reklama

Marcóweczki 2011

Bosanozka odpoczywaj jak napisała Magdzior ciemno zimy ręcznik mi pomaga rownież jak nakryję głowe poduszką ,dawno nie miałam migren i aby nie wrociły w ciąży bo to koszmar z lakami, a bez jeszcze gorszy .
Vetka,odpoczywaj i myśl pozytywnie jestesmy z Tobą
Marta miałaś wyczerpujący dzień i sen Ci sie należy.

U mnie w piekarniku zqpiekanka makaronowo-serowa z szynką ,tak ładnie pachnie tylko te kalorie :(

dziewczyny zajrzyjcie wiecie gdzie!!!!!! bo nie wiem gdzie są buzki?????????? zeby wstawic.......

Ja też nie mam buziek

reklama
Cornellka, śmigaj po Pomysł na....;-):tak: i też będziesz miała taką zapiekankę - u mnie dziś kluski z serem i skwarkami a wczoraj wieczorem nagotowałam cały gar budyniu wiśniowego do picia i prawie wszystko wypite:tak: a sąsiadka przed chwilą przyniosła całe naręcze rabarbaru to jutro ciasto będzie.:tak::-)

Nareszcie uda mi się coś napisać ;)

Vetka więcej optymizmu :) Wiem, że łatwo się tak gada, sama miałam ostatnie plamienia dwa miesiące temu, a nadal zerkam w łazience.. Ale maluszkowi potrzebna uśmiechnięta i radosna mama :) Ciągle to sobie powtarzam jak mnie bierze wścieklizna albo dolina.. Będzie git :D

Bosonóżka łączę się z Tobą w pękaniu czachy :/ Grrrr... Podziwiam Cię, że nie bierzesz nic, ja nie wytrzymyłam i łyknęłam panadol w piątek i drugi w poniedziałek. Dzisiaj znowu byłam na skraju, ale wzięłam d.. w troki i poszłam złapać świeżego powietrza, zajęło mi 5 minut i szybko wróciłam do biura, kolega z pokoju wyłączył muzę, światło i cud! Przeszło :D

Pamiętacie jak w weekend się chwaliłam, że mam mega pałera i zero mdłości?? W poniedziałek wszystko wróciło i każdego dnia coraz gorzej, aż dzisiaj rano wylądowałam w kibelku.. Dopiero teraz mogę powiedzieć, że wiem co to znaczy i szczerze współczuję haftującym ciężarówkom :/ A pomógł mi dzisiaj kisiel ;) Taka słodka chwila, żołądek miał się czym zająć i dopiero gdzieś około 12ej przestało mnie mdlić :D Możę to jakiś sposób z tym kiślem :D

Na obiadek NARESZCIE zrobiliśmy FRYTY :D I skoro zużyłam całą butlę oleju to teraz fryty będą do końca tygodnia, żeby go wykorzystać hahahaha a kg niech sobie przybywają :p Nie mam wagi, więc nawet nie wiem czy już coś poszło w górę..

Marta gdyby mi sie chcialo do sklepu isc:P zreszta kiedys zrobilam ten pomysl na i niezbyt mi smakowal albo ja niedobre zrobilam:P mam ochote na ogorkowa ale moj brat zabral klucz do piwnicy i nie mam ogorkow:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry