• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Bosanozka odpoczywaj jak napisała Magdzior ciemno zimy ręcznik mi pomaga rownież jak nakryję głowe poduszką ,dawno nie miałam migren i aby nie wrociły w ciąży bo to koszmar z lakami, a bez jeszcze gorszy .
Vetka,odpoczywaj i myśl pozytywnie jestesmy z Tobą
Marta miałaś wyczerpujący dzień i sen Ci sie należy.

U mnie w piekarniku zqpiekanka makaronowo-serowa z szynką ,tak ładnie pachnie tylko te kalorie :(

dziewczyny zajrzyjcie wiecie gdzie!!!!!! bo nie wiem gdzie są buzki?????????? zeby wstawic.......

Ja też nie mam buziek

reklama
Cornellka, śmigaj po Pomysł na....;-):tak: i też będziesz miała taką zapiekankę - u mnie dziś kluski z serem i skwarkami a wczoraj wieczorem nagotowałam cały gar budyniu wiśniowego do picia i prawie wszystko wypite:tak: a sąsiadka przed chwilą przyniosła całe naręcze rabarbaru to jutro ciasto będzie.:tak::-)

Nareszcie uda mi się coś napisać ;)

Vetka więcej optymizmu :) Wiem, że łatwo się tak gada, sama miałam ostatnie plamienia dwa miesiące temu, a nadal zerkam w łazience.. Ale maluszkowi potrzebna uśmiechnięta i radosna mama :) Ciągle to sobie powtarzam jak mnie bierze wścieklizna albo dolina.. Będzie git :D

Bosonóżka łączę się z Tobą w pękaniu czachy :/ Grrrr... Podziwiam Cię, że nie bierzesz nic, ja nie wytrzymyłam i łyknęłam panadol w piątek i drugi w poniedziałek. Dzisiaj znowu byłam na skraju, ale wzięłam d.. w troki i poszłam złapać świeżego powietrza, zajęło mi 5 minut i szybko wróciłam do biura, kolega z pokoju wyłączył muzę, światło i cud! Przeszło :D

Pamiętacie jak w weekend się chwaliłam, że mam mega pałera i zero mdłości?? W poniedziałek wszystko wróciło i każdego dnia coraz gorzej, aż dzisiaj rano wylądowałam w kibelku.. Dopiero teraz mogę powiedzieć, że wiem co to znaczy i szczerze współczuję haftującym ciężarówkom :/ A pomógł mi dzisiaj kisiel ;) Taka słodka chwila, żołądek miał się czym zająć i dopiero gdzieś około 12ej przestało mnie mdlić :D Możę to jakiś sposób z tym kiślem :D

Na obiadek NARESZCIE zrobiliśmy FRYTY :D I skoro zużyłam całą butlę oleju to teraz fryty będą do końca tygodnia, żeby go wykorzystać hahahaha a kg niech sobie przybywają :p Nie mam wagi, więc nawet nie wiem czy już coś poszło w górę..

Marta gdyby mi sie chcialo do sklepu isc:P zreszta kiedys zrobilam ten pomysl na i niezbyt mi smakowal albo ja niedobre zrobilam:P mam ochote na ogorkowa ale moj brat zabral klucz do piwnicy i nie mam ogorkow:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry