reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Heheh Wczoraj np: zjadłam rybkę z octu, :szok:a potem zjadłam chlebek z dżemem truskawkowym .... poprostu jak mąż wszedł do kuchni to aż mu oczy wyszły i szybko się wycofał bo niewiem jakby mogło to się skończyc hehheeh
Jak byłam w ciązy z córką Wiktorią to jadłam całe mnóstwo słodyczy i smażonych takich różnych niezdrowych rzeczy.:szok: Teraz tez tak mam- coś czuję ze szybko dobiję do tych 20 jak poprzednio:tak: - oby nie ale apetyt mam na okragło i to taki dziwny.
Na szczęście brzuszek przestał mnie bolec może ta luteina zaczęła działać?!

:-) No nic na spacerek zmykam z córcią bo wisi tu na ręku moim hehehh

Ale mi z cycków cieknie i bolą dlatego jestem zdziwiona PRL i dlatego dla spokoju powturze w pon z obc i zakazami;))
Vetka męż nie badał ale myśle że za wcześnie jeszcze,znając jego badanie by go potwornie zestresowało.

Ola szkoda że tak daleko bo bym starego namówiła:))
Prześlij jak możesz zdjęcie swojego bulgota

Piersi bolą przy mastopatii - zrób usg
Co do badania nasienia, jest dość tanie od 50-100 zł a wiele wyjaśnia i robi sie je praktycznie jednorazowo a u kobiety przyczyn trudności z zajściem w ciążę można szukać miesiącami. Porozmawiaj z mężem - badanie może niezbyt przyjemne ale za to jeśli wyjdzie ok to pewne że przyczyna trudności nie leży po stronie męskiej

Vetka piersi bolą i mleka troche mam. Jak skończyłam karmić Gabi to nie brałam żadnych leków i faktycznie trzeba by się postarać żeby coś poleciało więc się nie przejmowałam,ale teraz mleka jest więcej i piersi zachowują się jakbym miała zacząć karmić:/
Ciąną,bolą i sutki są sterczące ciemne i drażliwe
I podbrzusze mnie troszeczke boli tak jak na @ ale mniej

Ostatnia edycja:
Vetka piersi bolą i mleka troche mam. Jak skończyłam karmić Gabi to nie brałam żadnych leków i faktycznie trzeba by się postarać żeby coś poleciało więc się nie przejmowałam,ale teraz mleka jest więcej i piersi zachowują się jakbym miała zacząć karmić:/
Ciąną,bolą i sutki są sterczące ciemne i drażliwe
I podbrzusze mnie troszeczke boli tak jak na @ ale mniej
A od kiedy nie karmisz córki?

Skończyłam jak miała 13 m-cy a teraz ma 22 więc wychodzi że jakoś 9 m-cy
Myślę, że usg piersi bedzie dobrym pomysłem, bo już sporo miniło.
Poziomki, chyba najbardziej jednak to przyda ci sie trochę luzu i odprężenia od "robienia " dzidzi. Nastawienie potrafi z działąć cuda, a jak sie człowiek nakręci to mu wtedy właśnie sie nie udaje. Poważnych zaburzeń hormonalnych nie masz.

reklama
Myślę, że usg piersi bedzie dobrym pomysłem, bo już sporo miniło.
Poziomki, chyba najbardziej jednak to przyda ci sie trochę luzu i odprężenia od "robienia " dzidzi. Nastawienie potrafi z działąć cuda, a jak sie człowiek nakręci to mu wtedy właśnie sie nie udaje. Poważnych zaburzeń hormonalnych nie masz.

A no masz racje ale staramy się od niedawna a i za dużo mam na głowie żeby cały czas myśleć o fasolce. Gdyby nie te cholerne badania może bardziej bym dystansu nabrała. Bardziej martwi mni eto że mój gin ma pomysł wyskrobania mi macicy i "zobaczymy co dalej"-ZAŁAMKA!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry