsko, a całe życie mnie od nich odrzucało:szok: widocznie dzidzia potrzebuje, a dla niej wszystko:-)

malinaa chyba każda z nas już chciałaby cosik kupić dla maluszka. Moja mama jak się dowiedziała, że zostanie babcią to pierwsze co powiedziała: nie kupujcie nic dla maluszka, żeby nie zapeszyć. A tu wczoraj dzwoni i mówi, że była na zakupach i takie śliczne te ubranka dziecięce są, że nie mogła się oprzeć i kupiła jakiegoś różowego bodziaczka:) Ja wychodzę z założenia, że lepiej robić zakupy stopniowo i póki się ma jeszcze siłę, portfel przy tym tak nie ucierpi, a poza tym podczas wyprzedaży można kupić świetne ciuszki w super cenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki, witam nowe koleżanki, mnie też jakoś tak dzisiaj jakby lepiej, mdłości nie mam, pospałam do 9-tej, taaaaką wieeeelką bułę zjadłam że aż strach no i .... dalej leżę.. :-|

Muszę się z Wami podzielić moim nowym doświadczeniem - jak już wspominałam wcześniej mąż mi wczoraj kupił słonecznika i po zjedzeniu 1/3... dwudniowe zaparcie odeszło do lamusa ;)) może to jakaś dodatkowa metoda dla tych, którzy z tego powodu cierpią?! ;)) no a poza tym słonecznik ma dużo cynku, który rozwija umysł naszego maleństwa! tak więc od dzisiaj - SŁONECZNIK I KIWI ! aż do znudzenia ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry